MAC Soar Lip Pencil

MAC Soar Lip Pencil

IMG_5004

Ja ja, ook ik ga het nog even over de Kylie Jenner liptrend hebben. Door haar wilde ik dit lippotlood namelijk. En toen ik ‘m laatst bij Monica in een vlog zag wist ik het zeker: ik moet MAC Soar Lip Pencil hebben! En jawel, ik had geluk, in Utrecht bij Douglas was ‘ie net aangevuld. Al staat internet er vol mee, toch wil ook ik even mijn mening over dit product geven en laten zien hoe deze populaire tint míj staat!

IMG_4995

IMG_5005

IMG_5014

IMG_5018

Over het MAC Soar Lip Pencil

Ik had nog niet eerder een lippotlood van MAC en was dan ook heel benieuwd naar de formule en kwaliteit ervan. Je krijgt het product in een kartonnen verpakking met daarop wat informatie. Het lippotlood zelf is van hout en heeft een plastic dop. Een beetje hetzelfde als een oogpotlood, maar dan met een iets minder scherpe punt.

Soar is een donkere, oudroze tint met een bruinige ondertoon. Soms lijkt er ook wat paars in te zitten, maar de kleur is voornamelijk oudroze, gemengd met bruin. Een echte 90’s kleur! Het potlood heeft een matte finish.

IMG_5413

IMG_5423

MAC Soar is makkelijk aan te brengen. Met de punt kun je eerst de lippen omlijnen, om ze vervolgens met de platte kant van het potlood in te vullen. Werkt snel en netjes! Soar is heel gepigmenteerd, er is niet echt sprake van de kleur opbouwen. Je kunt het lippotlood op zichzelf dragen, wat ik vaak doe, maar ook met een lipstick in (ongeveer) dezelfde kleur combineren. Het is dan bijvoorbeeld mooi een iets lichtere lippenstift in het midden van de lippen aan te brengen en Soar als iets donkerdere lijn eromheen te gebruiken. Dat zal je volle lippen geven! Maak het kleurverschil niet te groot – dan krijg je van die Pamela Anderson lippen – yikes.

Wat betreft de formule van het lippotlood: het is net wat minder comfortabel dan lipstick. Het product is mat, en dat voel je ook. Ik zou niet zeggen dat het mijn lippen uitdroogt, maar het biedt natuurlijk ook geen enkele verzorging. Soar blijft ontzettend lang zitten, echt wel een halve dag, maar gaat dan wel in de lijntjes trekken waardoor je droge lippen krijgt. Als dat gebeurt kun je er beter even met een lippenbalsem overheen, om je lippen vervolgens af te happen op een tissue en het lippotlood weer op te doen.

IMG_5009

Conclusie

Ja, ik snap helemaal dat Soar zo populair is! Het is echt een prachtige kleur, die iedereen zal staan en je lippen mooi vol laat lijken. Het lippotlood voelt ietsje droog aan op de lippen, maar blijft wel ontzettend goed zitten. Gebruik voor het aanbrengen dan ook een lippenbalsem, voor wat extra verzorging. Soar is mooi voor overdag, maar ook perfect voor een avondje uit, gecombineerd met een smokey eye. Ook kun je lang genieten van deze MAC Lip Pencil, want zuinig in gebruik is het potlood zeker!

Prijs en verkrijgbaarheid

MAC Soar Lip Pencil is een geliefd product op het moment en is vaak uitverkocht, maar zit wel in het vaste assortiment. Voor dit lippotlood betaal je €15,00. Je kunt MAC kopen bij de counters en bij Douglas.

Deze post heeft 37 reacties

 1. Ohhh wauw, deze staat je zo mooi! Hij staat ook al even op mijn wishlist, maar ik heb geen haast om hem aan te schaffen :-)!

 2. Je kan ‘m echt ontzettend goed hebben, staat je goed!
  Ik heb nog geen lipproducten van MAC geprobeerd omdat ik altijd droge lippen heb. Zelfs als ik scrub en smeer. Dan vind ik zulke producten nooit zo mooi aanbrengen helaas

 3. Hij is zo mooi, ik was dit weekend er nog naar op zoek, maar helaas nergens te vinden 😉

 4. Wauw de kleur staat je echt geweldig. Echt een perfecte tint voor jou! Heel erg mooi.

 5. Dit is een heel mooi kleurtje, hij staat heel sophisticated.

 6. Zo’n lippenpotlood is veel te droog voor mijn lippen, maar wat staat hij je prachtig! Echt een mooie kleur ook 🙂
  xx

 7. Wauw, hij staat je prachtig! Hele mooie kleur 🙂

 8. Ik wil ‘m samen met Faux kopen, maar helaas zijn ze altijd uitverkocht!

 9. Deze kleur staat je echt prachtig!

 10. Ik was er nooit zo fan van, maar wauw hij is toch wel heel erg mooi!

  x

 11. Mooie kleur! Op de swatch ziet het zo donker uit, maar op de lippen valt het erg mee.

 12. Wauw, hij staat je heel erg mooi Lotte! Fijne review, ik heb nog geen lippotloden van MAC maar ga hier zeker een keer naar kijken!

 13. Zelf heb ik de lipstick Faux en graag zou ik deze lipliner in combinatie willen gebruiken! Hopelijk binnenkort wat makkelijker te krijgen weer 🙂 Hij staat jou prachtig.

 14. Ohh ik vind dit echt een prachtige kleur! Hij staat je ook heel goed.

 15. Super mooi kleurtje <3 Toch ga ik dan liever voor een lipstick denk ik 🙂

 16. Wauw zo mooi! Ik wil hem echt nog hebben! Vooral samen met Faux. Maar volgens mij ben ik niet de enige haha!

 17. Ik vind het een heel mooi kleurtje

 18. Dit is echt een prachtige lipliner. De kleur staat je echt geweldig! <3

 19. Hij staat je super! Ik vind de lipliners van MAC echt te droog om zonder lipstick te gebruiken. Ik combineer ze altijd met een lipstick!

 20. Ik gebruik graag en vaak lippotlood onder mijn lipstick omdat ze vaak wat droger zijn. Dan blijft een lipstick beter zitten. En ik kan er mijn lippen mee corrigeren. Deze staat ook op mijn lijstje!

 21. Wauw prachtige kleur, staat je goed!

 22. Dit is wel een hele mooie en ik vind eigenlijk ook wel veilige kleur die veel mensen zullen staan. Prachtig!

 23. Wat een mooie kleur! Staat je erg mooi 🙂

 24. Hier heb ik ook al veel over gehoord. Echt een super mooie kleur, staat je goed!

 25. Was gisteren bij Mac en was hopeloos uitverkocht 🙁

 26. Wat een prachtige kleur! Eerst dacht ik dat hij vrij koel zou zijn, maar op de lippen valt het wel mee en vind ik hem juist heel mooi staan!

 27. ik moet echt dringend eens een mac lip pencil aanschaffen :p

 28. Wauw, Soar staat je echt prachtig. Heel mooi!

 29. Hele mooie kleur!

 30. Wauw, die kleur staat je echt heel goed!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu