Hoi allemaal!

Mijn naam is Lotte en ik ben de trotse eigenaresse van Lotte Loves Beauty. Ik begon met bloggen om mijn passie voor beauty te kunnen delen met anderen. De personen in mijn omgeving werden af en toe knettergek van me, ik bleef soms úren praten over die ene nieuwe collectie of mijn nieuwste aankoop. Omdat ik toch graag alle nieuwtjes over beauty wilde delen, maar mijn naaste omgeving niet lastig wilde vallen, besloot ik in mei 2011 te starten met een blog. Vanaf dat moment had ik eindelijk mijn eigen plekje op het internet waar ik eindeloos kon kletsen over beauty.

Naast het bloggen, heb ik mijn diploma voor leerkracht basisonderwijs (pabo) behaald. Daarvoor heb ik de MBO opleiding onderwijsassistent gedaan en afgerond, als opstapje naar het HBO. Op dit moment ben ik niet werkzaam als leerkracht, maar in de toekomst kan daar verandering in komen. Ik heb niet alleen interesse in beauty, maar ook in het onderwijs!

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vriend, winkel ik graag met vriendinnen, lees ik boeken, kijk ik tutorials (en andere video’s) op youtube, en bekijk ik elke dag allerlei beautyblogs die ik leuk vind.

Als je nog iets van me zou willen weten, mag je me gerust mailen op info@lottelovesbeauty.nl

Liefs, Lotte.

Sluit Menu