Jason of Beverly Hills

{ 04 maart }

PicMonkey Collage1

Heb je weleens gehoord van Jason of Beverly Hills? Nee? Maar je hebt waarschijnlijk wel al héél vaak zonder dat je het wist sieraden van dit luxe merk gezien. In real life misschien niet, maar zeker wel op televisie. In videoclips van rappers, in The Kardashians, in MTV Cribs en vast ook wel in films en series. Jason of Beverly Hills is namelijk dé trendsetter als het gaat om diamanten. Horloges, ringen, armbanden, kettingen en manchetknopen met joekels van de meest prachtige én dure diamanten erin verwerkt. Let’s have a look!

Het brein achter Jason of Beverly Hills is Jason Arasheben. Deze jonge ontwerper heeft van zijn eigen sieradenmerk inmiddels een miljoenenbedrijf gemaakt. Wat hem zo succesvol maakt? Zijn jeugdigheid, energie en voorspellende kijk op mode.

PicMonkey Collage2

Jason of Beverly Hills is hét diamantenmerk voor grote sterren als Beyoncé, P. Diddy, Kim Kardashian, Rihanna, Will Smith, Justin Bieber en zelfs wijlen Michael Jackson. En bij artiesten en acteurs blijft het niet, ook de beste en bekendste basketballers dragen in hun vrije tijd diamanten horloges van Jason of BH.

Binnenkort begint het grootste wereldwijde pokertoernooi ook weer; The World Series of Poker. De winnaar van het toernooi ontvangt een gigantische smak geld, maar krijgt daarbij ook nog eens een gewéldig mooie (en dure!) speciaal ontworpen, one of a kind, bracelet. Dit jaar heeft Jason de bracelet ontworpen voor het duurste pokertoernooi ooit en ik kan persoonlijk niet wachten om te zien hoe het diamanten armsieraad zal schitteren aan de arm van de winnaar!

8

Dit artikel heb ik geschreven in opdracht van Twizzworks –

20 reacties op “Jason of Beverly Hills”

 1. Velaija zegt:

  Wauw, mooie sieraden! Al vind ik die laatste armband net wat ‘te’ om zo te dragen, maar als speciale prijs is zoiets natuurlijk geweldig!

 2. Sofie zegt:

  Ziet er gaaf uit! Ik zou ze alleen nooit zelf dragen, te glitterig voor mij 🙂

 3. Ingeborg zegt:

  Heel erg mooi! Vooral 1 item hiervan kan je outfit helemaal afmaken! Lekker blingbling!

 4. Lidewij zegt:

  Wow, hoe tof! Een cupcake aan een ketting 😀 maar het zal wel flink aan de prijs zijn, want ik kan de prijzen niet eens op de website vinden… Echt van de Hollywood bling 😉

 5. Kimberly zegt:

  Die cupcake is zo leuk!

 6. Lieke zegt:

  De cupcake ketting is zo leuk 😀

 7. femketje zegt:

  ziet er super bling uit allemaal 😀

 8. Joyce zegt:

  Ik vind vooral de onderste 3 sieraden mooi! De eerste vind ik iets té.

 9. Isabella zegt:

  Wat een leuke sieraden!

 10. Natasja zegt:

  Diamondsss are a girls best friend! Haha. Moest ik meteen aan denken. Zitten wel hele toffe exemplaren bij. 🙂

 11. Aurelie zegt:

  Zo’n mooie juwelen! Vind die strikjesoorbellen echt heel erg leuk!

 12. Cynthiiaa zegt:

  Ik houd van poker, ik houd van gokken en ik houd van de diamantenarmband. Goddamn, ik moet de armband zien te winnen. xD Ooit! De strikjesoorbellen zijn echt lovely, heel schattig en poppig. 🙂

 13. Nina zegt:

  Gaaf maar ook iets tè glitterig voor mij hihi

 14. Elke zegt:

  Wauw lekker veel blink blink. Daar hou ik wel van. 🙂 Ik vind de juwelen er zeker erg tof uitzien! Alhoewel ik die armband niet zo dragen maar natuurlijk is het wel een speciale en toffe prijs.

 15. LounaBeauty zegt:

  Shame on me… maar heb er nog nooit van gehoord. hihi
  Ik vind de sieraden net even TE bling. 🙂

 16. Amy zegt:

  Wow, prachtig gewoon!

 17. Alette zegt:

  Chique hoor! Ik denk dat een van deze sieraden wel erg mooi kan staan 🙂 Al ben ik normaal van de iets rustigere sieraden

 18. Nanda Love zegt:

  Mooie sieraden zeg!

 19. Sterre zegt:

  Echt prachtig, die tweede vind ik alleen net een beetje too much, haha. Maar ik ben vast niet de enige…

Home About Contact
sluit