Filmpje: Primark shoplog (oktober 2014)

{ 28 oktober }

You guys, ik was eindelijk bij Primark! Ik logeerde bij m’n liefste zus in Arnhem en samen liep we even het pas geopende filiaal van Primark binnen. Of nou ja, ‘even’… We kwamen allebei met goedgevulde tassen weer naar buiten! En natuurlijk staat een middagje winkelen gelijk aan een Primark shoplog. Hierbij mijn aankopen, mét aanbeelden uiteraard!

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

30 reacties op “Filmpje: Primark shoplog (oktober 2014)”

 1. Anneloes zegt:

  Superleuke spulletjes heb je gekocht! Zelf slaag ik eigenlijk nooit bij Primark, maar bij andere bloggers zie ik vaak superleuke dingen voorbijkomen.

 2. Charile zegt:

  Prachtige aankopen 😀

 3. Desiree zegt:

  Toffe aankopen! Persoonlijk vind ik de primark altijd een beetjes tegenvallen.. hier koop ik ook eigenlijk nooit kleding.

 4. Svenja zegt:

  Prachtige items heb je gekocht. Heb peplum achtige topje, en je zwarte en bruine laarsjes zijn mijn favoriet <3

 5. Brigitta zegt:

  Even een tip van een oudere lezeres: Misschien kan je het cijfer er nog aftornen? Je moeder weet vast wat ik bedoel 😉 Want volgens mij is het een applicatie? En anders gewoon een vest erover dragen 🙂

 6. Simone zegt:

  Leuk filmpje! Jammer van je blouse, moest wel lachen om je reactie haha, bam een 5 op je rug!

 7. Marit zegt:

  Leuke aankopen!
  Die blouse kan je ook terugbrengen bij de klantenservice of met een vest erover dragen, dan is het geen miskoop.

 8. Superleuke shoplog, je hebt hele mooi dingen gescoord! Die zwarte enkellaarsjes zijn prachtig! En het hemdje vond ik ook meteen zo mooi, ik dacht wat is er nou mis mee? Maar inderdaad, de 5 op de achterkant is wel een domper… Ik dacht eerst hoe kan je dat nou niet zien, maar inderdaad bij Primark is er zoveel en je bent dan altijd zo gehaast en hebt zoveel in je mandje liggen en als je het dan past kijk je vaak alleen naar de voorkant… Ach, ik vind het nog steeds wel mooi hoor… Je kan het misschien dragen met een leren jasje erover of tijdens het opnemen van een video, dan zien we je achterkant toch niet 😉 Ik hoorde de vogel trouwens wel tegen je raam vliegen, haha!

 9. Ik ben trouwens gisteren ook eeeeeeindelijk nog eens naar Primark geweest en ben met twee volle zakken naar huis gekomen! 🙂 Deze week (waarschijnlijk morgen) komt er ook een shoplog online!

 10. Joyce zegt:

  Bam die 5! Echt jammer, kan je het niet meer terugbrengen dan? Ik vind trouwens al je schoenen echt mooi en dat terwijl ik niet eens zo van sneakers houdt. Ik was laatst aan het kijken voor schoenen daar en toen zag ik niets leuks, maar deze zijn echt mooi!

 11. Maaike zegt:

  Oh die sneakers zijn echt heel leuk! <3 en wat jammer dat er een cijfer achterop dat houthakkersblousje staat!

 12. Mirne zegt:

  Inderdaad enorm zonde dat enorme cijfer!

 13. Manon zegt:

  Je hebt wel hele leuke dingen gekocht en jeej wat balen van die blouse zeg! en dan ook nog als je zolang iets zoekt en super leuk vind. Ik heb weleens gehad dat ik een lange vest super mooi vond en dacht dat ik de goede maat had , nou niet dus. Ik heb ook nooit zin om te passen. Die eerste laarsjes heb ik ook en ze zijn zo leuk. Je kan ze overal wel op combineren. Ik vind die gympen ook erg leuk

 14. Annebelle zegt:

  Die zwarte laarsjes heb ik ook, heerlijk om te combineren!

 15. Leuke aankopen!
  Wat jammer van je miskoop!
  De zwarte laarsjes zijn erg mooi 🙂
  Liefs

 16. Irma zegt:

  Als die 5 erop zit genaaid, kan je hem er wel afhalen door de naadjes los te halen! Of je doet het blouseje dicht en draagt er een leren jasje overheen, dan zie je de 5 niet meer 😉

 17. Die laarsjes, prachtig!

 18. Milou zegt:

  Toffe aankopen! Denk dat die blouse met die GROTE 5 je leuk zal staan! Misschien even aan wennen? 🙂

 19. Danielle zegt:

  Ha wat grappig, dat met die houthakkersblouse, ik had precies hetzelfde. Had hem snel in mn mandje gepropt want ik zocht zoiets al heel lang en de kleuren waren ook perfect, totdat ik bij de kassa kom en de vrouw bij de kassa haalt hem uit mn mandje en slaat hem aan op de kassa. Op dat moment zag ik die enorme 5 en ik zeg mag ik de achterkant van die blouse ook even zien , daarna heb ik gewoon gezegt dat ik het niet mooi vond en of die nog terug kon. Verder leuke kleren lotte! xx

 20. Bo zegt:

  Hele leuke aankopen!

 21. Vera zegt:

  Hele leuke aankopen! Vind vooral de blauwe top met vlindertjes erop heel erg leuk en de schoenen zijn echt gaaf!

 22. Manon zegt:

  Leuke aankopen wel een beetje jammer van nummer 5 ja haha ik snap je 😀

 23. sarah zegt:

  misschien een tip ze hebben bij de action (verschillende diktes) een 2 pak panty voor 99 cent

  maar weer een hele leuke video ik word altijd zo vrolijk van jou

 24. Caro zegt:

  Leuke items heb je gekocht! Ik moet ook echt weer is naar de primark! 🙂

 25. femketje zegt:

  super leuke aankopen 😀

 26. Carien zegt:

  Wat een leuke spullen!! Ik ben vorig weekend geweest en ik baal zo dat ik die zwarte laarsjes niet heb gezien.. Dat is precies wat ik zocht! Heel leuk!
  En kun je dat cijfer niet van die bloes afhalen (of is het er echt op geplakt in plaats van gestikt?) Veel plezier met je aankoopjes!

 27. Fabienne zegt:

  Super leuke aankopen! De zwarte laarsjes zijn inderdaad geweldig! Ik durf meestal niet zo goed schoenen te kopen bij Primark, omdat ik bang ben dat ze na één keer dragen kapot zijn. Nu ik hoor dat de kwaliteit goed is, ga ik toch eens kijken!

 28. Myri zegt:

  Kan je de stiksels niet losmaken bij dat houthakkersvest met die 5? Heb ik ook gedaan bij een supermooie jas waar een heel lelijk embleem opgenaaid was 🙂

 29. me zegt:

  Er bestaat zoiets als terugbrengen binnen een bepaalde tijd met bon. 😉

 30. Amishaa zegt:

  Het lijkt erop dat je goed geslaagd bent! Leuke spullen!

Home About Contact
sluit