Filmpje: SHOPLOG nieuwe Essence & Catrice producten

{ 18 augustus }

Op Instagram, Youtube en andere blogs zag ik hier en daar al wat foto’s van de nieuwe producten van Essence en Catrice. Vorige week liep ik even ‘mijn’ Kruidvat binnen en ja hoor, ook hier is alles aangevuld! Natuurlijk kocht ik een aantal make-upjes en die wil ik graag aan jullie laten zien. Van alle producten volgen uiteraard nog reviews!

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

9 reacties op “Filmpje: SHOPLOG nieuwe Essence & Catrice producten”

 1. Femke zegt:

  Leuke producten heb je gescoord.. Op naar de reviews! 🙂

 2. Suzanne zegt:

  Heerlijke producten, weer een mooie verzameling. Ben benieuwd naar de reviews.

 3. PinkFairy zegt:

  Ik denk dat verpakking van Essence foundation wel weer makkelijker voor op reis is. Ben benieuwd hoe ze zijn! Deluxe oogschaduws had ik nog in Duitsland geswatcht, maar ze hadden weinig indruk op me gemaakt 🙁 Kun jij misschien een keer een artikel maken over Duitse YouTubers die je volgt? Ik volg er ook een paar, maar ben benieuwd naar anderen. 🙂

 4. Mooie producten heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar je reviews!

 5. Kayla zegt:

  Leuke producten heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar de foundations!

 6. Leuke nieuwe producten heb je gekocht! Ik ben super benieuwd naar die foundation, maar ook die eye matic’s zien er interessant uit. Ik wacht je reviews af! 🙂

 7. Mariëlle zegt:

  Een heerlijke shoplog, ik ben maar twee producten gekocht in totaal, maar ga na mijn vakantie zeker even terug voor de highlighter, een palette van Catrice en het nudes palette van Essence!

 8. Ik ben zo benieuwd naar die highlighters, ze lijken me echt prachtig

 9. Manon zegt:

  Wat een leuke producten heb je gekocht!

Home About Contact
sluit