Rimmel Lasting Finish Lipsticks – Heart Breaker & Temptation

{ 29 juli }

IMG_2054

Laatst liet ik in mijn shoplog zien dat ik twee lipsticks kocht bij Rimmel. Er was namelijk een 1+1 gratis actie en ik vind de lipproducten van Rimmel echt heel goed, dus ik wilde daar wel gebruik van maken. Ik ging voor twee niet zo standaard kleuren, eens iets anders dan lieflijk roze of koraal. Ik nam een diepe frambooskleur en een mogelijke MAC RiRi Woo dupe mee naar huis.

IMG_2048

IMG_2055

Ik ging voor 016 Heart Breaker en 166 Temptation. Beide lipsticks zitten in de Lasting Finish lijn, waarvan Rimmel belooft dat de lipsticks hierin wel acht uur lang blijven zitten op de lippen. Dat lijkt mij heel prettig, want juist met donkere/felle tinten vind ik het belangrijk dat ik er vanuit kan gaan dat ze goed blijven zitten en ik niet constant bij hoef te werken. Ook zijn de lipsticks goed gepigmenteerd en intens van kleur.

PicMonkey Collage1

IMG_2297

IMG_2291

016 Heart Breaker

Heart Breaker is een framboos- en pruimrode kleur met warme ondertoon. Er zit ook iets van paars en roze in de tint, maar mij deed ‘ie meteen aan frambozen en pruimen denken. De lipstick is supergoed gepigmenteerd en heeft een semi-matte finish. Het aanbrengen is niet moeilijk, Heart Breaker is lekker romig. Eenmaal op de lippen droogt ‘ie snel en blijft de kleur inderdaad een flinke tijd zitten, je voelt ‘m niet glijden. Mooie, diepe en draagbare pruimenkleur, een goede lippenstift voor de herfst!

PicMonkey Collage2 IMG_2312

IMG_2301

166 Temptation

Van Temptation had ik gehoopt dat het een goede dupe van RiRi Woo van MAC zou zijn, die ik onlangs aan me voorbij liet gaan vanwege de prijs + verzendkosten. Temptation zit zeker in dezelfde colorrange, maar is net wat lichter. Dit is een warme, donkerrode lipstick die je meteen een volwassen, classy look geeft. Ook deze lipstick brengt soepel aan, ook dankzij de puntige vorm, en droogt semi-matte op. Ik vind het een prachtige kleur en ben er heel blij mee, want zo’n lippenstift had ik nog niet in mijn stash, maar een dupe van RiRi Woo is het niet helemaal.

IMG_2064

Hier zie je Heart Breaker en Temptation nog even samen. Welke vind jij mooier en zou je sneller dragen? Ik vind ze beide echt prachtig!

De Lasting Finish Lipsticks van Rimmel zijn heel fijn, ze geven lekker veel kleur af en hebben een mooie finish die ervoor zorgt dat de kleur niet al teveel gaat glijden na het aanbrengen. Ook hebben ze een aangename, fruitige geur. Wel moet ik zeggen dat ze de acht uur echt niet overleven op mijn mond, hoor. Als je alleen mooi aan het zijn bent en je mond houdt moet het lukken, maar mocht je een beetje willen leven en af en toe wat eten en drinken houden de lipsticks het niet zo lang vol. Een slokje water kunnen ze wel aan, maar na een hele maaltijd is bijwerken geen overbodige luxe.

Rimmel Lasting Finish Lipsticks zijn bij de drogist te koop voor โ‚ฌ8,99.

28 reacties op “Rimmel Lasting Finish Lipsticks – Heart Breaker & Temptation”

 1. Laura zegt:

  Wauw! Deze kleuren staan je prachtig! Bij mijzelf ben ik nog niet zo van die opvallende kleuren gewend, maar Heart Breaker zou ik toch wel eens willen proberen! ๐Ÿ™‚

 2. martina zegt:

  wel mooie kleuren!

 3. Sofie zegt:

  Ik vind beide kleuren erg mooi!

 4. Charile zegt:

  Mooie kleuren!

 5. Nicky zegt:

  Mooie kleuren ze staan je beide ook heel leuk!

 6. Kimberly zegt:

  ik vind ze allebei ook erg mooi! Mooie pigmentatie ๐Ÿ˜€

 7. Vienna zegt:

  Mooie kleurtjes!

 8. Kim zegt:

  Mooie kleuren! Ik vind de frambooskleurige het leukst ๐Ÿ™‚

 9. Eline zegt:

  Ze zien er goed uit!

 10. Esmay zegt:

  Ik vind die donkerrode tint je het mooist staan! Die vind ik zelf ook wel heel vet. En ach, boeiuh dat ie niet helemaal gelijk is aan RiRi Woo. Ik den kdat veel mensen het verschil toch niet zien haha!

 11. Nena zegt:

  2 supermooie kleuren! Ik heb zelf 2 moisture renew lipstick waar ik ook echt superblij mee ben, miss moet ik ook eens een van deze proberen ๐Ÿ™‚

 12. Dionne zegt:

  Die roze is prachtig!

 13. Dionne zegt:

  Die roze is prachtig!

 14. femketje zegt:

  de roze tint staat je echt goed ๐Ÿ˜€ erg pretty!

 15. melissa zegt:

  de 2de vind ik mooier, doet me een beetje denken aan de lipstick van kate moss

 16. Hester zegt:

  Ze zijn echt prachtig! Zelf vind ik Heartbreaker het mooist, omdat het zo’n aparte, mooie kleur is. Ook echt perfect voor in de herfst inderdaad!

 17. Wat een mooie kleuren zeg! Wauw!

 18. Joyce zegt:

  ze zijn ontzettend mooi!

 19. Marion zegt:

  Vind ze je erg mooi staan!

 20. Caro zegt:

  Wauw ze zijn echt heel mooi! ๐Ÿ™‚

 21. Robin zegt:

  Die eerste is prachtig!

 22. Kelly zegt:

  Ik vind beide kleurtjes echt heel erg mooi! Een dupe van RiRi Woo wil ik ook nog graag <3

 23. bonbeauty zegt:

  Allebei zijn ze prachtig! Wat een mooie kleurtjes. Ik denk dat ik zelf voor de Heart Breaker zou gaan, maar de rode kleur vind ik ook echt mooi. Denk alleen niet dat rood mij zal staan.

 24. Eva-Lynn zegt:

  Mooie kleuren! x

 25. Suzanne zegt:

  Oeh wat een mooi roze kleurtje!

 26. Rood staat je zo ontzettend mooi! Ik heb alleen een Kate lipstick van Rimmel, ik ben verder niet zo’n Rimmel lipstick fan ๐Ÿ™‚

 27. Laura zegt:

  hele mooie kleurtjes zeg!

 28. Eline zegt:

  Wauw, rode lipstick staat je echt heel goed!

Home About Contact
sluit