Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara

IMG_7123

Max Factor brengt het ene na het andere mooie, goede product uit. Een tijdje terug schreef ik al over de prachtige Crème Puff Blushes en vandaag review ik een hele fijne mascara. De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions is de nieuwste aanwinst in de Masterpiece familie en ik was heel benieuwd of deze dan nóg beter zou zijn dan zijn voorgangers!

IMG_7107

IMG_7127

Over de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara

Meer volume. Meer lengte. Meer kleur intensiteit. Je wilt het allemaal? De sensationele nieuwe Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is speciaal ontwikkeld om het je allemaal te geven.

De Glamour Extensions mascara lijkt qua verpakking én borstel heel erg op de vorige mascara die Max Factor uitbracht: de Masterpiece Transform. Het verschil? De Transform zorgt voor maximaal volume, maar de Glamour Extensions zorgt voor maximaal volume, optimale lengte én intens zwarte wimpers tegelijkertijd. Het is dus eigenlijk de verbeterde versie van de Transform Mascara; de formule is vernieuwd.

IMG_7135

Vergeet het idee dat hoe groter het toverstafje is, hoe indrukwekkender het resultaat zal zijn.

De borstel is precies hetzelfde als die van de Masterpiece Transform mascara: lang, slank en met zowel korte als lange stekeltjes. De stekeltjes gaan van kort naar lang en zijn lopen de hele borstel rond. Ik vind dit een aangenaam borsteltje en kan ermee bij ieder wimpertje komen. Wel moet je uitkijken dat je niet teveel product op de borstel hebt zitten, dus voor gebruik even de overtollige mascara afstrijken aan de huls is verstandig.

IMG_7993

Zie hier het effect van de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions mascara. Mijn wimpers hadden hun dag niet, maar dankzij het fijne borsteltje kreeg ik het toch voor elkaar ze goed van elkaar te scheiden en omhoog te laten krullen. De mascara maakt mijn wimpers absoluut langer, voller en zwarter. Of ik veel verschil merk tussen de Transform en de Glamour Extensions mascara? Niet echt, het effect is nagenoeg hetzelfde. Wel heb ik ondervonden dat de GE mascara net iets ‘natter’ is, wat ik prettiger vind werken, omdat ik dan meer speling heb.

De mascara is niet waterproof, maar overleeft een klein regenbuitje met gemak. Ook brokkelt of vlekt de mascara gedurende de dag niet. Ik ben er heel tevreden over!

IMG_8015

Conclusie

De Glamour Extensions Mascara is iets nattere, betere versie van de vorige Transform mascara. Het product heeft een goede formule, die zowel voor lengte als volume zorgt. Ik had net íets meer kleurintensiteit willen zien, maar verder heb ik er niks op aan te merken. De borstel van de mascara vind ik ontzettend goed, deze scheidt de wimpers mooi en komt bij ieder haartje. Ja, wederom een goede mascara van Max Factor!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara is verkrijgbaar vanaf februari 2015 en kost €17,99 per stuk.

 

Deze post heeft 32 reacties

 1. Prachtig resultaat!!

 2. Wauw!

 3. Mijn wimpers hebben hun dag niet zegt ze dan. Het resultaat is echt mooi! Als mijn wimpers iedere dag zo zouden zijn… helaas zijn ze veel te kort. Mooie mascara 🙂

 4. Wat een super mooi resultaat! Je wimpers zijn lekker lang ^^

 5. Deze wil ik zeker gaan proberen! En dat zegt wel iets, want ik probeer eigenlijk nooit een andere mascara!

 6. Wauw, het maakt je wimpers ontzettend mooi!

 7. Wat een mooi resultaat!

 8. Dat ziet er een hele goede mascara uit! Mooi resultaat!

 9. wat een mooie mascara zeg het effect is super! Ik ben helemaal enthousiast door je review ga deze zeker proberen.

 10. Ik vind het ook altijd wat fijner als ze wat natter zijn. Ook de tweede laag gaat dan beter.

 11. Het resultaat is echt prachtig! (maar dat zal ook wel met je eigen mooie wimpers te maken hebben, haha)

 12. Hier zat ik nog zo om te twijfelen! Deze review komt echt als geroepen haha, hij ziet er prachtig uit. Ik ga deze week zeker even langs de winkel. 🙂 XX

 13. Dat ziet er goed uit.

 14. Wat een prachtig resultaat. Je hebt hele mooie wimpers van jezelf! Voor mij is het lastig om een fijne mascara te vinden. Eenmaal gekruld met een tangetje en ik breng ‘verkeerde’ mascara aan, dan zakt de krul er meteen weer uit. Ik ben erg benieuwd naar deze!

  1. Dat heb ik soms ook……

 15. Ziet er goed uit! Jammer genoeg zijn maxfactor mascara’s iets te duur vind ik persoonlijk…….

 16. Wat een mooi resultaat. Je wimpers zijn zo mooi lang!

 17. Mooie neutrale ooglook draag je hier! Ben benieuwd welke producten je hiervoor gebruikt hebt. De mascara vind ik mooi bij je!

 18. Jouw wimpers hadden hun dag niet? 😮 Het resultaat is werkelijk prachtig!

 19. Bij mij werkt deze mascara voor geen meter, helaas. 🙁 Ik krijg er alleen maar spinnenpoten van.

 20. Die ziet er goed uit!

 21. Max Factor heeft echt de beste mascara’s vind ik zelf! En deze ziet er ook weer heel goed uit!! 🙂

 22. Wat een prachtig resultaat geeft deze mascara aan jouw ogen! 🙂

 23. Ziet er goed uit! Ik moet ook maar weer eens een Max Factor mascara gaan proberen.

 24. Ziet er goed uit, ik hou van rubberen borsteltjes 🙂

 25. Wauw, jouw wimpers hé… Zo prachtig! Ondanks dat ze hun dag niet hadden… Haha. Deze mascara ziet er goed uit, ik vind Max Factor alleen wat aan de prijzige kant.

 26. Ah het resultaat is super mooi! Als mijn mascara op is ga ik eens kijken naar deze 🙂

 27. Mijn favoriete is de allereerste Masterpiece Mascara, die met het gouden omhulsel. Ik ben best benieuwd naar deze, misschien dat ik hem eens probeer. Maar ik ben dan altijd bang dat ‘ie niet zo bevalt als de originele.

 28. Wat een prachtig resultaat op je wimpers, echt onwijs mooi! Je wimpers zijn mooi lang, goed gesepareerd en volumineus = perfect! Misschien dat ik deze ook maar eens uit moet gaan testen, ik ben benieuwd of deze mascara de False Lash Effect verslaat 🙂 X

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu