Catrice Glamour Doll Volume Mascara Waterproof

Catrice Glamour Doll Volume Mascara Waterproof

IMG_3794

Wow, wat is het lang geleden dat ik voor het laatst een mascara van Catrice heb geprobeerd! Dat is niet voor niets geweest, ik vond ze namelijk nooit zo prettig en besloot mijn euro’s er niet meer aan uit te geven. Mijn nieuwsgierigheid werd wel geprikkeld toen ik zag dat er een aantal nieuwe mascara’s zijn uitgekomen en ik besloot er toch maar weer eentje te kopen. Ik besloot voor de Catrice Glamour Doll Volume Mascara te gaan, de waterproof variant. Of ik door dit product op mijn mening over de Catrice mascara’s ben teruggekomen?

IMG_3793

IMG_3798

IMG_3845

De waterproof versie van de Glamour Doll Volume Mascara van Catrice heeft een blauwe verpakking, de normale variant een zwarte. Duidelijk te herkennen in de winkel, dus! De mascara ligt fijn in de hand en ik vind de verpakking er verder prima uitzien.

Ik koos ervoor om juist deze mascara te testen door de borstel. Die ‘harige’ borstels met vezels zijn niks voor mij, ik vind plastic borstels veel prettiger werken. Glamour Doll heeft dus zo’n borstel die ik prefereer, met korte stekeltjes van plastic. Het uiteinde van de borstel is wat smaller waardoor je makkelijker bij de binnenste wimpertjes kan. Ook de stekels worden kleiner naar het uiteinde toe.

PicMonkey Collage1

En dit is wat de Glamour Doll Volume Mascara Waterproof met mijn wimpers doet! Hij maakt ze lang, intens zwart en vol. Volume is zeer duidelijk aanwezig, score! De mascara voelt wat droogjes aan op mijn wimpers, maar ik heb het idee dat dit komt doordat het een waterproof mascara is (ik heb dat wel vaker bij waterproof mascara’s). Toch is de mascara nat genoeg om je wimpers van een mooie, zwarte laag te voorzien en wordt het geen klonterige boel. De borstel werkt perfect voor mij; het aanbrengen gaat snel en makkelijk en ik kom bij elk wimpertje. Ook worden de wimpers mooi gesepareerd, dat vind ik zelf heel belangrijk. Zo zie ik mijn wimpers graag; intens, maar geen spinnenpoten of klontjes!

IMG_4198De Glamour Doll Volume Mascara Waterproof zorgt voor een intense oogopslag en geeft mijn wimpers daadwerkelijk meer volume. Mijn ervaring is dat goedkopere mascara’s sneller gaan vlekken, deze van Catrice doet dat gelukkig niet! Dat is natuurlijk te danken aan het feit dat de mascara waterproof is, want dat is ‘ie echt. ’s Avonds zien mijn wimpers er nog steeds glamourous uit, zonder vlekken er omheen, ook als het heeft geregend. Absoluut herfst-proof dus, deze Glamour Doll mascara.

Prijs en verkrijgbaarheid

Catrice kun je bij Kruidvat en Trekpleister kopen, de Glamour Doll Volume Mascara is al verkrijgbaar en kost €3,99.

Welke mascara gebruik jij het liefst op dit moment?

Deze post heeft 37 reacties

 1. De gewone variant vond ik altijd al erg fijn, alleen was vlekken/ korrelen in de loop van de dag het probleem.. Deze waterproof versie ga ik zeker weten proberen, ben benieuwd!

 2. Wauw, wat een mooi resultaat geeft deze mascara, hij ziet er zelf ook zo glamourous uit;-)

 3. Wauw, wat een fijn prijsje voor een mooi effect!

 4. Je wimpers zijn echt prachtig! Mooi effect geeft deze!

 5. Ziet er goed uit!

 6. Op de een of andere manier vind ik dit een typisch Lotte mascara, haha, ik weet niet waarom! By the way, vind ‘m wel mooi ja. 😀

 7. Ja deze is fijn! Ik ging er mee douchen en had na afloop geen panda-ogen. Waterproof test doorstaan 😉

 8. Wat een mooi effect geeft deze mascara aan je wimpers zeg, mooi!! 😀

 9. Het borsteltje lijkt me fijn, mooi effect ook! Ik heb momenteel een mascara-crisis haha, alles wat ik heb is niet fijn dus moet nog maar eens nieuwe gaan kopen :).

 10. Deze is mooi!! Geeft een mooi en natuurlijk effect!

 11. Ah, thanks voor de review! Ik wilde vandaag op zoek naar een goede waterproof mascara namelijk! 🙂

 12. Hij staat je echt prachtig!

 13. Hij staat heel erg mooi! Ik vind ‘m alleen niet heel erg bijzonder! 🙂

 14. Ziet er mooi uit!

 15. Deze is niet verkeerd, ziet er goed uit!

 16. Wauw echt een mooie effect! Ik had de vorige versie al geprobeerd en die vond ik ook wel fijn, maar ging na een tijdje wel klonteren. Hopelijk heeft deze dat niet! 🙂

 17. Looking good! Zelf zou ik ‘m alleen niet in waterproof kopen maar goed, dat ben ik :”D

 18. Oeh fijn borsteltje! ♡

 19. Als hij écht waterproof is, ga ik hem maar eens halen! Om de een of andere reden heb ik er nog nooit een gehad die echt 100% waterproof is….gevolg: mascara tot op mijn kin, haha.

 20. De gewone Glamour Doll is mijn favoriet!

 21. Mooi! Bij mij werkte de normale versie niet zo fijn, maar deze ziet er wel goed uit.

 22. Dit is echt mijn favoriete mascara sinds hij in de schappen ligt. Ik ben erg blij dat er nu een waterproof-variant voor is. Ik was bang dat ik voor mijn bruiloft op zoek moest naar een andere mascara namelijk, haha!

 23. Dat ziet er zeker wel goed uit voor die prijs!

 24. Klinkt niet verkeerd moet ik zeggen!

 25. Wat ben jij mooi, zeg!

 26. Ooh, die lijkt me erg fijn! Ga ik zeker eens uitproberen 🙂

 27. Die ziet er wel goed uit. Ik heb nog nooit een mascara van Catrice geprobeerd. Misschien dat ik dat nu wel eens doe. Ik zoek namelijk nog een goede waterproof mascara, en deze is wel super budget.

 28. Ziet er goed uit! Ik heb de gewone wel eens gehad!

 29. mooi resultaat! ik gebruik nu de gewone versie 🙂

 30. Klinkt goed. Jou wimpers zijn altijd zo mooi!

 31. Ziet er goed uit! Ik heb net de Better Than False Lashes van Catrice gekocht, ook waterproof! Die zullen we nodig hebben in het Nederlandse herfstweer ;p.

 32. Aah jouw wimpers zijn mooi ^^ lijkt me best wel een fijne mascara!

 33. sounds good 🙂

 34. ziet er nog best goed uit vind ik!

 35. Mooi resultaat! Ik ben wel erg benieuwd naar deze mascara 🙂

 36. Ziet er goed uit!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu