Essie Ski Chic Collection (Winter 2015)

{ 29 oktober }

IMG_8669

Deze wintercollectie is anders dan die van de meeste merken. De nagellakjes uit de Essie Ski Chic Collection staan niet in het teken van Kerstmis, maar van wintersport! Geïnspireerd op witte bergtoppen, hete ski-instructeurs, gezellige chalets en natúúrlijk het après-skiën. Het duurt nog even tot de collectie in de winkels ligt, maar vandaag laat ik deze frisse lakjes alvast aan jullie zien!

IMG_8671

Allereerst hebben we de kleuren Shall We Chalet?, Apres-Chic en Haute Tub.

IMG_8989

Essie Ski Chic Shall We Chalet?

Een kleur naar mijn hart: donkerrood, met warme ondertoon en creamy finish. Prachtige kleur! Dekt ook eigenlijk al in één laagje, maar op de foto draag ik twee laagjes om het net wat netter te krijgen.

IMG_8972

Essie Ski Chic Apres-Chic

Met deze zilveren nagellak wordt après-skiën een feestje! Ik vind Apres-Chic heel mooi, er zitten superveel kleine, zilveren glittertjes in. Ook lakt de nagellak niet streperig, wat bij veel zilveren/metallic lakjes wel het geval is. Hij dekt overigens fantastisch; één laagje is voldoende.

IMG_8979

Essie Ski Chic Haute Tub

Haute Tub is mijn persoonlijke favoriet uit de collectie. Deze zwarte nagellak dekt in één laagje en bevat waanzinnige, paarse glittertjes. Alsof je tijdens het wintersporten naar een sterrenhemel kijkt. In het echt zie je de glittertjes wat beter; ze waren moeilijk vast te leggen op beeld.

IMG_8672

En tot slot hebben we deze drie frisse, vrolijke lakjes. Van links naar rechts zie je Peak Show, Virgin Snow en Altitude Attitude.

IMG_8936

Essie Ski Chic Peak Show

Peak Show is melkachtig lichtroze. Ook dit soort kleurtjes vind ik superleuk en draag ik graag. Ik moet wel zeggen dat Peak Show niet heel makkelijk egaal aan te brengen is. Op de foto draag ik twee laagjes, maar ik zie nog wat kale plekjes zitten.

IMG_8943

Essie Ski Chic Virgin Snow

Deze vind ik mooi! Virgin Snow is een geweldige lila nagellak, met koele ondertoon. Een prachtige lavendeltint! Ook is deze lak mooi dekkend: twee laagjes is meer dan genoeg.

IMG_8950

Essie Ski Chic Altitude Attitude

Deze tint doet me denken aan één van mijn favoriete lakjes van Essie, met de naam Watermelon. Altitude Attitude is alleen nét wat donkerder en iets minder roze. Op de foto draag ik maar één laagje, dat was al genoeg!

IMG_8664

Conclusie

Superleuk dat Essie geen standaard kerstcollectie voor de winter heeft gemaakt, maar voor het thema wintersport heeft gekozen. Verfrissend! De lakjes zijn van goede kwaliteit en hebben hooguit twee laagjes nodig. Alleen Peak Show zou eventueel een derde laagje kunnen gebruiken. Ik ben gek op deze frisse tinten! Mijn favorieten zijn Haute Tub en Virgin Snow, maar eigenlijk zou ik daar ook Altitude Attitude en Shall We Chalet bij moeten noemen. En vooruit, ook Apres-Chic is prachtig. Love ’em all!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essie Ski Chic collectie is te koop vanaf december. De nagellak kost €9,99 per stuk en is onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Bol.com.

24 reacties op “Essie Ski Chic Collection (Winter 2015)”

 1. Femke zegt:

  Ik vind dit een leuke collectie, heel draagbaar in vergelijking met veel ‘echte’ kerstcollecties. Leuke kleuren zitten er tussen, ja Essie heeft hier weer goed over nagedacht :-)!

 2. Manon zegt:

  Mooie collectie weer van Essie! Draagbare kleuren ook!

 3. Marlotte zegt:

  Stuk voor stuk ontzettend mooie kleuren! Fijn dat de meerderheid zo goed dekt. Ik vind de donkerrode en de lila nagellak echt prachtig. Hopelijk kan ik die bemachigen!

 4. PinkFairy zegt:

  Vind het echt leuk dat ze ook pastel kleurtjes in dr collectie hebben, weer eens wat anders. Heel erg winters idd 🙂

 5. Joyce zegt:

  Supermooie collectie! Ik ben fan van de zwarte en lila lak 🙂

 6. Svenja zegt:

  Wat een prachtige kleurtjes. Heel tof dat de collectie ook een paar pastelkleuren bevat, vooral de lila lak vind ik zo mooi <3

 7. priscilla zegt:

  Ik vind deze collectie helemaal geweldig. De Roze en rode lak sla ik dit keer over, maar de overige lakjes moet ik echt hebben! Love Essie

 8. Mariëlle zegt:

  Ik vind echt dat er super leuke kleurtjes bij zitten, al vind ik ze niet allemaal winters, maar wel mooi!

 9. Nicole zegt:

  Stuk voor stuk weer prachtige kleuren!

 10. Suzanne zegt:

  Leuke kleuren zitten er tussen, maar ik krijg niet echt een kerstgevoel hierbij.

 11. Dionne zegt:

  Dat ik dol ben op Essie is geen geheim. Prachtige lakjes!

 12. Wat een prachtige vakantie, leuk voor de wintersport, hihi! Vind vooral Altitude Attitude heel mooi!

 13. Kelly zegt:

  Mooie collectie is het inderdaad! ik gebruik zelf Peak Show erg graag.

 14. Laura zegt:

  Mooie collectie! Vooral leuk dat ze wat andere kleurtjes hebben gekozen dan de standaard ‘kerst’kleuren. De kleur Altitude Attitude is mijn favoriet uit deze collectie!

 15. femketje zegt:

  loove die lila tint 🙂

 16. Mirjam zegt:

  Wat een mooie collectie!
  Vooral het laatste lakje vind ik erg mooi.

 17. Marleen zegt:

  Heel mooi zijn ze! Haute tub is ook mijn favoriet, samen met de twee hele lichte kleuren 🙂 x

 18. Mooie collectie, ik vind vooral de frisse kleurtjes heel mooi.

 19. Nicole zegt:

  Wat een prachtige collectie zeg. Heel erg mooi!

 20. Manon zegt:

  Mooie collectie, vooral de eerste drie kleuren !

 21. Anne zegt:

  Oh my god, die haute tub is echt prach-tig!

 22. Charlotte zegt:

  Hele toffe kleurtjes!

 23. Mariska zegt:

  De kleuren die erin zitten vind ik echt heel mooi. Mijn favoriete is toch wel Haute Tub!

 24. Nadia zegt:

  Ik heb de collectie ook ontvangen en ik draag nu bijna non-stop Peak Show. Een vervanging voor Essie Blanc die al op was gegaan.

Home About Contact
sluit