NYC Applelicious Glossy Lip Balms

NYC Applelicious Glossy Lip Balms

Ik heb een zwak voor producten met schattige details. De NYC Applelicious Glossy Lip Balms vallen zeker in deze categorie, waarom dat is zul je zien als je verder leest. Deze lippenbalsems zijn niet alleen cute, ze zijn ook verzorgend en zullen je lippen van een glansje én een subtiel kleurtje voorzien!

De Applelicious Glossy Lip Balms van NYC zitten in een frambozenrode, plastic huls met héél subtiele zilveren glittertjes. De stick van de balsem is schuin afgesneden en gekleurd en heeft, how cute, een appeltje in het midden die natuurlijk verwijst naar de Big Apple. In de appel zitten de verzorgende bestanddelen, waaronder avocado- en jojobaolie en karitéboter.

Hierboven zie je dat de Applelicious Glossy Lip Balms een subtiel kleurtje geven en daarbij een mooi, satijnen glansje. Als je goed kijkt naar de swatches zie je dat het in het midden lichter is, dat komt doordat de appel een lichtere kleur heeft dan de rest van de lippenbalsem. Op de lippen zie je hier gelukkig niks van terug, je krijgt gewoon een egalewash of color. Van links naar rechts zie je 350 Blushing Golden, 351 Caramel Apple, 353 Pink Lady en 365 Big Apple Red.

350 Blushing Golden is een lichtroze (bijna zilveren) lippenbalsem met metallic finish. Deze vind ik het minst mooi van de vier.

351 Caramel Apple vind ik er in de huls het minst mooi uitzien, maar is op de lippen juist wel mooi! Deze bruine kleur lijkt op de lippen zelfs een beetje nude en heeft minder last van die metallic finish. Ja, deze vind ik mooi!

353 Pink Lady is varkentjesroze en geeft een lief kleurtje aan de lippen. Deze balsem bevat geen glitters, maar zorgt wel voor een mooi glansje.

365 Big Apple Red is mijn favoriet. Deze lippenbalsem is rood, maar heel draagbaar dankzij het feit dat ‘ie sheer is. Handig voor meiden die graag rode lippen willen, maar het niet te opvallend willen maken.

De Applelicious Glossy Lip Balms smeren prettig, ze zijn lekker romig en zacht. De kleur zie je vrijwel meteen op de lippen terug, maar is wel goed op te bouwen om deze intenser te maken. De lippenbalsems ruiken echt naar appeltjes, ze ruiken lekker zoet en fruitig. Heerlijk! De rode zit nu standaard in mijn make-up tasje, in een handomdraai heb ik semi-rode lippen en worden mijn lippen ook nog eens gehydrateerd en verzorgd. Want ja, ook dat doen deze NYC lipbalms prima. Ze blijven best lang zitten, pas na een uur of twee begin ik opnieuw te smeren.

De NYC Applelicious Glossy Lip Balms kosten €2,79 en zijn te koop bij de grotere Kruidvat filialen.

Welke lippenbalsem is op het moment jouw favoriet?

Deze post heeft 22 reacties

 1. echt zo cute met dat appeltje er in :3

 2. wat super schatig!!

 3. Leuk! Ik heb deze week de roze en de rode gekocht. De rode is mijn favoriet, ik heb van mezelf al vrij rode lippen dus van de roze zie je eigenlijk niks.

  1. Die roze is ook wel vrij sheer. De rode is ook mijn favoriet!

 4. Zo cute! Ik zocht deze donderdag maar ik kon ze niet vinden, waar heb jij ze vandaan?

  1. Als het goed is zouden ze wel in Kruidvat op ‘t Kerkplein moeten komen, dat is een groot filiaal. Dus misschien komen ze daar nog! Ik heb ze gekregen van een persbureau.

 5. vind ze echt heel leuk! heb zelf roze en rood, rood is ook echt mijn favoriet!

 6. De laatste twee vind ik erg mooi! Heb al bij het schap gestaan maar kon niet kiezen, haha!

  1. Ik zou voor de rode gaan als ik jou was!

 7. die laatste is mooi!

 8. Die zijn zo fijn! Ik heb er 2, De laatste 2, en i loooove. <3

  1. Precies de mooiste kleurtjes heb je dan! 😀

 9. Ja,, deze lijken mij echt fijn 🙂 Ik hoop ze nog even tegen te komen ineen filiaal 🙂

 10. Ze zien er echt geweldig uit! Mooie foto’s ook 🙂

  Liefs

  1. Dankjewel!

 11. Ze lijken mij echt goddelijk ruiken, om op te eten. Nam. Stukje weg. xD Big Apple Red vind ik ook het mooist, omdat hij je lippen wat kleur geeft. :)Ik gebruik geen lippenbalsem meer, alleen maar allergische reacties, lijkt net alsof ik botox heb.. Soms dan. Meestal enorm schrale lippen. -.-

  1. Dat is ook mijn favoriet, ik hou van die subtiele rode kleur. En jeetje, wat vervelend joh! Krijg je dat ook van lippenbalsems zonder minerale olie?

 12. Deze zijn er erg leuk uit. Ik ga zeker eens kijken bij de kruitvat!

 13. Ik wil ze allemaal!!

 14. Wat zien ze er leuk en lief uit!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu