I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette

I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette

IMG_6222

De I Heart Makeup palettes blijven komen! Ik vind het echt supertof dat een budget make-up merk zulke mooie oogschaduwpalettes uitbrengt, met zoveel bruikbare kleuren. Het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette heeft niet alleen een prachtige binnenkant, maar is aan de buitenkant ook om op te eten! Als de oogschaduws nu ook nog van goede kwaliteit zijn…

IMG_6211

IMG_6218

Over het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette

De I Heart Makeup oogschaduw palettes kun je herkennen aan het uiterlijk van een chocoladereep. Je hebt ze in melkchocolade kleur, in pure chocolade, in witte chocolade, in het roze, en nu dus ook in het goud. Alsof je de gouden wikkel van Willy Wonka’s chocolade hebt gevonden! Het is natuurlijk afgekeken van de Chocolate Bar palettes van Too Faced, maar hé, leuk is het wel.

Je krijgt 16 oogschaduws in het palette, met een spiegel in de bovenkant, en een dubbele sponsapplicator waar je de oogschaduws eventueel mee kunt aanbrengen.

IMG_6224

De 16 oogschaduws zijn allemaal vrij neutraal van kleur, maar wel met alle verschillende ondertonen die je maar kunt bedenken. In het palette zit een beetje paars, een beetje taupe, een beetje goud, een beetje brons, een beetje koper, en zelfs een beetje roze. Wat ik stiekem wel ietsiepietsie jammer vind, is dat alle oogschaduws shimmery zijn. Er zit geen enkele matte kleur tussen. Ik vind een ooglook vaak pas compleet als er meerdere finishes in zijn gebruikt, maar dat kan enkel met dit palette dus niet.

Wat ik overigens wel leuk vind, is dat alle oogschaduws namen hebben. Ik ben vergeten een foto te maken van het plasticje met alle namen van de oogschaduws, maar hieronder zal ik de namen uiteraard wel noemen.

IMG_6226

Hier zie je de bovenste rij oogschaduws uit het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette. Deze rij bevat de lichtste oogschaduws, en de kleuren zijn aan de koele kant. Van deze rij was ik niet erg onder de indruk. Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

 • Collection – een ijzige, witte oogschaduw met koele ondertoon
 • Ribbon – een lichte, champagnekleurige oogschaduw met rozige ondertoon
 • Edible – een slecht gepigmenteerde taupe kleur
 • Tablet – een gouden/bronzen oogschaduw
 • Wrapped – een donkerbruine oogschaduw met paarse ondertoon

IMG_6228

Dit is de middelste rij oogschaduws uit het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette. Dit ziet er goed uit! Mooie, goed gepigmenteerde oogschaduws en al meer mijn kleuren. Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

 • Wrapper – een geel gouden oogschaduw
 • Foil – een hele shimmery (tikje poederige) gouden oogschaduw
 • Golden – een bruinige, gouden oogschaduw
 • Bar – een bronzen oogschaduw
 • Box – een wat minder gepigmenteerde, bronzen oogschaduw met koele ondertoon
 • Block – een donkere taupe oogschaduw met paarse ondertoon

IMG_6229

En tot slot, de onderste rij van het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette. Hiervan zijn de meeste oogschaduws goed gepigmenteerd, en ze hebben allemaal een paarsige ondertoon. Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

 • Gift – een paarsige taupe kleur
 • Limited – een goed gepigmenteerde, paarse oogschaduw met lichte bruine ondertoon
 • Cocoa – een goed gepigmenteerde, bordeauxrode oogschaduw
 • Beans – een medium bruine oogschaduw met rode ondertoon
 • Chocolatier – een slecht gepigmenteerde, witte oogschaduw met koele ondertoon

IMG_6232

IMG_6234

Hierboven zie je de look die ik met het palette heb gemaakt. Ik was blij verrast door de oogschaduws! Ze zijn goed gepigmenteerd, hebben een hele zachte, romige formule en laten zich prima aanbrengen. Wat wel een dingetje is, is dat ze zich wel érg makkelijk laten blenden, waardoor je dus veel moet blijven opbouwen. Maar uiteindelijk heb ik er wel een mooie look mee weten te maken!

Ik gebruikte de kleuren Cocoa, Golden, Wrapped, Foil en Chocolatier voor deze look. De oogschaduws zijn allemaal goed te combineren, doordat ze allemaal redelijk neutraal zijn. Het is dus niet moeilijk om een mooie look met het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette te maken!

