Happy Highlights bij Arjen Huffels

Happy Highlights bij Arjen Huffels

IMG_9718

Mijn haar is nog nooit permanent geverfd. Ik heb er door de jaren heen weleens een spoelinkje door gegooid, maar over het algemeen heb ik altijd mijn eigen haarkleur gehad. Ik heb er echter wel al vaak aan gedacht om voor de zomer wat lichter te gaan. Toen Arjen Huffels me uitnodigde om, in zijn salon Cut, highlights in mijn haren te zetten om de Andrélon Happy Highlights lijn te introduceren, kon ik daar dan ook geen nee tegen zeggen!

IMG_9720

Ik kwam aan bij Cut in Amsterdam, de thuissalon van haarstylist Arjen Huffels. En wat werd ik leuk ontvangen! Er stond allerlei lekkers klaar, van verschillende sapjes tot verse aardbeien en marshmallows. Ik nam lekker een glas fris en snoepte wat aardbeitjes terwijl ik kennis maakte met Arjen en het plan van aanpak met de highlights besprak.

IMG_9746

Arjen waste mijn haren met de producten uit de nieuwe Andrélon Happy Highlights lijn, die speciaal is bedoeld voor haar met highlights. Na de shampoo pakte Arjen het masker uit de collectie en mengde hier wat druppels van het serum in. Zo kun je een masker meer geconcentreerd en dus verzorgend maken. Goede tip! De producten ruiken overigens ontzettend lekker en mijn haar voelde na afloop schoon, zacht en gevoed aan.

IMG_5046

Ik ga bijna nooit naar de kapper, wat natuurlijk niet zo goed is, maar knip zelf weleens mijn lagen bij. Ik was dan ook bang dat ik vreselijke dode punten onderaan mijn lange lokken had, maar dat was volgens Arjen niet het geval. Gelukkig! Hij accentueerde de vorm in mijn haar door het aan de onderkant in een boog te knippen.

IMG_5072

Daarna werd mijn haar zorgvuldig geföhnd.

IMG_5082

En langzaam maar zeker zag je de highlights verschijnen! Ik wilde geen harde, opvallende blonde plukken in mijn haar. We kozen dan ook voor natuurlijke, warme highlights in een donkerblonde/gouden kleur zodat het contrast niet te groot zou zijn. Arjen zette de highlights zo dat het zou lijken alsof de lichte plukken er door de zon in zijn gekomen. Dat wil zeggen: veel lichte plukken op de bovenkant (als ik een staart in doe) en verder wat losse highlights door het hele haar heen.

IMG_9708

Arjen krulde mijn haar voor de finishing touch. Wat zat het prachtig!

IMG_9703

Ik was meteen behoorlijk happy met mijn highlights!

IMG_9864

Ik vond het ontzettend leuk om bij Arjen in de stoel te zitten! Arjen doet het haar van veel grote sterren, waaronder Anouk, en behoort al jaren tot de top van zijn vak. Naast dat Arjen een goede haarstylist is, is hij ook nog eens erg gezellig en lief. Ik werd de hele middag goed verzorgd en voelde me ontzettend op mijn gemak!

IMG_9740

Toen mijn happy highlights erin zaten was Sharon aan de beurt. Zij had al highlights, maar deze werden natuurlijk even bijgewerkt. Ook waste Arjen het haar van Sharon met ketchup om het iets warmer van kleur te maken. Tof om te zien dat een fles ketchup zo’n effect kan hebben (en zoveel vlekken maakt in de wasbak, haha)!

IMG_9856

Allebei blij met ons nieuwe haar!

IMG_9783

Ik heb me overigens de hele middag goed vermaakt met deze superlieve boxer pup. Wat een schatje!

IMG_9717

Arjen en Andrélon, dank jullie wel voor mijn prachtige nieuwe kapsel en de gezellige dag! Ik ben ontzettend blij met mijn ‘nieuwe haar’. Het is subtiel, maar net even wat frisser en leuker. Helemaal summerproof!

Deze post heeft 53 reacties

 1. Wat is het resultaat mooi! Heel natuurlijk maar net iets zomerser, staat je prachtig <3!

 2. Wauw wat mooi zeg! Zo fijn is dat als je je helemaal op je gemak voelt bij de kapper 😉 ik doe het altijd bij een vriendin dat scheelt wel omdat ik het zo vaak heb meegemaakt dat mijn haar veel korter werd geknipt dan ik wilde… mooie foto’s ook trouwens 🙂

