Dermastir Coenzyme Q10 Luxury Serum

Dermastir Coenzyme Q10 Luxury Serum

IMG_7992

Heel lang heb ik het Vitamine E gezichtsserum van The Body Shop gebruikt. Het voelde altijd prettig aan op mijn gezicht, maar of het echt iets deed? Ik ben er nog steeds niet helemaal achter. Toen ik stopte met het serum, merkte ik na een tijdje wel dat ik iets miste in mijn verzorgingsroutine. Een serum is namelijk heel geconcentreerd en kan net dat beetje extra’s doen wat een gewone crème niet doet. Ik gaf serum een tweede kans en probeerde er eentje uit van Dermastir: het Coenzyme Q10 Luxury Serum dat onder andere belooft de huid te beschermen en te hydrateren. Zou dit serum van Dermastir meer voor mijn huid doen dan vorige serums die ik heb geprobeerd?

IMG_7995

 

In één verpakking zitten twee kleine flesjes van elk 10 ml. Je krijgt dus 20 ml serum in één verpakking. Zelf ben ik voor het Coenzyme Q10 serum gegaan, maar Dermastir heeft nog 13 andere serums. Dat is fijn, want zo kun je een serum uitzoeken dat geschikt is voor jouw huid. Alle serums hebben andere bestanddelen en dus een andere werking, waardoor je een serum uitkiest dat een specifiek ‘probleem’ van de huid aanpakt. Hieronder de beschrijving van het serum dat ik heb uitgekozen:

Dermastir Co-enzym Q10 Luxury Collection heeft een concentraat dat op celniveau de afgifte van zuurstof in de cellen verbetert en als een krachtige antioxidant de huid beschermt. Het helpt de huidelasticiteit te behouden en verhoogt het vochtgehalte in het weefsel. Dankzij de zuurstofvrije verpakking blijven de ingrediënten behouden en doet het zijn werking tot drie dagen na toepassing.

 

PicMonkey Collage3

Nergens heb ik een precieze beschrijving van de bestanddelen gevonden, dat vind ik wel vreemd. Ik weet dus niet precies wat er in dit serum zit en dan is het toch wel spannend om het zomaar op je gezicht te smeren. Op de verpakking zijn de ingrediënten niet te vinden, maar ook nergens op internet. Wel staat er informatie over de speciaal ontwikkelde flacon van het serum.

PicMonkey Collage2

PicMonkey Collage1

Het serum wordt namelijk bewaard in een zuurstofvrije verpakking. Door deze speciaal ontworpen verpakkingstechnologie blijven de ingrediënten (welke ingrediënten?!) actief en aanwezig. Je ziet een venstertje zitten, daaraan kun je zien dat er geen lucht bij het serum kan komen, maar ook kun je hiermee de juiste dosis per dag afmeten. Heel handig! In één verpakking zit serum voor twee weken, als je je aan de aanbevolen dosis houdt tenminste.

PicMonkey Collage5

Hierboven kan je zien welk effect het serum op de huid heeft, vlak na aanbrengen. Het serum is transparant en een klein beetje gelig. Het ruikt een beetje plantaardig, de geur is niet ‘lekker’ en ik ga er dan ook vanuit dat er geen parfum inzit. Wat ik altijd prettig vind aan serums is dat ze zo lekker dun zijn, je hebt echt maar een drupje nodig voor het hele gezicht en toch voelt het dan lekker gehydrateerd en gevoed aan. Zo ook bij dit Q10 serum van Dermastir! Ook trekt het serum snel in, het laat geen vettig laagje op de huid achter. Ik gebruik het product voordat ik ga slapen, natuurlijk op de schone huid.

Op langdurige termijn heb ik gemerkt dat mijn huid zachter is geworden. Ik heb van mezelf een droge huid met onzuiverheden en een T-zone die gedurende de dag vet wordt, en dit serum heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik minder velletjes op mijn voorhoofd heb. Vooral ‘s ochtends als ik wakker word voelt mijn gezicht lekker zacht aan, nadat het serum de hele nacht zijn werk heeft kunnen doen. Wat dat betreft geloof ik zeker dat co-enzyme serum zorgt voor hydratatie.

Conclusie

Het Coenzyme Q10 serum van Dermastir heeft mijn huid zachter en minder droog gemaakt, dus daar ben ik positief over! Ook over de verpakking ben ik goed te spreken, deze is erg handig doordat je kan zien hoeveel serum er nog in zit en hoeveel je moet gebruiken op je gezicht én natuurlijk doordat de ingrediënten langer goed blijven doordat er geen lucht bij het product komt. Wat ik heel jammer vind is dat ik nergens heb kunnen vinden welke bestanddelen er precies in dit serum zitten. Ik heb in ieder geval het idee dat er niks kwalijks in zit, aangezien mijn huid goed heeft gereageerd op het product.

Het Dermastir Coenzyme Q10 Luxury Serum is te koop in de Red Vitals webshop en kost €29,00.

Deze post heeft 21 reacties

 1. Klinkt goed, wel aan de prijs!

 2. Klinkt als een fijn product, maar om nou bijna 60 per maand uit te geven aan alleen een serum is wel aan de (te) dure kant..

 3. Klinkt als een fijn product.

 4. Altijd vervelend als je de ingrediëntenlijst niet kunt vinden, nouja, mij boeit het niet zo, maar ik snap wel dat jij het gewoon graag even zou willen zien. Maargoed, het klinkt wel als een fijn product! De verpakking is ook handig. Gelukkig heb ik niet zo’n droge huid, en ik probeer ook even niets nieuws na die ene week met uitslag op mijn héle gezicht door een verkeerde crème…

  1. Oei, das niet best! Ik vind ook eigenlijk dat als je de perfecte, geschikte huidverzorging voor jouw huid hebt gevonden, dat je er dan niets meer aan moet veranderen.

 5. klinkt opzich wel fijn 😀

 6. Klinkt zeker als een fijne product als het je huid zachter en minder droog maakt. Misschien ga ik het toch maar eens uit proberen. 🙂

 7. Klinkt fijn, alleen ik vind het toch iets te prijzig.

 8. Wel erg handig dat je de juiste dosis kan afmeten, maar ik vind m wel te prijzig

 9. Klinkt wel goed!

 10. Klinkt best goed, maar dan zou ik liever het serum van Paula’s Choice aan mijn gezichtsverzorgingsroutine toevoegen!

 11. Het klinkt wel heel goed, jammer dat je de ingrediënten niet hebt kunnen vinden.
  Vind ik toch wel belangrijk met créme’s en serums die ik wil proberen!

  1. Ja, ik ook.

 12. Hmm klinkt wel aardig maar nog niet ‘omg yay!1’ haha. Jammer dat je de ingredienten niet kon vinden inderdaad, ook wel een beetje raar.

  1. Nee, het is ook niet omg yay!, haha. Gewoon een fijn serum, dat wel, maar niet een wondermiddeltje.

 13. Ik voel me nu heel erg dom, maar ik ben er nooit achtergekomen wat serum nou precies is. Als iemand antwoord op mijn vraag kan geven ben ik diegene heel erg dankbaar en volg ik haar blog!

  1. Je bent niet dom, hoor! Serum is een heel geconcentreerd goedje wat je naast je dag- en nachtcrème gebruikt om je gezicht te verzorgen. Je hebt er maar een drupje van nodig, ze zijn heel vloeibaar. Serums bevatten vaak vitaminen en andere verzorgende ingrediënten voor je huid, die de huid voeden en weer ‘herstellen’.

   1. Heel erg bedankt voor je antwoord!

 14. Ziet er goed uit hoor! Vind het alleen wel vrij duur voor een serum dat maar een hoeveelheid heeft voor 2 weken.. ruim 60 euro per maand dus 😉

 15. Wat gek dat die bestanddelen niet te vinden zijn. VAAG! Dat dat ook zo verkocht mag worden, apart! 🙂 Het klinkt wel erg fijn. Zelf heb ik ook last van die velletjes,, heel irritant. Dit klinkt wel erg goed. Misschien is het wat voor mij?!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu