Featured Video Play Icon

Filmpje: Full face Chanel make-up || Deze video kost me €500!

Ja, echt waar… Ik heb voor €500 aan Chanel makeup gekocht! Speciaal voor deze video. Je ziet hoe ik mijn make-up doe met enkel en alleen producten van Chanel. Uiteraard vertel ik jullie per product of het z’n hoge prijskaartje waard is!

Gebruikte producten:

Le blanc de chanel primer
Vitalumière aqua foundation
Le correcteur longwear concealer
Soleil tan de chanel bronzer
Poudre universelle libre loose powder
Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood
Les 4 ombres oogschaduw palette
Le volume de chanel mascara
Joues contraste blush
Poudre lumière highlighter
Rouge allure velvet lipstick

Bedankt voor het kijken! Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat leuk dat je Chanel makeup hebt uitgeprobeerd! Ik ben zelf wel echt groot fan van Chanel makeup. Ik vind hun foundations zo mooi op de huid en hun mascara’s zijn echt mijn holy grail. Ik vind die grotere, ronde kwastjes die bij sommige poeder producten zitten echt heeeeel erg fijn. Die zijn echt wel van prima kwaliteit. En wat betreft de oogschaduws, ik vind dat tegenwoordig pigmentatie en intensiteit niet meer alles zegt. Ik vind juist dat oogschaduws van dit soort merken heel makkelijk in gebruik zijn en niet ‘weg’ blenden/vervagen als je ze blend en dat maakt het voor mij kwalitatief hele goede oogschaduw. Daarnaast denk ik dat oogschaduws van dit soort merken ook wel iets anders als doel heeft dan populaire oogschaduws van bijvoorbeeld Colourpop en dat soort hippie merken. Ik denk dat ze meer gaan voor natuurlijke, mooi geblende looks. De look is echt heel erg mooi geworden! Super leuke video.

  2. Nu wil ik die basisprodukten zoals de foundation ook proberen!!?
    Leuke video!

  3. Superleuke video! En ja… absoluut de prijs waard. Hoe vind je de houdbaarheid?

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu