Benefit They’re Real Beyond Blue Mascara

{ 11 september }

IMG_7063

Ooit had ik een mini van de Benefit They’re Real mascara. Eerst vond ik ‘m geweldig, maar hij werd al snel droger en liet mijn wimpers enorm aan elkaar kleven. Toch is de mascara altijd immens populair geweest, en heeft Benefit nu ook gekleurde varianten aan hun assortiment toegevoegd. Ik was heel benieuwd of de Benefit They’re Real Beyond Blue mascara écht mooi blauw zou zijn, en of ik nu weer van die spinnenpoten zou krijgen…

IMG_7044

IMG_7058

Over de Benefit They’re Real Beyond Blue Mascara

 

Een innovatieve mascara voor wimpers, waar je alleen van kunt dromen. Deze nieuwe formule verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie krul en zorgt voor volume, zonder dat de haartjes aan elkaar plakken. De kleur blijft perfect zitten en de mascara droogt ook niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje garandeert dat het product gemakkelijk en toch heel zorgvuldig opgebracht kan worden.

De mascara zit in dezelfde verpakking als de zwarte, maar dan in het blauw. Altijd handig. Verder is er weinig over de vormgeving te vermelden, behalve dat op de kartonnen verpakking veel beloftes staan, inclusief voor- en nafoto’s.

IMG_7066

Over het borsteltje heb ik wel meer te vertellen dan over de verpakking. Deze is namelijk wel bijzonder! Het is een hard borsteltje, met zowel korte als lange stekeltjes. Vlak onder de punt zitten nog een paar stekeltjes die wat meer diagonaal staan, die bedoeld zijn voor de kleinere en moeilijk bereikbare wimpertjes. Ik vind het een hele fijne borstel, doordat ik hiermee inderdaad bij alle wimpers kom en ze kan voorzien van een laagje mascara.

IMG_7018

Vaak is het bij gekleurde mascara’s zo, dat ze wel kleur afgeven, maar niet intens genoeg zijn. Ik heb donkere wimpers, waardoor je dan vaak maar weinig effect ziet. Bij de Benefit They’re Real Beyond Blue Mascara is dat niet het geval, gelukkig! Deze blauwe mascara is ontzettend fel, je ziet ‘m na de eerste laag al duidelijk zitten. Ik vind de kleur blauw heel mooi, niet te licht en niet te donker. Perfect electric blue.

Met de kleur is niets mis, die zie je duidelijk! Maar what about de formule van de mascara zelf? Nou, daar heb ik zo mijn twijfels over. Benefit claimt dat de mascara niet uitdroogt, maar als je goed naar mijn buitenste wimpers kijkt, zie je dat ‘ie toch wel brokkelt. En brokkelen is een teken van droogte. Als ik de brokkeltjes even weg denk, ben ik verder wel tevreden. De mascara verzwaart mijn wimpers niet, maakt ze wat langer en houdt ze prima van elkaar gescheiden. Alleen dat brokkelen, tja…

IMG_6507

Conclusie

Ik vind de Benefit They’re Real Beyond Blue Mascara heel gaaf! Sommige meiden vroegen me of ik hier ook echt de deur mee uitga, en het antwoord daarop is JA! Het is weer eens iets anders dan zwart of bruin en ik vind het heel mooi gecombineerd met een zwarte eyeliner en/of een roze lippenstift. De formule had iets minder brokkelig gemogen, maar dat is dan ook de enige kritische opmerking die ik te maken heb.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Benefit They’re Real Mascara (in alle kleuren, ook zwart) kost €26,00 en is te koop bij Douglas.

27 reacties op “Benefit They’re Real Beyond Blue Mascara”

 1. Sanne zegt:

  Lotte, wat staat dit jou mooi! Lijkt er echt opdat de blauwr mascara weer een comeback heeft gemaakt. Kan me nog goed herinneren dat mijn moeder dit vrieger vaak op had!

 2. Suzanne zegt:

  Ik vind het toch een moeilijke kleur. Bij mij staat dit vaak niet, wel doe ik dan ooit alleen de puntjes gekleurd en de rest van mijn wimpers zwart.

 3. Marciëlla zegt:

  Hm ik ben er niet zo enthousiast over. De kleur is heel mooi maar verder zie ik er niet echt iets bijzonders aan, hij oogt inderdaad wat brokkelig en droog. Jammer!

 4. Femke zegt:

  Ik hou het gewoon lekker bij zwart. Ik vind het effect van deze blauwe mascara wel tof, maar totaal nies voor mij.

 5. PinkFairy zegt:

  Echt een hele mooie kleur idd! Maar wat zonde van het brokkelen…

 6. mariëlle zegt:

  Wauw wat super gaaf, deze kleur zie je tenminste!

 7. Het effect is inderdaad heel fel en goed zichtbaar! Ik weet dat dit in de jaren 90 ook echt heel tof was, dus in dat geval is het nu ook vast een trend ;). Zelf ben ik er niet zo dol op en de formule vind ik zelf ook niet zo mooi. Hij is inderdaad wat brokkelig.

 8. manon zegt:

  Hmm ik vind dit erg mooi! Zou het ook zo op doen want ik denk dat het wel gaaf staat bij mijn blauwe ogen. Alleen voor de prijs had ik liever een perfecte mascara! Twijfel geval haha!

 9. Heel erg gaaf! Of ik hier overdag zomaar de deur mee uit zou gaan.. hmm misschien niet helemaal. S’avonds zeker wel!

 10. Stephanie zegt:

  Wauww het geeft inderdaad een enorm blauw effect! Ik denk zelf alleen ook niet dat ik hiermee de straat op zou gaan, misschien voor een feestje! 😉

 11. Julie zegt:

  Ik ben zelf geen fan van gekleurde mascara! Geef mij maar gewoon lekker zwart! 🙂
  Mijn moeder draagt bijna niks van make-up, enkel blauwe mascara en blauw oogpotlood, haha!

 12. Lillyshuid zegt:

  Wow, het geeft je echt een heel ander gezicht! Super vet om een keer te dragen.

 13. ik moet je eerlijk bekennen dat ik het echt helemaal niks vind, blauwe mascara is denk ik niet aan mij besteed haha

 14. Dilara zegt:

  Gaaf!! Bij Etos hebben ze nu ook allemaal nieuwe mascara’s. Onder andere een variant in het paars blauw en groen/turquoise :).

 15. Nicole zegt:

  Ik vind het echt een hele, hele gave kleur. Ook tof dat ‘ie zo fel is!

 16. Anita zegt:

  Ziet er heel mooi uit! Zou zelf alleen niet snel voor een blauwe mascara gaan.

 17. Femke zegt:

  awesome kleur 😀

 18. Desiree zegt:

  Stiekem staat dit best wel gaaf!

 19. Hester zegt:

  Niets persoonlijks, maar ik heb toch niet zoveel met die trend van blauwe mascara, denk ik. Om de een of andere reden vind ik het een beetje té onnatuurlijk om kleur toe te voegen aan je wimpers, maar hij staat je vérder wel mooi 🙂

 20. Mariska zegt:

  Heb hem al vaker voorbij zien komen bij je, hij staat je zo mooi! Zelf zou ik dit nooit dragen denk ik..

 21. Tamara zegt:

  Ik vind het erg tof, staat je ook goed!

 22. Ik vind het leuk dat die zo intens is

 23. Sophie zegt:

  Ik heb hem vorige week gekocht dankzij je ”kletsen en opmaken” video! Vond hem eigenlijk zo gaaf dat ik meteen besteld had 🙂

 24. Andréa zegt:

  Echt een geweldige kleur! Ik zou het brokkelen voor lief nemen, zo’n felle mascara is moeilijk te vinden!
  x

 25. Nicole zegt:

  Wauw dit staat jou echt heel goed!

 26. Natalia zegt:

  Het staat je prachtig!

Home About Contact
sluit