 3. Wauw, het resultaat echt prachtig 🙂

 4. Wat heb jij toch prachtig haar.
  Dit is heel mooi gedaan! XO

 5. Staat echt lekker zomers. En ben heel benieuwd naar de ketchup truck geworden. Zal ik het vanavond proberen?

 6. Wauw, heel mooi en natuurlijk resultaat. Het staat jullie allebei echt super pretty en lekker zomers <3

 7. Wauw wat staat het je onwijs mooi! Echt prachtige lokken om trots op te zijn. Super!

 8. Ketchup? Awesome, haha! Ik vind de foto’s erg mooi en de highlights in je haar zijn ook prachtig, nu heb je helemaal van dat perfecte Tumblr-haar 🙂 Ziet er nog net wat ‘levendiger’ uit met die kleurverschillen, nice! En die pup inderdaad, awwwwh <3

 9. Wauw, het ziet er supermooi uit! Het staat je ook echt goed 🙂

 10. Wat zijn de foto’s prachtig geworden zeg Lotte! Je straalt echt van mijn scherm af. Beauty!

 11. Wow, jullie haar is echr zó mooi geworden! Staat je goed

 12. Heel mooi geworden zeg! Mooie foto’s ook!

 13. Wauw, ziet er prachtig uit!

 14. Wauw, prachtig!

 15. Wat zit je haar schitterend!! Echt heel erg mooi! (en je site doet het weer op het internet bij mij thuis, woehoeee!)

 16. Ziet er erg mooi uit Lotte.

 17. Prachtig! En wat is je haar erna mooi gekruld zeg, jeetje.

 18. Wow wat is je haar mooi, en wat heb je een geweldige jurk aan? Waar komt die vandaan?
  X

  1. Die is van H&M van 2/3 jaar geleden volgensmij. Ik heb ‘m nog in de kast hangen…wil ‘m wel verkopen als je echt interesse hebt 😉 Heb ‘m ook in het wit.

 19. Het ziet er heel mooi en natuurlijk uit 🙂

 20. Wauw hij heeft je haar zijn recht aangedaan ziet er echt super uit. Ook een lief ontvangst heerlijk zo een dagje kapper, het resultaat mag er wezen

 21. super gorgeous 😀

 22. Je haar is super mooi geworden! En ik vond het altijd al zo mooi. Ik was ook geschokt om te lezen dat je bijna nooit naar de kapper gaat en het af en toe zelf knipt. En dan toch zulk mooi haar hebben! Ik ben jaloers.

 23. Wat staat het je mooi, heel netjes gedaan (ik heb het ooit zelf gedaan en dat was echt een mislukking) Dat blauwe jurkje is ook erg mooi zeg, wat ben je toch een knapperd! 🙂

 24. Ik had het al gezien op Instagram, het staat je echt prachtig. Heel natuurlijk, perfect voor de zomer. Wat is het ook zo mooi gekruld, net alsof je de rode loper op moet!

 25. Ziet er heel mooi uit!

 26. Het is erg mooi geworden Lotte! Je had al prachtig haar, maar het ziet er nog mooier en warmer uit.

 27. Heel mooi resultaat bij jou Lotte!

 28. Wauw wat een prachtig resultaat.

 29. Wauw staat je mooi Lot! Mooie foto’s ook!

 30. Wauw heel erg mooi!

 31. Mooie foto’s en wat knap dat je je haar nog nooit permanent geverfd hebt (had), haha. De highlights zijn mooi geworden!

 32. Wat gaaf! Staat jullie allebei prachtig!

 33. Ziet er erg mooi uit!

 34. Wat heb je toch prachtig haar! De highlights zijn erg mooi en zien er natuurlijk uit

 35. Wauw, ziet er heel mooi uit!

 36. Wat een mooie foto’s! Je hebt echt prachtig haar! Wauw! x

 37. Leuke foto’s en wat een mooi jurkje heb je aan! Het is toch wel een jurkje hihihi ? Je haar zoet er prachtig uit x

 38. Wat staat dit je mooi! Je hebt natuurlijk van jezelf al prachtig haar (ik kijk er altijd jaloers naar haha) maar dit haalt het nog net even wat meer op. Grappig om te lezen dat het haar van Sharon met ketchup werd gewassen, ik ben benieuwd wat dat met mijn haar zou doen.

 39. Super mooi resultaat, heel natuurlijk maar je ziet het wel!

 40. Ziet er goed uit Lotte, prachtig! Heel natuurlijk ook. Vind het nadeel altijd aan highlights dat het er zo nep uit kan zien, maar hier totaal niet. Precies goed!

 41. Jij hebt heel mooi haar Lotte!
  En zo een leuk kleedje dat je draagt!

 42. Om even niet te beginnen bij je haar, haha. Je blauwe jurk staat je prachtig en mooie foto’s! En wauw je haar is zooo mooi, heel subtiel, maar toch heel anders! X

 43. PS: Met welke camera heb je deze foto’s gemaakt?

 44. Wat is het bij jullie beide mooi gedaan zeg. Ziet er prachtig uit!

 45. vanwaar is dat jurkje? 😮 mooi

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu