Filmpje: Q & A – deel 2

{ 13 september }

Een aantal dagen geleden konden jullie de aftrap van mijn driedelige Q & A videoreeks zien. Doordat jullie me zoveel vragen stelden (super leuk, ik had niet verwacht dat er zoveel vragen zouden komen!) werd de video erg lang en heb ik ervoor gekozen deze op te splitsen in drie delen. Bij deze deel 2! Heb je deel 1 gemist? Dan kan je die hier bekijken. Natuurlijk komt deel 3 ook spoedig online!

15 reacties op “Filmpje: Q & A – deel 2”

 1. Hester zegt:

  Ik vind je Q&A’s heel leuk, het is ook fijn dat je niet zoveel ‘eh…’ zegt tussendoor, hihi. Als ik je tegen zou komen zou ik wel op je af stappen hoor! Lijkt me voor jou namelijk ook superleuk.

 2. Leuk filmpje. Zou je een keer een filmpje willen maken met het licht naar je gezicht? Nu staat het licht naar je rug waardoor je achtergrond heel donker is.

  • Lotte zegt:

   Ik moet nog even uitvogelen hoe ik dat moet doen, aangezien mijn computer nu eenmaal in een donkere hoek staat en ik met de webcam film. Maar ik snap dat het vervelend is, bedankt voor de tip!

 3. Joyce zegt:

  Weer superleuk! Je vorige deel had ik ook bekeken, er zijn een hoop leuke vragen gesteld zeg! 🙂

 4. Annelies zegt:

  Fijn dat we je wat beter mogen leren kennen, je lijkt me erg lief 🙂

 5. Heel leuk 🙂
  Liefs, xxx

 6. Debby zegt:

  Knap dat je zo een filmpje durft te maken, bij mij mislukt het altijd!

  • Lotte zegt:

   Dankje! En ach, bij mij gaat zo’n filmpje ook niet vlekkeloos, blijven proberen en niet te streng zijn voor jezelf!

 7. Esmay zegt:

  Door jou klikte ik (in een nieuw tabblad) de H&M aan haha! En ik ga even MacBarbie07 checken, want die heb ik al heel lang niet gecheckt! Leuke video again!

 8. Annelei zegt:

  Leuk filmpje! Ook leuke vragen werder er gesteld.

Home About Contact
sluit