Maybelline Dream Bouncy Blush – Rose Petal en Peach Satin

{ 09 september }

IMG_4259

Jullie vroegen massaal om een review van de Dream Bouncy Blushes van Maybelline. Your wish is my command! Deze blushes waren in Amerika een enorme hit toen ze net uitkwamen, heel gek is dat niet. De Bouncy Blushes hebben een soort verende werking, wanneer je er in drukt veert het product terug. Eigenlijk een beetje zoals pudding! Ik heb ze uitgebreid getest en op de foto gezet en vandaag kan ik jullie dan eindelijk mijn mening geven.

IMG_3025

IMG_3027

De Bouncy Blushes van Maybelline komt in tien verschillende kleuren, waarvan ik er twee heb. De twee kleuren die ik heb zijn 15 Rose Petal en 20 Peach Satin. De blushes zitten in ronde, plastic doosjes met transparante bovenkant. Ze hebben geen bijzonder mooie verpakking, maar het product zelf is dan weer wel bijzonder!

IMG_3042

De textuur van de Bouncy Blushes is wat lastig te beschrijven. Ze zijn heel creamy, maar ook niet poederig. Een beetje ertussenin. Eerder mousse-achtig. En dan hebben ze ook nog de speciale bounce kwaliteit. Wanneer je er met je vinger in drukt veert het product zo goed als helemaal weer terug, tenzij je langdurig en hard drukt zoals ik op de foto hierboven heb gedaan.’t Zijn grappige producten! De Bouncy Blushes voelen heel luchtig en zacht aan, een beetje als slagroom.

IMG_3043

De pigmentatie van de Bouncy Blushes is prima. Ik word niet weggeblazen van enthousiasme, maar slecht is de pigmentatie ook niet. Gewoon prima. De kleuren zijn niet heel intens, de blushes zijn dan ook zeer geschikt voor meiden met een lichte huid. Links zie je Rose Petal en rechts Satin Peach. Voor beide swatches ben ik twee keer met mijn vinger over mijn arm gegaan om de afdruk wat egaler te maken.

PicMonkey Collage1

Rose Petal is een zeer lichte, roze blush. Voor mij is ‘ie op dit moment net wat te licht, op mijn huid zie je de kleur bijna niet. Wel zorgt Rose Petal voor een frisse glans op het gezicht en geeft ‘ie mijn huid een heel subtiel blosje. Deze kleur zou mooi staan bij porseleinen huidjes, dat weet ik zeker!

PicMonkey Collage

Peach Satin is wat donkerder en zie je dan ook beter op mijn wangen. Deze blush heeft een mooie koraalkleur en is in de pan vrij fel. Op het gezicht is ‘ie een stuk minder fel, maar zie je alsnog een vleugje koraal terug. Ik vind Peach Satin een heel draagbare kleur! Hij zit ook precies tussen warm en koel in, ik denk dat iedereen deze tint wel kan dragen.

IMG_4195

Persoonlijk breng ik de Bouncy Blushes het liefst met een stippling kwast aan. Na gebruik zien de blushes er dan een beetje verfomfaaid uit, maar die kwast brengt ze wel het meest luchtig aan. De blushes voelen op het gezicht heel zacht aan, niet poederig of vettig. Echt intens zijn ze niet, het zijn blushes die erg draagbaar zijn en niet snel iemand zullen misstaan. Rose Petal is perfect voor dames met een hele lichte huid, Peach Satin is wat donkerder en kan bij iedereen wel. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de Bouncy Blushes vooral leuk zijn vanwege het ‘bounce’-effect, niet zo zeer voor de werking. Ik had er stiekem toch iets meer van verwacht, denk ik.

Op dit moment zijn de Dream Bouncy Blushes van Maybelline helaas nog niet te koop in Nederland, maar er zijn wel geruchten dat ze nog zullen komen. Ik heb de mijne uit Amerika, waar ze zo’n 8 dollar kosten.

 

38 reacties op “Maybelline Dream Bouncy Blush – Rose Petal en Peach Satin”

 1. Sarah zegt:

  Die kleuren zijn echt mooooi! Jammer dat ze niet in Nederland te koop zijn ๐Ÿ™

 2. Sofie zegt:

  Wat een prachtige blushes!

 3. Martina zegt:

  Ik vind het wel een leuk product!

 4. Simone zegt:

  Ziet er tof uit! Ik heb zo’n lichte huid, en ook een talent om blush asymmetrisch aan te brengen, dus misschien is dit wel een oplossing voor mij… รls ze hier nog in de winkel komen, haha. Maarja, iedereen die ontevreden is over deze blush kan er natuurlijk nog lekker met de vingers in gaan zitten duwen, dan brengt het tenminste nog vermaak :’)

 5. Lifesplash zegt:

  Yay, je blog doet het weer! Vind ze opzich wel mooi, maar moet eerlijk zijn dat het niet mijn hartje heeft veroverd. Ben zelf laatste tijd sowieso meer van de bruinere blushes, maar lelijk zijn ze zeker niet.

  • Lotte zegt:

   Eens! En bruine blushes zijn inderdaad ook heel mooi, draag ik zelf ook graag. Suede van Sleek is m’n favoriet!

 6. Tea zegt:

  De blush ziet er in het doosje leuker uit dan op de swatches helaas.

 7. Frauke zegt:

  WAUW! Zo’n mooie blushes, wow. Ben fan! Ik denk dat ik er eens eentje ga halen, als grote blush-fan met dan ook nog eens een obsessie voor creamy blushes haha. Wat grappig, die mousse structuur. En dat ze niet mรฉga gepigmenteerd zijn is wat mij betreft juist goed, maakt ze makkelijk opbouwbaar en dus ook easier in gebruik. Fijne review, en leuk dat je site het weer doet! ๐Ÿ˜€

  • Lotte zegt:

   Gelukkig doet ‘ie het weer ja, haha! En ja voor de een is pigmentatie een voordeel en de ander heeft ‘t liever wat minder. Ik vind ‘t zelf prettiger als ze in 1x lekker veel kleur afgeven!

 8. Fijne review! Als ze in NL komen ga ik ze zeker weten uit proberen! Dat bouncy spreekt me wel aan! ๐Ÿ™‚

 9. Esmay zegt:

  Ik vind het zo grappig dat ze terugbouncen. De kleurtjes zijn ook pretty,

 10. Lijken me echt mooie blushes!

 11. Kimberly zegt:

  Ik vind ze er zo leuk en mooi uitzien! Ik vind beide kleurtjes eigenlijk wel leuk, maar had er denk ook net iets meer van verwacht

 12. milou zegt:

  Mooi!! zien ze er uit!

  ik vind ze beide wel leuke kleuren.

 13. Eline zegt:

  Oh, ze lijken me echt superfijn!

 14. femketje zegt:

  best mooie kleurtjes ๐Ÿ˜€

 15. Caro zegt:

  Ik wil deze al een tijdje zo graaag! ๐Ÿ™‚

 16. Danielle zegt:

  De kleuren vind ik echt heel erg mooi!

 17. SisiLady zegt:

  Mooi en grappig product, heb zelf laatst de kleur Coffee Cake meegenomen. Mooie kleur voor het najaar en vind het fijn werken. Als ze hier komen zullen ze wel weer minstens 13โ‚ฌ gaan kosten….
  I want to live in America.

 18. Miranda zegt:

  Wat een grappig product. Rose Petal lijkt mij wel geschikt voor mijn huidskleur.

 19. Marissa zegt:

  De blushes zien er leuk uit, maar ik had er iets meer van verwacht. Maar dat is vaak met gehypte spullen..

  • Lotte zegt:

   Ja, ik ook! Maar was er wel heel benieuwd naar. En zo weten jullie in ieder geval dat jullie ze niet per se hoeven te kopen, haha.

 20. Tessa zegt:

  Wauw, die blushes zien er super leuk uit, hopelijk komen ze naar Nederland binnenkort en anders maar bestellen via ebay

  Liefs, Tessa

 21. Stacey zegt:

  deze lijken me heel erg fijn, zo jammer dat ze niet in Nederland te koop zijn

 22. De lichtroze vind ik echt mooi! Super effect ๐Ÿ˜€

 23. Lotte zegt:

  Ik vind de blushes leuk, maar niet super speciaal

 24. Hester zegt:

  Niet heel speciaal inderdaad maar dat bouncy effect is ZO leuk!

 25. Angelique zegt:

  wauw wat een prachtige kleuren, staan je beiden goed!

 26. Annelie zegt:

  Lieve kleurtjes, staan je mooi ๐Ÿ™‚

 27. Dionne zegt:

  Ziet er mooi uit!

 28. Kirsty zegt:

  Leuke review! Vind de peachy kleur wel mooi, de andere vind ik wel erg licht.

 29. Jana Vmh zegt:

  Heel mooie blushes! Ze doen me wat denken aan de blush van de LE van Essence onlangs ๐Ÿ™‚ x

 30. Robin zegt:

  Wat een grappige dingetjes zijn het toch. Deze wil ik al een langere tijd hebben haha!

 31. Nina zegt:

  Mooie kleur dit!

 32. Marjolein zegt:

  Ik vind het echt grappig eruit zien, ben benieuwd hoe het voelt haha. Peach Satin ziet er mooi uit!

Home About Contact
sluit