IMG_6221

Conclusie

Ik vind het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette een leuk budget product. De kleuren zijn mooi, de oogschaduws zijn prima gepigmenteerd, en je kunt er variërende looks mee creëren. Mijn kritiekpunten zijn dat er geen matte oogschaduw in zit, en ook geen écht donkere kleur waarmee je je look wat meer smokey zou kunnen maken. Dat zou het palette in mijn ogen helemaal compleet maken.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het I Heart Makeup Golden Bar Eyeshadow Palette heeft verschillende prijzen, afhankelijk van waar je het koopt. Zo heb ik het palette gezien voor €9,99, maar ook voor €15,99. Op dit moment is ‘ie bij veel webshops uitverkocht, maar bij Beauty88 kun je het palette gelukkig nog kopen voor €9,99.

* Dit product heb ik ontvangen ter review.

Deze post heeft 17 reacties

 1. Prachtig is deze! Ik vond hem ook veelzijdiger dan ik verwacht had. Gewoon een goed budget palette.

 2. Yes, nog een Chocolate palette, deze had ik niet eerder gezien. Wel jammer dat er geen matte kleur in zit, inderdaad, maar de shimners zijn gelukkig wel erg mooi!
  Liefs,
  Elles

 3. Mooi palette en mooie look heb je gemaakt. Snap inderdaad wel dat je het jammer vindt dat er geen matte kleuren in zitten, dit zou ook zeker mijn kritiekpunt zijn!

 4. ziet er super mooi uit!

  xx

 5. Het ziet er op zich wel mooi uit moet ik zeggen. Vind de uitstraling van die palettes ook zo leuk altijd!

 6. Heel erg mooi! Vooral de tweede rij vind ik prachtig. Knappe look heb er gemaakt, ook. Ik hou persoonlijk wel van shimmery finishes en hoef niet per se een matte in een palette, maar snap wel dat je dat een kritiekpuntje vindt.

 7. Wat een mooi palette! Wel jammer dat er geen matte kleuren tussen zitten.

 8. Die kleuren staan super bij de kleur van je ogen! Ben het met je eens dat er matte tinten missen en een heel donkere. Dan was het toch wat completer geweest. Daarbij vind ik ze denk ik té warm voor mij. Neutralere kleuren die warm zijn maar tegen het koele aanzitten, staan me vaak wat beter heb ik gemerkt. (Een kleur als ‘On and on bronze’ van Maybelline Color tattoo is zo’n kleur bijv.)

 9. Mooie kleurtjes! Maar inderdaad matte tinten missen wel

 10. Ik heb ze allemaal… er is ook een oranje die zeer geïnspireerd is op het Too Faced Sweet Peach oogschaduwpalette. Erg tof ook. Dat deze Gold Bar alleen shimmers heeft, vind ik niet erg. Ik heb nog wel een matte nude en een matte donkere tint in mijn stash. Dat heeft ook mijn voorkeur. Maar het is juist wel leuk om een matte ooglook op te pimpen met wat glitter en shine, daar gebruik ik deze graag voor.

 11. Looks good! De pigmentatie valt niets over te klagen, ik zoek persoonlijk net nog een (paar) matte tint(en) erin, maar op zich is het een prachtig palette!

 12. Wat zien de kleuren en pigmentatie er mooi en goed uit! Je ooglook is ook super mooi!

 13. ik vind het echt een super mooi palette voor dagelijkse looks 😀

 14. Ik heb ze allemaal, alleen het zwarte palette ontbreekt nog in mijn stash.
  Het I Heart Makeup I Heart Chocolate VICE palette.
  Vind het qua prijs/ kwaliteit mooie palette.

 15. Leuk palette! Ik vind deze collectie paletten van I Heart Makeup best leuk, maar ik vind het wel jammer dat ze kleuren na het blenden een stuk minder intens zijn en dat de kleuren allemaal toch best veel op elkaar lijken.

 16. Deze heb ik ook! Ik vind het inderdaad ook jammer dat er geen matte kleuren in zitten, maar verder vind ik alle kleuren wel mooi en goed doen. Ik pak er dan wel altijd nog een ander palette bij met matte tinten. Ik heb hem trouwens een tijd geleden voor € 7,99 bij de Trekpleister (Leiden) gekocht en ik zag ze pas weer liggen!

 17. Hele mooie look heb je ermee gemaakt!!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu