NYX Butter Lipstick & NYX Soft Matte Lip Cream

NYX Butter Lipstick & NYX Soft Matte Lip Cream

IMG_3003

Naar deze lipproducten van NYX was ik al ontzettend lang nieuwsgierig. De Butter Lipsticks én de Soft Matte Lip Creams zijn een enorme hype geweest in beautyland en ik was zelf natuurlijk heel benieuwd of ze de hype daadwerkelijk waard zijn. En nu heb ik ze zelf kunnen testen! Van beide producten één kleurtje, dit is mijn oordeel.

IMG_3024

NYX Butter Lipstick

De Butter Lipsticks van NYX zijn hele romige lippenstiften, die op de lippen aanvoelen als boter. Volgens NYX hebben ze een non-sticky formule, zijn de lipsticks intens van kleur en blijven ze ook nog eens lang zitten. Klinkt als de perfecte lippenstift!

NYX Soft Matte Lip Cream

Is het een lipstick? Is het een lipgloss? Nee, het is een lip cream! De Soft Matte Lip Creams van NYX zijn als het ware vloeibare lipsticks met de applicator van een lipgloss. Ze beloven geweldig gepigmenteerd te zijn, een matte finish te hebben en super longlasting te zijn.

IMG_3053

IMG_3060

IMG_3876

IMG_3878

NYX Butter Lipstick Snow Cap

Deze Butter Lipstick in de kleur Snow Cap is een lichte, perzik/beige kleurtje met warme ondertoon. Een echte nude tint, je moet ervan houden. Ik vind deze kleur net iets te licht, hij maakt me een beetje bleek. Wel is de lippenstift inderdaad heel intens van kleur én romig.

Het product droogt de lippen niet uit en voelt prettig aan. De finish is behoorlijk creamy en dus een beetje glanzend, maar de lipstick trekt wel een beetje in de lippen en blijft daardoor toch redelijk lang zitten. Geen hele dag, maar een klein hapje overleeft ‘ie wel.

IMG_3038

IMG_3039

IMG_3890

IMG_3887

NYX Soft Matte Lip Cream Ibiza

De Soft Matte Lip Cream in de kleur Ibiza is lekker fel. Het is eigenlijk een zomerse kleur, maar dat betekent niet dat je deze frambozenrode vloeibare lippenstift niet in het najaar zou kunnen dragen.

Het product is erg gepigmenteerd, je hoeft de kleur niet op te bouwen. What you see is what you get. De sponsapplicator werkt fijn tijdens het aanbrengen, hiermee gaat dit zeer nauwkeurig. De lip cream ‘droogt op’ met een matte finish en zit dan ook muurvast. De kleur slijt er echt langzaam af en overleeft met gemak een maaltijd.

IMG_3069

Conclusie

De lipproducten van NYX zijn echt top. Kwalitatief gezien zijn ze super, ik heb er niks op aan te merken eigenlijk. Het uiterlijk van de Butter Lipstick oogt wat goedkoop, maar daar is dan ook al het negatieve mee gezegd. Beide producten zijn erg gepigmenteerd, blijven lang genoeg zitten en komen in een heleboel verschillende kleuren. Zowel de Butter Lipstick als de Soft Matte Lip Cream zou ik aanraden, het is maar net waar je zelf naar op zoek bent.

Prijs en verkrijgbaarheid

Van beide producten heb ik nog geen prijsinformatie, maar de prijzen zullen rond de zes euro liggen. Je kunt NYX kopen bij Douglas en V&D.

Deze post heeft 37 reacties

 1. Ik ben zo blij dat NYX eindelijk beter in Nederland verkrijgbaar was. Ik ben met name benieuwd naar de vloeibare lippenstift, daar heb ik al zoveel goeds over gehoord. En zo te zien aan je review zijn ze ook echt de moeite waard.

 2. Wauw voor de kleur Ibiza vind ik je heel er mooi staan <3

 3. De matte lip Cream spreekt mij het meeste aan 🙂

 4. Vooral de soft matte lipcream is helemaal mijn ding, zo mooi!

 5. Leuke producten! Die eerste zou bij mijn huidskleur ook net wat te licht zijn, maar in andere kleurtjes zou het een perfect koopje zijn. Ook die tweede is prachtig, wat een pigment!

 6. Ik ben zo blij dat NYX steeds makkelijker verkrijgbaar wordt! De butter lipsticks en glosses wil ik zo graag proberen, en na het zien van deze review komen de soft matte lipcreams erbij! Beide kleuren staan je mooi, maar Ibiza is écht prachtig! X

 7. Ik heb een butter lipstick in mijn handen gehad toen ik in Duitsland het merk tegenkwam afgelopen zomer. Ben toch nog even voor een butter gloss gegaan. Ook mooi.

 8. Ibiza staat je echt super mooi! Hele mooie producten ^^

 9. Ik heb net de andere lipproducten gekocht van NYX, maar ben nu ook nieuwsgierig geworden naar deze! Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik vorige week in de heropende Douglas in Assen kwam en een heel NYX schap aantrof in de winkel! Hopelijk volgen er meer vestigingen. Toch wel fijn om het te kunnen testen ipv te kopen via de webshop.

 10. Klinkt goed! de kleur van de butter lipstick snowcap is geweldig!

 11. Ik vind Snow Cap een erg mooie kleur! Ik vind ‘m trouwens niet te licht voor je. Staat je goed! Beide producten klinken als toppertjes! Ik heb NYX nog niet zien liggen bij ‘mijn’ V&D. Toch eens wat beter zoeken 😉

 12. Ik vind Snow Cap je heel mooi staan, vind hem niet te licht hoor. Ik ben zo benieuwd naar de butter lipsticks, lijken me echt topproducten.

 13. Ik vind de matte lipcream erg mooi!

 14. Wauw dat ziet er goed uit zeg!

 15. Hij staat je goed!

 16. Ziet er mooi uit zeg! Ik houd niet zo van nude lippen, maar dit kleurtje is toch wel mooi. De felle roze knalt echt van het beeld af!

 17. Ken dit merk nog niet, maar dit lijken me wel hele fijne lipsticks !

 18. Ik vind de lipcream enorm mooi 🙂 Zou echt een kleur voor mij kunnen zijn!

 19. oh wow mooie productjes
  leuke lipstick en lipgloss, de kleurtjes zijn ook prachtig

  liefs
  Karlien

 20. Wauw deze producten zien er goed uit!

 21. De Soft Matte Lip Cream staat je erg goed. De volgende keer ga ik zeker dit product even bekijken.

 22. Snow Cap staat je wel goed! Ik vind het erg mooi 🙂

 23. Dat glossje is echt perfect!

 24. Ik vind die lichte kleur juist zo mooi bij je staan! Absoluut niet te licht 🙂

 25. Ik vind het beide echt heel mooie kleuren. De een voor savonds en de andere voor elke dag.

 26. Wauw, het staat je ook echt mooi!

 27. Wat een heerlijke producten!

 28. Wat een mooie kleurtjes, staan je goed!

 29. Wauw wat een prachtige producten!

 30. Wat is de lip cream mooi gepigmenteerd! Wat een tof kleurtje ook!
  Liefs, Tessa

 31. beide zien er super nice uit 😀

 32. Wat mooi! Vooral die matte lip cream lijkt mij echt super

 33. Wat een mooie producten, de lip cream staat je het mooiste vind ik 🙂

 34. Wauw die Ibiza, die is echt ge-wel-dig!

 35. Snow Cap staat je geweldig! De formule van de Lip Cream klinkt ook goed 🙂

 36. Ik vind dat fel roze kleurtje echt heel erg gaaf!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu