Filmpje: Mijn make-up stash

{ 21 maart }

Een nieuwe indeling van mijn make-up collectie, betekent natuurlijk ook een video van mijn make-up stash! Ik kocht laatst het Helmer kastje van Ikea en heb daar nu al mijn make-up inzitten. In het filmpje laat ik jullie mijn make-up in details zien en benoem ik ook een aantal favorieten. ‘t Is een lange video, dus pak er wat lekkers bij en relax!

Bedankt voor het kijken, fijn weekend!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

 

19 reacties op “Filmpje: Mijn make-up stash”

 1. Anneloes zegt:

  Superleuk filmpje! Ik was al tijden onwijs benieuwd naar je stash ^-^. Je blushlade is echt to die for <3. Ik moet stiekem wel zeggen dat je meer budgetproducten hebt dan ik had verwacht!

  Je ladeverdelers zijn wel echt onwijs handig! Ik heb zelf de Ikea Alex sinds een tijdje, en ik zoek nog steeds zoiets om mijn producten ook netjes op te kunnen bergen.

 2. Shaz zegt:

  Echt leuk om jouw stash te zien! Al mijn make-up heb ik in twee grote bakken gezet, zodat ik alles makkelijk kan terugvinden en gebruiken.

 3. Mariëlle zegt:

  Ik had hem gisteren op Youtube al gekeken maar ik bedacht me dat ik volgens mij nog niet gereageerd had. Je hebt hele leuke producten in je stash en leuk dat het ook zo divers is 🙂

 4. Marciëlla zegt:

  Super leuk om te zien bij een ander wat er in de make-up stash zit en wat heb je veel! Om jaloers op te worden haha. Leuke video!

 5. Wat ben ik (stiekem) heel erg jaloers op jouw prachtige collectie! Vooral al je keuzes aan lippenstift, echt geweldig!

 6. Kirsty zegt:

  Wat leuk om je stash te zien! Je hebt een erg mooie stash, heel mooi georganiseerd ook!

 7. Dionne zegt:

  Wauw! Wat een prachtige collectie! Gaaf om te zien!

 8. Caitlyn zegt:

  Wauw, je stash is om op slag hebberig van te worden 🙂
  Zoveel leuke producten die je hebt, echt tof om eens te zien
  wat andere mensen zo allemaal gebruiken
  xx

 9. Amelie zegt:

  Super leuk filmpje! Je hebt echt een hele mooie collectie!

 10. Yvonne zegt:

  ‘Die verpakking is trouwens echt shit’. Haha! Leuk filmpje en mooie stash!

 11. femketje zegt:

  geweldige stash 😀

 12. Beautyjuf zegt:

  Oh meid, ik ben jaloers op jouw volle lade met lipsticks. Wat een prachtige kleuren en merken zitten er tussen. Ik vond het erg tof om je make-up stash te zien.

 13. Maaike zegt:

  Mooie stash! Lekker veel budget idd. En ik had nooit gedacht dat er zoveel make up in een helmer zou kunnen. Ik heb mijn make up in een lade van mijn Malm ladekast zitten. Maar helaas past niet alles meer in de ene lade dus ik heb wat last van overflow.

 14. Nicole zegt:

  Dit vind ik altijd zo leuk om te zien, mooi stash! Die kast is ook super handig ervoor alleen kan ik op dit moment echt nog niet zoveel lades vullen – life goals!

 15. Marjoleinee zegt:

  Wat een prachtige stash!

 16. Anouk zegt:

  Wauwie! Een make-up stash om van te dromen!

 17. Wat een mooie collectie heb je, ik heb het hele filmpje zitten smullen 😉

 18. Altijd ontzettend leuk bij een andere in de kastes te kijken! Lekker vol, een echte make-up liefhebber!

 19. Heerlijke video om te kijken! Je hebt een prachtige stash 🙂

Home About Contact
sluit