Looks met de Color Tattoos van Maybelline

Looks met de Color Tattoos van Maybelline

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de Color Tattoos van Maybelline heb gereviewed, maar de looks hadden jullie nog van me tegoed. Het duurde even, maar ik heb eindelijk wat looks met Permanent Taupe en Turquoise Forever gemaakt!

Voor deze look, de meest simpele van de drie die ik vandaag laat zien, heb ik zowel Permanent Taupe als Turquoise Forever gebruikt. Ik bracht eerst Permanent Taupe over het hele ooglid en een beetje in de arcadeboog aan. Dit heb ik met mijn vinger gedaan, omdat de Color Tattoo zich prima verdeelt en goed blijft plakken op het ooglid. Vervolgens bracht ik Turquoise Forever als eyeliner aan, met een kleine wing.

Ik vind dit een mooie look, deze heb ik inmiddels al een aantal keer gedragen. Zo rustig als Permanent Taupe is, zo opvallend is Turquoise Forever. De eyeliner zorgt voor een mooie pop of color!

Voor deze look heb ik Turquoise Forever als basis gebruikt, over het hele ooglid en in de arcadeboog. Daarna ben ik met verschillende oogschaduwtinten over Turquoise Forever heen gegaan. Ik begon met groen in de binnenste ooghoek en ik eindigde met paars in de buitenste ooghoek. Ik heb de overloop van kleuren zo subtiel mogelijk geprobeerd te maken, maar dat viel nog niet mee! Op de waterlijn gebruikte ik een oogpotlood van Urban Decay in de kleur Ransom, om wat meer paars aan de look toe te voegen.Onder het oog bracht ik Turquoise Forever aan met daar overheen een oogschaduw van Urban Decay in de kleur Haight.

Voor deze look heb ik Permanent Taupe als basis gebruikt. Deze Color Tattoo is taupekleurig en heeft een beetje een paarse ondertoon, waardoor het me mooi leek om met paarse tinten te werken. Over het ooglid bracht ik een taupekleurige oogschaduw van Too Faced aan (Like a Virgin) en in de arcadeboog en de buitenste ooghoek bracht ik de auberginekleurige Rockstar van Urban Decay aan. Rondom de wimpers gebruikte ik Last Call, een paarse oogschaduw van Urban Decay met rode ondertoon. Op de waterlijn draag ik een zwart oogpotlood van Urban Decay in de kleur Zero.

Conclusie over het werken met Color Tattoos

De Color Tattoos van Maybelline kun je prima gebruiken als oogschaduwbasis. Eenmaal aangebracht blijven ze muurvast zitten, je hoeft niet bang te zijn dat de Tattoos gaan creasen. Ook zijn ze prima als basis te gebruiken onder poederige oogschaduw, de Color Tattoos zijn namelijk een klein beetje sticky en hierdoor pakt het poeder beter op je ooglid. Daarbij zorgen de Color Tattoos ook dat oogschaduws beter uitkomen en dat je look intenser wordt. Jep, nog steeds ben ik hartstikke blij met mijn twee Color Tattoos!

Lees hier mijn review met swatches over de Maybelline Color Tattoos.

De Maybelline Color Tattoos zijn verkrijgbaar bij Etos en kosten 10 euro per stuk.

Deze post heeft 41 reacties

 1. Mooie looks heb je ermee gemaakt! Ik heb er ook twee liggen en vind de kwaliteit echt top!

  1. Welke twee heb je? En ja, de kwaliteit is geweldig!

 2. WOW, supermooi!

 3. Ik zocht nog zo’n turquoise eyeliner, ik vind hem heel mooi! Wel misschien dan wat duur, omdat ik hem voor de rest niet gebruik, maar het is wel precies wat ik zocht. 😉

  1. Inderdaad een beetje prijzig als je ‘m alleen als eyeliner wilt gebruiken, maar dan weet je in ieder geval zeker dat je echt een goede hebt die de hele dag perfect blijft zitten!

 4. Wauww! Echt super mooi gedaan! Mooie foto’s ook!

 5. Erg mooie looks, wauw!

 6. Mooie looks, vooral die tweede vind ik erg mooi!

 7. Oeh hele mooie looks! En leuk, die blauwe als eyeliner!

 8. Wat heb je er toffe looks mee gecreeërd Lotte!

 9. Prachtige looks zeg! Wauw en ik zit iedere keer weer vol verbazing na je prachtige lange wimpers te kijken.

 10. Vooral de laatste look vind ik heel vet geworden! Staat je goed!

 11. Mooie looks! Ik vind de blauwe kleur als eyeliner erg mooi!

 12. Heel mooie looks!

 13. wauw, erg mooie looks!
  x

 14. Wat een pigment, echt heel mooi! Vind het nog steeds verbazingwekkend dat ze niet in je lijntjes gaan zitten/creasen.

  1. Ja, ik ook! Ik heb vrij vettige oogleden dus zulke producten creasen normaal echt heel snel bij mij.

 15. Mooie looks! Taupe staat je trouwens heel goed, moet je vaker doen! 🙂

  1. Dankje, ik zal het onthouden! 🙂

 16. Prachtige ooglooks, ik wil graag de matte levertint zelf nog kopen. De rest is me allemaal te shiny.

  1. Die is echt prachtig ja, hij zal je mooi staan!

 17. De look met Turkoise forever als basis vind ik echt betoverend mooi!

  1. Wat lief, dankjewel!

 18. die tweede is prachtig!

 19. Wauw, wat een mooie looks!
  Ik wil de maybelline color tattoos ook super graag, alleen jammer dat ze 10 euro per stuk zijn.
  Liefs,

  1. Best prijzig inderdaad. Ik heb de mijne gekocht toen ze 2 voor de prijs van 1 waren, dat scheelde natuurlijk wel vijf euro.

 20. wauw, erg mooi!

 21. Ohmy! prachtig gedaan!

 22. Wat een mooie ooglooks. Goed geblend, en niet overdreven!

  1. Dankjewel! 🙂

 23. Wow die laatste look met die paarse tinten is echt mooi. De kwaliteit van de Color Tattoos lijkt heel goed. Mooie pigmentatie!

 24. Eindelijk heb ik eens even de tijden gevonden om je eigen domein te bezoeken! Van harte gefeliciteerd met je eigen domein en de overstap naar WordPress! Wat een prachtige looks! Ik vind de blauwe kleur je vooral erg goed staan.

 25. De eerste vond ik al stunning, gaaf die eyeliner, toen zag ik de tweede, zat ik zowat in het beeldscherm.. de derde.. I am blown awaaaaaay! Girl, wat heb je die toch amazing gecombineerd. Echt, waaauw! Vind de laatste de mooiste EOTD tot nu toe!

 26. Wat een pigment zeg! Mooie looks heb je ermee gemaakt, echt wauwie.

 27. wauwwhhh de 2e loook!! me loveeees! wat een prachtige look zegg!

 28. Ik heb permanent taupe en ik ben er gek op. ik doe die in mijn crease en dan een lichte oogschaduw op mijn hele ooglid. simpel maar blijft wel goed zitten!

 29. Ze blijven inderdaad echt heel goed zitten! Ik heb zelf Turquoise forever & Eternal Gold, maar zou on and on bronze wel willen hebben. Alleen €10,- voor een potje is net ff te duur.

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu