Post-Holiday Syndrome

{ 25 september }

Wist je dat 1 op de 4 mensen aan het post-holiday syndrome lijdt? Ik ben daar absoluut één van. Mijn zomervakantie is inmiddels alweer ruim een maand verleden tijd, maar ik zit nog steeds niet helemaal in het ritme van het dagelijks leven. Het liefst slaap ik tot een uur of tien uit, start ik daarna rustig op door uitgebreid te ontbijten en de tijd te nemen om mezelf van een likje make-up te voorzien en vul ik de rest van de dag met breeduit brunchen op een terras met het zonnetje op m’n bol. Reality-check, de vakantie is toch echt voorbij en ik moet maar weer wennen aan de lange dagen en weken.

 

Ik mis de rust van de vakantie en mijn stressgehalte is alweer flink aan het stijgen. De schoolopdrachten vliegen me om de oren! Gelukkig helpt Rituals mij én alle anderen die maar niet kunnen wennen aan de dagelijkse routine. Om het gevoel van totale ontspanning vast te houden brengt Rituals namelijk drie vakantiesets uit, bestaande uit Laughing Buddha, Sakura en Hammam. Met deze producten waan je je zo in een mini-vakantie! Check voor meer informatie de website van Rituals.

– gesponsord artikel –

14 reacties op “Post-Holiday Syndrome”

 1. Sofie zegt:

  Heel herkenbaar wat je in het artikel beschrijft!

 2. femketje zegt:

  ik ben al 3 jaar niet op vakantie geweest, weet al niet eens meer hoe het voelt XD

 3. roos zegt:

  SyndromE

  • Lotte zegt:

   Oeps, je hebt gelijk! Heb het klakkeloos overgenomen maar het moest inderdaad ‘syndrome’ zijn. Heb het aangepast, thanks voor het melden.

 4. Beautytalk zegt:

  Ik herken dit, helaas 🙂
  Eefje

 5. Fabienne zegt:

  Ik heb dit ook haha. Eigenlijk kom ik nooit echt volledig in m’n school-ritme, omdat ik zo’n drie keer per jaar op vakantie ga (verspreidt over het jaar)

 6. Anouk zegt:

  Hihi heel herkenbaar!

 7. Robin zegt:

  Herkenbaar haha

 8. Hester zegt:

  Het lukt me dit jaar echt verrassend goed! Maar ik snap wat je bedoelt. Sowieso had ik de eerste drie/vier weken een heerlijk rooster waarbij ik maar twee keer het eerste uur moest beginnen, sinds deze week is dat gewoon weer naar vier keer gegaan. Dat merkte ik vanmorgen wel, haha ^^ Nog een dagje vroeg opstaan!

 9. Marion zegt:

  Wat een grappig filmpje, wel erg herkenbaar kan ook moeilijk wennen vooral nu ik ook nog ziek was geworden.

 10. Simone zegt:

  Vermoedelijk lijd ik aan het tegenovergestelde… Ik vind het heerlijk dat ik weer lekker productief kan zijn! Toch vind ik het wel moeilijk om motivatie voor school te vinden, maar dat gaat ook steeds beter!

 11. Ik herken mijzelf compleet hierin, ik kan ook nog echt niet mijn ritme/draai vinden. Bah!
  Liefs, xxx

Home About Contact
sluit