Sleek Pout Paint in 157 Pin Up

{ 10 januari }

IMG_7888

Alweer een hele tijd terug bracht Sleek de Pout Paints uit. Dit zijn zéér gepigmenteerde lipstains waar je maar letterlijk een drupje van nodig hebt om je hele lippen te voorzien van de kleur in de tube. Ik vrees altijd een beetje voor dit soort producten, rode lipstick aanbrengen is al een hele opgave met mijn asymmetrische lippen mét litteken op de cupidoboog. Laat staan een mega gepigmenteerd product dat ook nog eens bijna niet weg te krijgen is als je een foutje hebt gemaakt! Ik ben de uitdaging aangegaan en heb geprobeerd deze Pout Paint zo netjes mogelijk aan te brengen. Challenge accepted!

IMG_7891

IMG_7884

Op de achterkant staat een korte gebruiksaanwijzing voor het product. Er staat dat je een zo klein mogelijk drupje van de Pout Paint op je lippenseel moet aanbrengen voor complete dekking. Het product kan op zichzelf worden gebruikt, maar kan ook gemengd worden met andere kleuren Pout Paints.

IMG_7894

De Pout Paints komen in een klein tubetje met 8ml inhoud. Het doseersysteem vind ik niet héél handig, het product is vrij vloeibaar en komt er al snel uit druppelen waardoor het tuutje snel vies wordt.

PicMonkey Collage1

Hierboven kun je zien hoe dekkend de Pout Paints van Sleek zijn. Ik heb echt een minuscuul drupje op mijn hand gedaan (kleiner kon niet!) en rechts heb ik deze flink uitgesmeerd – maar de kleur blijft dekkend en intens. Wow, ik stond echt perplex toen ik dit zag op mijn hand!

PicMonkey Collage2

Daar ging ik dan, gewapend met mijn stevige lippenseel in de ene hand en een wattenstaafje in de ander – foutjes moeten metéén worden weggehaald want als het eenmaal droog is krijg je het zo goed als nooit meer weg. Eerst deed ik de lijnen, het moeilijkste onderdeel. Mán, wat was het lastig! Uiteindelijk was ik een soort van tevreden (eigenlijk niet, maar beter zou het toch niet worden dus gaf ik het op) en kleurde ik met één drupje Pin Up de lijntjes in. Daarna maakte ik de lijnen wat strakker met een klein beetje concealer en was ik eindelijk klaar.

IMG_7817

Pin Up is echt een toffe kleur, súper knalrood met een blauwe ondertoon. Ik vind het wel heftig altijd hoor, zo’n knallende kleur die dan ook nog eens mega dekkend is. Het trekt meteen de aandacht naar de lippen terwijl dat juist niet het deel van mijn gezicht is waarvan ik wil dat mensen ernaar kijken. Ook zie je het litteken in het midden van m’n bovenlip extra goed als ik zo’n felle kleur draag en dat wil ik juist altijd vermijden. Toch vind ik de Pout Paint in Pin Up echt een toevoeging aan mijn stash, rode lipsticks zijn lastig om tussendoor bij te werken en bij dit product hoeft dat niet eens; als het eenmaal aangebracht is blijft het gerust de hele dag zitten!

De Pout Paints van Sleek zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je met elkaar mengen. Ze kosten rond de €7,- per stuk (afhankelijk van waar je ze koopt) en zijn alleen online verkrijgbaar.

39 reacties op “Sleek Pout Paint in 157 Pin Up”

 1. Velaija zegt:

  Wauw, dat ziet er mooi uit zeg! Ik had wel al eens gehoord van dit product, maar nu ben ik toch ook wel heel nieuwsgierig naar de andere kleuren! Binnenkort toch maar even de webshops doorneuzen.

 2. lot zegt:

  Wauw dat is nog eens een rode kleur;).

  Maar door de manier van aanbrengen zal ik het toch niet zo snel kopen.

 3. Brigitta zegt:

  Heel netjes aangebracht hoor, en het staat je supermooi 😉

 4. Emilia zegt:

  Wauw dát is nog eens rood, heel gaaf! Het lijkt me inderdaad wel heel lastig aanbrengen, maar het ziet er wel heeel tof uit.

 5. Ingeborg zegt:

  Heftige kleur! Hij staat je wel heel mooi

 6. Sofie zegt:

  Gave kleur! Lijkt me wel wennen door de manier van aanbrengen, maar zeker het proberen waard.

 7. Lizzy zegt:

  Wauw wel echt een felle kleur, maar het staat je goed! Ik kan felle kleuren nooit goed aanbrengen, dus mijn complimenten!

 8. Hester zegt:

  Wauw, wat heb je dat strak aangebracht! Daar moet ik nog even voor oefenen ^^ De kleur is inderdaad echt súperfel, maar wel mooi. En dat litteken zie ik niet eens, eigenlijk.

 9. Charile zegt:

  Staat je goed 🙂

 10. Dionne zegt:

  Wow , wat is dit een mooie kleur rood! En super goedkoop en zuinig in gebruik ik ga snel ook eens kijken:)

 11. wauw! binnenkort ook maar eens gaan kijken in de webshop 🙂

 12. Les is more zegt:

  Mooie kleur! Lovely!
  xoxo

 13. Suzanne zegt:

  Wauw, dit spul is echt prachtig! En helemaal als je er maar zo weinig van hoeft te gebruiken!

 14. femketje zegt:

  prachtige tint!

 15. Alyssa zegt:

  Wauw, staat je gorgeous! Een hele mooie kleur 🙂

 16. Maaike zegt:

  Nice! Ik wil nog steeds een pout paint uitproberen. Maar aangzien het vrij veel werk is om ze goed en mooi aan te brengen denk ik dat ik het niet vaak zal gebruiken.

 17. Maud zegt:

  Dit is echt mijn favoriet als ik knalrode lippen wil! Al leg ik er zelf liever ook niet de nadruk op. Maarre.. damn Lotte, jij hebt echt prachtige lippen. Ik had nog steeds de mooie vorm in mijn hoofd toen ik las over het litteken in je bovenlip. Scrollde uit nieuwsgierig terug omhoog, kroop bijna mijn scherm in en zag nog niets! Oké, kan aan de foto’s liggen, die ik trouwens heel mooi vind, de kleur staat je sowieso super!

  • Lotte zegt:

   Ah, dankjewel lieve Maud! Ik vind zelf helemaal niet dat ik mooie lippen heb, haha. Vandaar dat ik de aandacht liever op mijn ogen leg. Maar goed om te weten dat het litteken niet zo opvalt!

 18. Marjolein zegt:

  Hele toffe kleur! Al lijkt het me wel lastig om aan te brengen ja, haha.

 19. Tessa zegt:

  wauw, wat een super mooie kleur.
  xx

 20. Angelique zegt:

  wauw wat een pigmentatie! had ik aan de ene kant van sleek wel verwacht maar niet zo heftig! Ik ga eens kijken tussen de andere kleuren van sleek ^^

 21. Esmay zegt:

  Wauw, wat een gaaf kleurtje! Wel heel erg knal en fel, maar het staat je wel ontzettend goed 😀

 22. Sherr zegt:

  wauw wat mooi en wat heb je het goed aangebracht zeg! Ik vind dat deze kleur je mooi staat en ik zie niet eens een litteken!

 23. Linda zegt:

  Wow, deze kleur staat je echt super goed. De pigmentatie is inderdaad super!

 24. Glossiequeen zegt:

  Wauw, wat een felle rood! Maar je kan het super goed hebben:)

 25. Joyce zegt:

  prachtig rood kleurtje!

 26. Wauw, wat een prachtige kleur.
  Liefs, xxx

 27. Michelle zegt:

  Ohwmygawd wat een mooie kleur. De pigmentatie is echt wauw! X

 28. Juudith zegt:

  Oooh wauwhh wat een gave kleur!!

 29. KY zegt:

  Mooi aangebracht zeg, rood staat je erg goed! Het lijkt me wel lastig eraf halen als het zo goed blijft zitten.

 30. Nannick zegt:

  Waauw staat je echt prachtig!

 31. danique zegt:

  ik vind ze je echt HEEL MOOI staan en wat een pigmentatie zeg !
  ik denk dat ik ze ook ga bestellen (:
  7 euro is niet duur en als je nagaat hoelang je er dan mee kunt doen is het het zeker waard !
  xoxo

 32. Nena zegt:

  Waw echt supermooi en strak! X

 33. Charlotte zegt:

  Knaller! Dat rood staat je goed

 34. steffie zegt:

  Wow! Heftig! Het staat je heel mooi maar ik denk dat het mij niet veel goeds zal doen xD Ben altijd bang voor rode kleuren bij mijn blonde haar…

 35. Sas zegt:

  Het staat je echt prachtig en ik vind dat je het echt netjes hebt aangebracht!

  Blijft het echt de hele dag (incl. eten en drinken) zitten? Want dan ga ik ook maar eens overwegen om deze aan te schaffen!

 36. Evelien zegt:

  Ik heb ze in drie andere kleuren (roze, perzik en wit) en ben er ook dol op! Eindeloos mengen, geweldig. Dit is ook een prachtkleur trouwens, wat fel!

Home About Contact
sluit