Filmpje: Hairtutorial – haar krullen met stijltang

Zo, deze video was veel aangevraagd! Ik plaats regelmatig selfies op Instagram en Twitter waarop jullie dan reageren dat mijn haar zo mooi is en of ik eens kan laten zien hoe ik dat voor elkaar krijg. Simpel, door de stijltang te gebruiken! In deze video laat ik jullie zien hoe ik krullen maak met de stijltang. Eerder lukte het me nooit maar door veel te oefenen, er handigheid in te krijgen en mijn eigen tips te ontwikkelen krijg ik het tegenwoordig toch voor elkaar. Het resultaat is een mooie, volle bos met glanzende, losse krullen à la Lauren Conrad.

Mochten jullie nog meer verzoekjes hebben voor video’s, laat het me dan zeker even weten in de reacties!

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke week minstens één nieuwe video!

Deze post heeft 31 reacties

 1. Wauw, wat een mooi resultaat! Duidelijk uitgelegd en nu wil ik ook een stijltang! 😉

 2. Mooi effect, dit ga ik ook eens proberen! 🙂

 3. Oh my, dit is het mooiste resultaat dat ik tot nu toe gezien heb van mensen die met een stijltang hun haar krullen! Fijn filmpje ook :)!

 4. Wat een prachtige krullen, staat je heel mooi! Leuk filmpje 🙂

 5. Mooi! Maar wel best eng omdat je de stijltang best lang op je haar houdt.. Ik heb dit toevallig afgelopen zaterdag ook uitgeprobeerd, maar ik heb toen de tang maar een halve slag gedraaid. Geen krul, maar wel vet meer volume! Vaker draaien dus… ik ga het proberen…

 6. Je haar ziet er prachtig uit! Mooi!

 7. super pretty 😀 ik ben er zelf nog niet zo goed in XD

 8. Wauw, wat zie je er prachtig uit girl!
  Ik rende meteen vrolijk naar mijn stijltang bij het zien van dit filmpje maar ik kwam tot de conclusie dat die hoekige afrondingen heeft, muh : (
  Naja, alsnog heel erg leuk haha!
  Liefs Lonneke

 9. Je hebt zulk mooi haar, erg leuk gedaan.
  Liefs, xxx

 10. Ik doe het met een andere techniek, gewoon golven naar buiten maar het eindresultaat ziet er wel ongeveer hetzelfde uit als bij mij. Aleen doe ik aleen de voorste plukken (de rest van mijn haar niet)
  Staat je trouwens mooi Lotte 🙂 en als request eyebrow tutorial pleaaaaaaaaaaaase

 11. Wauw super super super mooi!

 12. Staat je mooi en goed! Extra functioneel een stijltang waar je ook krullen mee kan maken 😀

 13. Wat een leuke video. Krullen staan je prachtig.

 14. Wat een leuke video! Ik maak ook wel eens krullen op deze manier! De krullen blijven er ook wel goed inzitten 🙂

 15. Ah Lotte, wat heb je toch geweldig haar! Serieus, als ik mijn haar voor de helft omhoog doe blijft er ongeveer niks van over, en jouw haar is zo mooi en dik <3 En die krullen staan je goed! Duidelijk uitgelegd ook, goede video 🙂

 16. ik heb deze stijltang ook, heel fijn ding!

 17. Ik vind de krullen ontzettend mooi op deze manier! 🙂

 18. Heyhoi! Leuk filmpje, echt Super mooie krullen ook! Maar even een verzoekje, zou je alsjetoepliessssh de My perfect imperfections tag willen doen? *puppyogen* ik vind het altijd zo interessant om te zien! BaiBaaii

 19. Ik hou van krullen gemaakt met een stijltang of krultang! Het enige nadeel is dat ik eerst een uur lang mijn eigen haren moet gaan stijlen, wil ik mooie (fatsoenlijke) krullen maken een tool.
  Fijn uitgelegd Lotte!

 20. Hey, leuk blog, ik ga het nu elke dag volgen! Ik ga je ook volgen op twitter, ik heb net een nieuw account! Volgen jullie mij? Druk op me naam x

 21. Oh, wauw! Mooi resultaat 😀

 22. Mooie krullen! Echt een handige manier, ik zocht nog naar een manier om dat te doen met een stijltang.

 23. Het ziet er heel moeilijk uit, maar het resultaat is prachtig!

 24. Wauw, mooi! ga ik ook eens proberen!

 25. Oeh, ik schrok echt een beetje toen je voor het eerst je vinger leek te branden aan het uiteinde van de stijltang! :O
  Heel erg duidelijk filmpje. Ik wil ook NU dat mijn haar lang en glanzend is, haha!

  Andere verzoekjes: tsja, daar kom ik weer 😛 Een ‘what’s in my bag’ en/of een filmpje over je haarverzorging (aangezien ik ook geduldig spaar voor lange lokken á la Rapunzel (of ietsje korter))

 26. Leuk en handig filmpje! Ik krijg het de helft van de tijd niet voor elkaar om krullen te maken met mijn stijltang..En wat heb jij toch een prachtig haar!

 27. Leuk filmpje en echt mooie krullen! Handige tip ook om eerst de lok voor te verwarmen.

 28. Handig! Vooral omdat ik alleen een stijltang heb. M’n kapster had het ooit uitgelegd en voor gedaan maar toen ik het zelf ging doen snapte ik er niks meer van. Nu kan ik het mooi doen met je filmpje erbij.

  Zie ik nou een Diddl map in je kast staan? Daar had ik vroeger echt m’n kamer mee vol! Haha

 29. Wat een simpele manier om mooie krullen te krijgen. Het staat je echt prachtig. Persoonlijk vind ik dit mooier bij je staan dan de krullen op de foto van de hoofdpagina.

 30. Wat een mooie krullen maakt een stijltang eigenlijk ik ga dit ook proberen

 31. Ik heb een stijltang, bruin haar en heat-spray.
  MAAR NIET JOUW HAAR, hahaha. Nee echt prachtig, wauw!

  Ik doe het altijd ietsje anders 🙂

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu