Filmpje – My sister does my make up!

Filmpje – My sister does my make up!

 

“Huh, je sister? Waarom niet je boyfriend?” Omdat het met mijn zus net zo leuk is, aangezien zij geen mega meisjes-meisje is en zo goed als nooit make-up draagt op een minilikje (bijna onzichtbare) mascara na. Ik wil jullie graag voorstellen aan Anna, mijn lieve zus. Vroeger hadden we vaker ruzie dan gezellige momenten, maar nu we allebei wat ouder zijn hebben we een hele goede band en is het altijd om te gieren als we samen zijn. Zo ook toen we dit filmpje opnamen, waarin Anna mijn make-up doet! Bereid je voor op véél slappe lach-momenten en een uiteindelijke look waarmee ik zo het circus in had kunnen gaan. Doordat het filmen langer duurde dan verwacht hadden we uiteindelijk heel slecht licht (damn you, winter!), dus om het resultaat goed te bekijken moet je even verder klikken voor wat foto’s.

Oh mán, wat was het leuk. Heerlijk gelachen hebben we, om bijna alles. Ik moest me steeds echt inhouden om niks te zeggen, vooral toen Anna de platte foundationkwast als BLENDINGBRUSH voor mijn ogen wilde gebruiken, hahaha! Als ik het terugzie schiet ik spontaan weer in de lach. Wat ik ook leuk vond was dat ik een stuk of zes blushes had neergelegd waar ze uit kon kiezen, en ze koos precies de meest gepigmenteerde en felste uit (Supernova van MAC). Ik wíst natuurlijk dat dat mis zou gaan en dat ik er uit zou komen te zien als een pop met knalroze wangen, maar ik zei lekker niks. Het uiteindelijke resultaat is nog niet eens zó slecht, vind ik!

Anna, ’t was leuk. I love you! <3

Deze post heeft 37 reacties

 1. Ah dit is echt zo leuk om te zien!

 2. Haha, geweldig!

 3. Haha, zo leuk om te zien! Je zus heeft echt een aanstekelijke lach. En je blush en wing en oogschaduw, heel mooi allemaal haha! Maar wat je zegt, voor iemand die dit nooit doet is het best goed. En jij hebt dan ook nog eens de meest gepigmenteerde producten in je stash… Je ziet ook dat mensen dan heel vaak denken ‘oh, roze is leuk’, maar op je oog staat dat vaak helemaal niet zo heel mooi omdat je snel een beetje huilogen krijgt.

  1. Haha ja hè? Als zij lacht moet ik ook gewoon lachen omdat ze zo bijzonder lacht, haha. En jep, daar heb je gelijk in! Rood en roze kúnnen mooi zijn op de ogen, maar dan moet ’t wel voorzichtig worden aangebracht, haha.

 4. Hahaha super leuk! Ik heb in een deuk gelegen!

 5. Hahaha superleuk filmpje!

 6. Gefoundeerd whahaha. Prachtig, heel leuk. ;D

 7. Haha heel leuk filmpje om te zien!

 8. Hahahha, ik moest heel erg lachen om het resultaat! Wat een grappig filmpje, zo met je zus!

 9. wat heb je een leuke zus! supergrappig filmpje 🙂

 10. Hahaha dit filmpje is echt hilarisch, ik moest echt zo hard lachen bij dat stukje met die rode oogschaduw! En ook de kwasten die ze gebruikte, die foundation kwast op je oog hahaha, ook echt hoe jij toen keek! Echt heel leuk! En profil lijken jullie trouwens echt op elkaar, en soms ook de manier van praten!

 11. hahaha, superleuk filmpje! Ik moest echt keihard lachen om jullie! & echt geweldig welke kwast je zus voor wat gebruikt! (:

  1. Haha ja, dat vond ik zelf ook echt zó grappig, vooral die foundationkwast om mee te blenden bij de ogen, haha!

 12. Hahaha, superleuk filmpje! Ze lacht en praat wel echt als jij! hihi!
  En wat een gorgeous make-uplook 😛

 13. hahah, dat heeft je zus… um.. mooi gedaan hoor… hahaha x

 14. Wat een Superleuke video! Je hebt een leuke zus hihi
  Je look is nog best feestelijk en leuk! ^_^
  Mag ik deze overnemen? 🙂
  xxx

  1. Thanks! 🙂 En ja hoor, ga je gang!

 15. Een ontzettend leuk filmpje! En het resultaat had veel erger gekund idd.

 16. speciale stijl 😉

 17. Ahhhh superleuk!

  Jullie klinken hetzelfde, vooral met een lach in je stem!

  1. Haha, vind je? Wat grappig!

 18. Superleuk! Normaal vind ik my boyfriend does my make-up filmpjes allemaal hetzelfde maar hier zaten ook nog wel wat goede dingen in haha! Lijkt me ook leuk als jij een keer dan haar opmaakt en dat filmt? Dat zou echt leuk zijn om te zien!

  1. Dankje! Ik snap wel wat je bedoelt ja, na 30 van die filmpjes te hebben gezien is ’t niet meer zo leuk natuurlijk. En bedankt voor je idee, ik zal het er eens over hebben met mijn zus! 🙂

 19. Ooooohh geweldig wat een super leuk en grappig filmpje! 😀

 20. Oh wat heb ik gelachen! Hahahaha, had dit filmpje even bewaard deze week omdat ik er goed voor wilde zitten na het zien van die foto. Je zus is echt hilarisch! Grappig om te zien hoe verschillend jullie zijn, lijkt me eigenlijk best cool :p
  Denk dat ik dit leuker vond dan alle my bf does my make up filmpjes bij elkaar. Haha! Ik zeg: zeer snel gevolgd door de genuanceerde, natural look zoals je zus m zo mooi noemde:D

  1. Haha, ahh thanks Kevser! Leuk om te lezen. Die genuanceerde, natural look komt er hopelijk snel aan! 😀

 21. Heerlijk filmpje! En ik vind dat ze het er best goed van af heeft gebracht.

  1. Jep, vind ik ook!

 22. Ahww super leuk jullie zo samen zeg. haha. Heb helemaal dubbel gelegen, ergggggg leuk!!! 🙂 🙂

 23. Hahaha prachtig filmpje en resultaat! 😉

 24. Een zware avondlook, zo zou ik het omschrijven. Met een funky twist, ofzo. Klinkt wel grappig.:p

 25. Oh wat leuk, vooral bij 10.30 wanneer je zus zegt: “Dit kan ik het beste….” dan klinkt ze net als jij. Verder ben ik net als jouw zus. Ik heb geen verstand van make up, draag vaak alleen eye-liner, mascara en wenkbrauw potlood.

 26. Leukk!!
  Ik ga ook vragen of mijn zusje dit wil doen… 🙂 Zij is namelijk ook niet zo ‘make upperig’ als mij.

 27. Wow, wat lijken jullie op elkaar in doen en late. Zo leuk om te zien, vooral de kleurencombinatie. Those cheeks looks amaaaazing! Vooral de highlighter die eroverheen gaat. Echt een geweldig filmpje!

 28. Hahahaha HILARISCH!

 29. Whaha wat geweldig! Geniaal filmpje! En die eyeliner haha :’)

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu