MAC Mineralize Blush in Supernova (Heavenly Creatures)

MAC Mineralize Blush in Supernova (Heavenly Creatures)

Vorige week schreef ik al dat ik Supernova héél graag wilde. Deze Mineralize Blush uit de Heavenly Creatures collectie stond hoog bovenaan mijn wishlist, samen met Light Year. Die laatste heb ik helaas niet weten te bemachtigen, maar gelukkig heb ik Supernova nu wél in huis!

Supernova zit in de Heavenly Creatures collectie van MAC, die helaas limited edition is en dus niet lang verkrijgbaar. Soms hebben zulke collecties speciale verpakkingen, bij deze is dat niet het geval. Alle producten komen in de bekende matzwarte doosjes van MAC.

In de Mineralize Blush zit 3,2 gram, waar je bijna oneindig mee kunt doen. Ik tenminste, want ik heb eigenlijk nog nooit een blush opgemaakt!

Wooow, is het geen práchtig product?! Ik ben er echt dol op, ik vind de kleurencombinatie zó mooi en dan ook nog eens dat toffe patroon.Love!!!

Supernova is een knalroze gebakken blush met een mooi patroon dat me doet denken aan de ruimte. De swirl is heel warm goud en een beetje brons.

Op de twee foto’s hierboven zie je de swatches. De eerste foto is gemaakt in daglicht zonder flitser, de tweede foto in daglicht met flitser. Helemaal links zie je de knalroze kleur van Supernova, daarnaast een poging van alleen de gouden swirl, en rechts zie je een swatch van beide kleur gemengd.

Zoals je ziet is de blush ontzettend gepigmenteerd; de swatches heb ik dan ook met maar één veegje gemaakt. De knalroze kleur bevat wel wat fijne glittertjes, maar niet heel veel, deze heeft meer een mooie glans. De gouden kleur is echter wel shimmery, hiermee kun je een mooie glans aan je jukbeenderen geven. In de swatch van beide kleuren gemengd zie je ook veel fijne gouden glittertjes.

Uh-oh… Dit was net iets teveel van het goede! Dit was de eerste keer dat ik Supernova gebruikte en eigenlijk had ik beter moeten weten. Mineralize blushes van MAC geven nou eenmaal súper veel kleur af! Ik heb de foto toch in dit artikel gezet, omdat je hier wel mooi de kleur van Supernova kunt zien. Ook zie je de mooie glans, die dan weer wel vrij subtiel is.

Zo, dat ziet er beter uit! Om dit subtiele effect op mijn jukbeenderen te krijgen heb ik mijn blushkwast héél voorzichtig in Supernova gedipt, zodat ik een wat natuurlijker blosje zou krijgen. En dat is gelukt! Zie je wel, zelfs met een blush die er zó heftig uitziet, kun je best een subtiel effect creëren. En ook op deze foto zie je weer het subtiele glansje op de top van mijn jukbeenderen.

Ik ben echt héél blij met mijn aankoop. Sowieso ben ik dol op blushes, maar de Mineralize Blushes van MAC vind ik toch wel echt het meest bijzonder tot nu toe. Alleen al in de pan zijn ze prachtig, maar ook zeker op het gezicht!

Supernova kost €23,50, net als de andere Mineralize Blushes van MAC, en is tijdelijk verkrijgbaar. De mijne heb ik overigens van de online shop van Douglas.

Wat vind jij van de Heavenly Creatures collectie van MAC? Heb je ook iets gekocht uit deze LE?

 

Deze post heeft 29 reacties

 1. Wat ziet die er heerlijk uit! Helaas is 23 eurie voor een blush een beetje boven mijn budget ..

  1. Goedkoop is het zeker niet, nee 🙁

 2. Hij is echt prachtig!

 3. wauw, mooi zeg!

 4. wauw ongelooflijk mooi!
  xx

 5. Wow. Wat prachtig! 😀 Staat je ook heel erg goed, zeg.

  1. Dankjewel!

 6. Super mooi! Wel heel erg gepigmenteerd inderdaad, woopsie 😛
  Ik vind het je wel mooi staan hoor, als je ‘m lichtjes hebt opgebracht!

  1. Haha ja, die fout maak ik wel vaker bij MAC blushes. En dankjewel 🙂

 7. Wat een prachtig kleurtje! Hij is wel erg gepigmenteerd zeg!

 8. Ik vind hem er echt heel erg mooi uit zien bij jou!
  Die roze tint past heel goed bij jou.

 9. Echt een prachtige blush! Gefeliciteerd met je aankoop, hihi!

 10. Heel mooi. Ik heb zelf Solar Ray gekocht. Die is toch net wat subtieler.

  1. Die is ook prachtig! Als ik meer centen zou hebben zou ik die ook nog hebben aangeschaft, haha.

 11. Aaaah zo mooi !!

 12. Oee wauwhh!! en wat een mooie kleur zegg!!

 13. Wauw, deze is ook mooi zeg! Heb zelfde Solar Ray, waar ik ook errug blij mee ben!

  1. Die is inderdaad ook prachtig!

 14. Pretty! Maar ik vond deze net iets té voor mijzelf.. Ik wel een aantal andere mooie producten uit deze collectie bemachtigd!

  1. Kan ik me voorstellen, hij is voor mij ook net op het randje!

 15. Ik heb hem ook en had in eerste instantie hetzelfde, clown face!

 16. Oei haha, een beetje iets veel teveel blush op die ene foto haha! Ik vind hem wel ontzettend mooi, do like!

  1. Haha yep, clownface!

 17. Hij staat je heel mooi. 🙂
  Ik heb helaas niets uit deze LE.

 18. Ookal ben ik 14 ga ik deze waarschijnlijk ook kopen, of de lichte versie 🙂

 19. Wua, hij is inderdaad supergoed gepigmenteeerd! It’s sooooo pretthaaaay! God, alleen al om het patroontje zou ik een blush gaan dragen. :’) Laat staan om de geweldige kleur!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu