Maybelline Color Tattoo – Permanent Taupe & Turquoise Forever

Maybelline Color Tattoo – Permanent Taupe & Turquoise Forever

Eindelijk zijn ze gespot in Nederland: Maybelline Color Tattoos! Een poosje geleden schreef ik hier al over in mijn artikel over producten die niet in Nederland te koop zijn. Op Youtube heeft iedere beautyguru het over deze zogenaamde dupes van de MAC Paint Pots, ze zijn er allemaal laaiend enthousiast over. Toen ik hoorde dat ze bij Etos in Utrecht waren gespot, wist ik meteen wat me te doen stond!


Eenmaal bij Etos aangekomen, zag ik tot mijn grote schrik dat het schap met de Color Tattoos al bijna leeg was. Bijna, ja. Ik wist van tevoren al dat ik in ieder geval Permanent Taupe wilde hebben en hier was er gelukkig nog eentje van. Ook van Turquoise Forever was er nog maar eentje en die leek me ook heel mooi, dus deze ging ook mee naar de kassa.

Wat een Color Tattoo is? Een Color Tattoo is een product met een crème textuur, dat je kunt gebruiken als oogschaduw, als basis voor onder de oogschaduw of als eyeliner. Maybelline belooft dat de Color Tattoo 24 uur lang blijft zitten en niet in de lijntjes gaat zitten (creasen), en dat ze stuk voor stuk een intense kleur op het ooglid zullen laten zien.

40 Permanent Taupe

 

Links: alleen Permanent Taupe
Midden: alleen oogschaduw Like a Virgin van Too Faced
Rechts: Permanent Taupe met daar overheen oogschaduw Like a Virgin

Zoals je ziet is Permanent Taupe op zichzelf al heel gepigmenteerd. De kleur vind ik zelf heel mooi, taupe zit precies op de grens van warm en koel. De oogschaduw van Too Faced is ook taupekleurig, maar wel iets lichter en warmer. Rechts zie je dat Permanent Taupe ervoor zorgt dat Like a Virgin intenser en donkerder wordt.

Links: alleen Permanent Taupe
Midden: alleen oogschaduw Erotica van Too Faced
Rechts: Permanent Taupe met daar overheen oogschaduw Erotica

Ik wilde het effect zien van Permanent Taupe met daar overheen een glitterige oogschaduw, vandaar dat ik Erotica van Too Faced hiervoor heb gebruikt. Permanent Taupe maakt Erotica veel donkerder en de gouden glitters komen nu mooier uit. Een goede basis voor glitterige oogschaduw, dus!

20 Turquoise Fever

Links: alleen Turquoise Forever
Midden: alleen oogschaduw Haight van Urban Decay
Rechts: Turquoise Forever met daar overheen oogschaduw Haight

Ook Turquoise Forever geeft, net als Permanent Taupe, heel veel kleur af. Ik vind de kleur mooi; het is een turquoise kleur met subtiele zilveren glittertjes. Haight lijkt qua kleur op Turquoise Forever, maar is veel minder intens en net iets koeler. Op de rechter swatch, waar de Color Tattoo en de oogschaduw gecombineerd zijn, is de turquoise kleur het meest intens. Wat een kleurexplosie!

Links: alleen Turquoise Forever
Midden: alleen oogschaduw Kush van Urban Decay
Rechts: Turquoise Forever met daar overheen oogschaduw Kush

Haight is een groene oogschaduw van Urban Decay, en ik was heel benieuwd hoe deze zou staan over Turquoise Forever. Op de foto zie je duidelijk dat ik het niet heb geblend, je ziet de overgang van groen naar turquoise net iets te sterk. Op mijn ogen zou ik dat natuurlijk beter blenden! Ik vind het effect wel heel gaaf, met zo’n Color Tattoo kun je hele ‘nieuwe’ kleuren maken van oogschaduws die je al had.

Ik ga met beide Color Tattoos nog een look maken (ook om te testen hoelang ze blijven zitten en of ze wel of niet gaan creasen), maar ik kon het niet laten om ze alvast aan jullie te laten zien. Wat zijn ze mooi, hè? Echt geweldig dat Maybelline met dit product is gekomen, ik hoop dat er nog veel meer kleuren zullen worden uitgebracht!

Op dit moment zijn er zes kleuren verkrijgbaar in Nederland. De Color Tattoos zijn te koop bij Etos en kosten €9,95 per stuk. Deze week is er een 1+1 gratis actie op alle oogproducten van Maybelline bij Etos, dus grijp je kans!

Deze post heeft een reactie

  1. echt prachtig!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu