Beauty nieuwtjes || Too Faced, MAC, Guerlain, Kat Von D, Charlotte Tilbury & Catrice

Beauty nieuwtjes || Too Faced, MAC, Guerlain, Kat Von D, Charlotte Tilbury & Catrice

beauty nieuwtjes

Er zijn weer wat nieuwtjes in de beautywereld! Het is niet echt het moment voor nieuwe seizoenscollecties – de lentecollecties zijn immers allang bekendgemaakt – maar toch heb ik wat beauty news met jullie te delen. Ik word er zelf in ieder geval alvast heel blij van en ik denk dat beautylovers heel gelukkig zullen zijn met een aantal van deze nieuwtjes van MAC, Too Faced, Guerlain, Kat Von D, Catrice en Charlotte Tilbury.

catrice denim devine

Catrice Denim Devine

Catrice komt met een nieuwe limited edition, met superleuke verpakkingen! Roségoud is altijd goed. De Denim Devine lijn is geïnspireerd op de klassieke spijkerbroek. Wist je dat denim nog steeds de meest gebruikte stof is bij designers? De collectie bestaat uit een oogschaduwpalette, een denimkleurige liquid liner, twee kleuren lipgloss, één blush, één bronzer en vijf nagellakjes. De limited edition Catrice Denim Devine collectie is vanaf half april t/m half mei verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

guerlain la petite robe noire makeup nieuws

Guerlain La Petite Robe Noire Make-up

Eén van de meest verkochte parfums ter wereld is La Petite Robe Noire van Guerlain. Niet zo gek dat Guerlain een speciale make-up collectie heeft uitgebracht, ter ere van de bestseller! De Guerlain La Petite Robe Noire make-up collectie bestaat uit 20 lipsticks en 8 nagellakken. De verpakkingen zijn uiteraard geïnspireerd op het La Petite Robe Noire parfum, herkenbaar aan de omgekeerde hartjes. De kleurtjes van zowel de lipsticks als de nagellakjes zijn heel zoet en snoepig, en natúúrlijk bevatten de producten ook de geur van het welbekende parfum!

De lipsticks kosten €30,95 en de nagellak kun je kopen voor €23,95 per stuk. De producten zijn al te koop bij Douglas en Ici Paris XL!

charlotte tilbury nederland

Charlotte Tilbury verkrijgbaar in Nederland!

Yes, eindelijk! Dit nieuws maakte me heel blij, want de producten van Charlotte Tilbury worden enorm gehypet in het buitenland. En nu kun je het mooie, luxe merk ook kopen in Nederland! Het is sinds een paar dagen online verkrijgbaar bij De Bijenkorf, maar er zal ook een counter in De Bijenkorf in Amsterdam geopend worden. Vanaf 31 maart 2016 kun je daar je Charlotte Tilbury producten kopen! Aanraders heb ik nog niet voor jullie, gezien ik zelf nooit een product van dit merk heb gekocht, maar daar gaat binnenkort vast en zeker verandering in komen. Die oogschaduwpalettes en lipsticks zijn om te kwijlen!

kat von d mini light & shade contour eye shadow palettes

Kat Von D Shade & Light Contour Eye Shadow Quads MINI

Het grote Kat Von D Shade & Light Contour Eye Shadow Palette was (en is!) een enorm succes, dus niet zo gek dat de make-up liefhebbende tattoo artist de lijn uitbreidt. Vanaf 29 maart zijn er namelijk vier gloednieuwe mini’s te koop! De quads zullen dezelfde formule als de oogschaduws uit het grote palette hebben en beloven dus enorm gepigmenteerd te zijn. Ze komen in de kleuren Plum, Rust, Sage en Smoke en gaan waarschijnlijk $26,00 kosten. Wel een beetje jammer dat ze voorlopig alleen bij Sephora.com te koop zullen zijn…

mac versicolour extra dimension

MAC In Extreme Dimension & MAC Versicolour

Uiteraard staan er ook voor komende maand prachtige MAC lanceringen klaar. De eerste is de MAC In Extreme Dimension Waterproof Mascara. De mascara bestond al, maar is vanaf 7 april dus ook verkrijgbaar in waterproof versie. Handig voor de zomer! De In Extreme Dimension Waterproof Mascara gaat €23,50 kosten en zal te koop zijn bij alle MAC verkooppunten.

Ik ben zelf heel benieuwd naar de MAC Versicolour lijn, die uit één nieuw product bestaat: de MAC Versicolour Stain. Wat het is? Een liquid lipstick, maar dan met glossy finish. Is weer eens wat anders dan alle matte liquid lipsticks! Ik heb er twee ontvangen om te reviewen, dus over deze ‘stains’ kun je binnenkort een artikel verwachten. Er zullen 16 kleuren te koop zijn, en ze gaan €23,00 kosten. Ook deze producten zullen bij alle verkooppunten verkrijgbaar zijn.

mac mineralize skinfinish nieuws

Nieuwe Mineralize Skinfinishes van MAC!

Eén van mijn favoriete producten van MAC is toch wel de Mineralize Skinfinish. Ik ben gek op die glanzende, gebakken poedertjes in de meest prachtige kleurcombinaties! Goed nieuws, want vanaf 2 april zullen er 5 nieuwe MSF’s te koop zijn, bij alle MAC verkooppunten. Ik vind de poeders er superleuk uitzien en ik denk dat ze heel mooi als blush en highlighter combinatie zullen zijn. De nieuwe kleuren heten Faintly Fabulous, Sunny Side, Naturally Enhanced, Perfectly Lit en Nuanced. Ze gaan €29,50 kosten.

too faced sweet peach

Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette & nieuwe Perfect Flush Blush

Yes, Too Faced komt weer met een nieuw oogschaduw palette! Ik werd meteen enthousiast toen ik de superschattige verpakking zag, en nóg enthousiaster toen ik hoorde dat dit palette daadwerkelijk naar perzik ruikt! Het Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette bestaat uit voornamelijk warme bruintinten, met wat roze en paars erbij. Helemaal mijn kleuren en ik weet dan ook zeker dat ik dit palette ga kopen. Het palette kost $49 en is limited edition, en zal vanaf 29 maart verkrijgbaar zijn op Sephora.com.

Ook is er een nieuwe kleur blush, die wordt toegevoegd aan de Sweethearts Perfect Flush Blush collectie. De kleur heet Sparkling Bellini en past, hoe toevallig, perfect bij het nieuwe Sweet Peach palette. De blush bevat namelijk drie warme perzik- en koraaltinten. Wederom: helemaal mijn kleuren! En die hartjesvorm is echt too cute. De blush kost $30 en zal ook bij Sephora.com verkocht worden.

En dan heb ik nog één Too Faced nieuwtje waar nog geen foto’s van zijn: Nikkietutorials gaat een samenwerking aan met Too Faced! Niemand weet nog wat er precies gaat komen, maar het zal in ieder geval een ‘kit’ zijn (een oogschaduwpalette? Iets met contour en highlight? Who knows!) en zal rond de herfst worden gelanceerd. Súuuupervet! Zo blij voor Nikkie!

Naar welke producten en/of collecties zijn jullie het meest benieuwd? Ik kan niet wachten op de Too Faced producten, en ik ben ook heel benieuwd naar de MAC Versicolour Stains!

 

Deze post heeft 20 reacties

  1. Jaaa! Ik wil heel graag het too faced palette. Binnenkort gaat een bekende van mij naar Amerika in mei dus die krijgt zeker een lijstje mee :-). Overigens is er ook een ander nieuw palette. Namelijk het peanut butter and jelly palette. Ook heel mooi!!

  2. Wat een mooie en leuke collecties/producten! Komen de MSF’s van Mac in het vaste aasortiment?? ????????????

    1. Die laatste vraagtekens waren niet de bedoeling, het zijn smileys maar die pakt ie niet 🙂

  3. Oh wat een goed nieuws voor Nederland nu dat CT er nu ook te verkrijgen is! Nu Zwitserland (of Belgie) ook nog, please 🙂

  4. Ik ben zoooo benieuwd naar de samenwerking met Nikkie! Maar eigenlijk ben ik nog nieuwsgieriger naar samenwerking tussen Too Faced en Kat von D 🙂

  5. Mooie, fijne beautynieuwtjes he! Ik moet moeite doen om Charlotte Tilbury te gaan kopen online, maar ik ga donderdag naar Amsterdam dus dan kan ik lekker testen. Zin in!

  6. Altijd leuk, zo’n beautyupdate. Wauw die Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette ziet er echt schitterend uit!

  7. Die LE van Catrice ziet er echt prachtig uit en ik ben er dan ook heel benieuwd naar.
    xx

  8. Wat mooie Collectie is het van Make-up.

  9. Wauw, mooie producten komen er aan! Ben vooral benieuwd naar de MSF van MAC én de samenwerking van Nikkie met TF. Zo gaaf voor haar!

  10. Oeh, dat palette van Too Faced moet ik écht hebben! Ik heb de Chocolate Bar, maar deze is echt supermooi zeg! Love it! Leuk ook van Nikkie, ben superbenieuwd. Fijn dat je al deze nieuwtjes met ons deelt 🙂

  11. Wow die too faced producten zijn echt om te kwijlen, maar die prijs houd me zó tegen. Als ik weer eens een fulltime baan had dan zou ik het nog overwegen, maar helaas moet ik nu rekening houden met m’n portemonee 🙂

  12. oehh dat too faced palette ;D

  13. Dat too faced palet ziet er fantastisch uit! Jammer dat het limited is en niet zo makkelijk verkrijgbaar voor ons Belgen & Nederlanders… 🙁

  14. Vooral benieuwd naar Too Faced producten en de samenwerking met Nikki natuurlijk.

  15. Mooie producten! Ben erg benieuwd!

  16. Hoewel ik de laatste tijd niet echt blij kan worden van de kwaliteit van Catrice, ben ik toch weer eens nieuwsgierig geworden, met name naar dat oogschaduwpalette. De kleuren spreken mij aan en ooit kocht ik een palette met koele roze tinten, wat me ook mooi staat. Maar het probleem met Catrice is dat het na een paar uur overal zit, behalve op de plek waar ik het heb aangebracht, maar ik vind de kleuren zo mooi, dat ik het toch weer eens wil proberen.

  17. Oeh wat een mooie producten komen eraan zeg!

  18. Wat leuk om te zien allemaal

  19. Too Faced, ik heb recent 2 palettes gekocht en ik ben fan.

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu