Forever 21 High Shine Lip gloss & Sparkling Lip Gloss

{ 06 mei }

IMG_0735

Laatst plaatste ik mijn allereerste bestelling bij Forever 21. Ik kocht een aantal kledingstukken en accessoires, maar naar de make-up was ik toch ook wel erg nieuwsgierig. Ik gooide twee verschillende lipglossen van Love & Beauty, het make-up merk van Forever 21, in mijn mandje zonder eigenlijk ook maar iets over de kwaliteit van de producten te weten.

IMG_0736

IMG_0738

Dit is de Sparkling Lip Gloss in de kleur Coral/Pink. Deze lipgloss zit in een tube en geeft je lippen een mooie glans en een subtiel kleurtje, volgens Forever 21.

IMG_0739

IMG_0772

IMG_0773

Deze Sparkling Lip Gloss zorgt inderdaad vooral voor glans en niet zo zeer voor een leuk kleurtje. Stiekem toch wel jammer, want ik dat koraalkleurtje in de tube er juist zo leuk uitzien! Maar in ieder geval geen valse belofte van Forever 21, want in de beschrijving staat al dat ‘ie niet goed gepigmenteerd is en echt bedoeld is voor sparkling lips. De glittertjes in Coral/Pink vind ik overigens wel erg mooi, ik hou van fijne glittertjes die niet heel erg opvallen.

De lipgloss ruikt subtiel naar vanille, maar smaakt helaas een beetje chemisch. Niet je likken lippen als je deze draagt, dus. Wat ik wel prettig vind is dat de gloss niet plakt. Hij is niet te dun en niet te dik, blijft prima zitten (ik vind het moeilijk om aan te geven hoeveel uur precies, aangezien ik tussendoor veel drink en er dan steeds een beetje af gaat) en zorgt voor een frisse uitstraling.

IMG_0737

IMG_0740

IMG_0742

Dit is de High Shine Lipgloss. Deze zit in een kartonnen verpakking met bloemendetail aan de zijkant, schattig! De lipgloss zit in een gewone huls van hard plastic en heeft een sponsapplicator.

IMG_0743

IMG_0774

IMG_0777

Over de High Shine Lip Gloss zegt Forever 21 in de beschrijving niet veel over de kleur, ik had dan ook gehoopt dat deze dat lieve, roze kleurtje aan de lippen zou geven. Maar helaas, van het babyroze kleurtje is eenmaal op de lippen niets meer te zien. Wel zorgt de lipgloss voor een mooie, zachte glans. Ook in Pink zitten fijne, zilveren glittertjes die je eigenlijk alleen van heel dichtbij ziet.

Net als de Sparkling Lip Gloss ruikt ook de High Shine Lip Gloss lichtelijk naar vanille, maar smaakt ‘ie nogal chemisch. Bleh, niet zo prettig. Deze lipgloss is wat dunner dan de Sparkling variant, wat me beter bevalt. Wél voel ik de zilveren glittertjes als ik mijn lippen over elkaar heen wrijf, alsof er hele fijne zandkorreltjes in zitten. Jammer.

Conclusie

Beide lipglossen zien er leuk uit, de simpele verpakkingen met gouden letters en Love & Beauty logo bevallen me goed. Helaas zijn ze alle twee niet zo goed als helemaal niet gepigmenteerd, maar voorzien ze je lippen wel van een prachtige glans. De Sparkling Lip Gloss is net wat dikker dan de High Shine Lipgloss en blijft voor mijn gevoel ook iets langer zitten. Bij de High Shine Lip Gloss voel je de fijne glittertjes op je lippen zitten, dus gaat mijn voorkeur toch uit naar de Sparkling Lip Gloss waarbij dit niet het geval is. En oh ja, Forever 21 mag de lipglossjes best een lekkerder smaakje geven, niemand wordt blij van chemische lipproducten…

Prijs en verkrijgbaarheid

De Sparkling Lip Gloss kost €1,90 en de High Shine Lip Gloss kost €2,90. Beide producten zijn te koop in de webshop van Forever 21.

Welk merk verkoopt naar jouw mening de beste/mooiste/fijnste lipgloss?

27 reacties op “Forever 21 High Shine Lip gloss & Sparkling Lip Gloss”

 1. Milou zegt:

  Ah jammer, ze zien er zo leuk uit! Inderdaad weinig pigmentatie.. Echt zonde! Maargoed, voor die prijs..

 2. Kimberly zegt:

  Ik vind het jammer dat ze niet zoveel pigmentatie hebben!

 3. Milou zegt:

  Oeee,, dat smaakje!! Ik ken dat smaakje,, iee! Als het dan een beetje in je mond komt, dat je meteen echt zo’n onsmakelijk gevoel hebt. 😉 hihi. De glans is inderdaad mooi, maar de gloss niet heel bijzonder.

 4. Sofie zegt:

  Lieve kleurtjes, maar inderdaad jammer dat ze niet veel pigment hebben!

 5. Marjolein zegt:

  Hmm jammer van de smaak! En dat ze geen kleur afgeven is ook wel jammer ja, al vind ik de glittertjes nog wel mooi :).

 6. Ingeborg zegt:

  Ze zien er wel mooi uit bij jou! Toch hou ik zelf niet van lipgloss, vooral niet als ze geen kleur afgeven en vies smaken haha.

 7. Marlies zegt:

  Jammer dat ze niet veel kleur afgeven, ze zien er wel leuk uit.

 8. Joyce zegt:

  Jammer dat ze niet zoveel pigmentatie hebben! En die uit de tube ziet er wel heel plakkerig uit haha, verschrikkelijk vind ik!

 9. Martina zegt:

  Ik gebruik zelf niet zo graag lipgloss, eerder lipstick!

 10. Joyce zegt:

  ik ben niet zo van de lipgloss!

 11. Hester zegt:

  De Sparkling Lipgloss lijkt mij ook het fijnst, die is nog wel leuk, maar ik ben niet echt onder de indruk.

 12. Beautyjuf zegt:

  Hmm, ik mijn ogen een standaard lipgloss…

 13. Charlotte zegt:

  Jammer van die chemische smaak. Ik vind ze eigenlijk niet zo spectaculair eerlijk gezegd.

 14. femketje zegt:

  ik ben zelf niet zo’n gloss meisje XD

 15. Amy zegt:

  Ik zou ze toch laten liggen denk ik. Dan vind ik die van H&M een pak beter: blijven goed zitten, veel pigment en een fijne vanille smaak die me wat aan MAC glosses doet denken.

 16. Miranda zegt:

  Ik denk dat ik hem niet zo snel zal kopen, vanwege de wat mindere pigmentatie.

 17. Cynthiiaa zegt:

  Ah men, best jammer dat ze meuren en niet lekker dekkend zijn. Ik vind de OH MY GOD. Lot, ik vind je heel leuk, maar dit is eng. Ik ben nu een reactie aan het typen en je artikeltje aan het lezen, ga jij mijn foto op Instagram liken.. haha! :’) Maar ik wilde even zeggen dat de glans wel gorgeous on tha lips is! Lipglosses geven mij dat ekte ekte zomergevoel. Hij is wel vrij cheap, beide trouwens. 🙂

 18. annabel zegt:

  Staat je moooi! 🙂

 19. Eline zegt:

  Voor de prijs vind ik ze best leuk!

 20. Eva-Lynn zegt:

  Ik vind ze wel mooi hoor 🙂

 21. Mandy zegt:

  Die eerste gloss heb ik zelf ook! Jammer van de slechte pigmentatie inderdaad, maar ach voor dat geld. Maar je zegt dat de gloss niet plakt, ik heb dezelfde en die van mij lijkt wel superlijm, echt vreselijk. Misschien heb ik gewoon pech gehad haha

 22. Nannick zegt:

  Mooi! Welke mascara draag je? Serieus, killer lashes 😀

 23. Janneke zegt:

  Jammer dat ze niet veel kleur hebben, maar vind ze er toch wel mooi uit zien hoor!

 24. Sheela zegt:

  Ik vind ze wel mooi hoor x

 25. Evelien zegt:

  Mooie glosjes! En fijn prijsje ook.

 26. Lotte zegt:

  Ik heb hier ook een review over geschreven, super leuk! xxxx

Home About Contact
sluit