Filmpje: Eerste nachtje in het nieuwe huis! #VERHUISVLOG 3

{ 09 februari }

En hier is alweer het laatste deel van de #VERHUISVLOG serie. In deze video zie je hoe ik afscheid neem van mijn bijna lege kamertje, vertel ik over onze eerste nacht in het nieuwe huis en zie je hoe ik nog wat dingetjes inricht. Bedankt voor al jullie leuke reacties onder mijn vlogs! En blijf zeker even kijken tot het einde, voor een mededeling/vraag.

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

14 reacties op “Filmpje: Eerste nachtje in het nieuwe huis! #VERHUISVLOG 3”

 1. Femke zegt:

  Super fijn dat je vlogcamera weer terug is op het einde. Altijd leuk zo’n eerste nacht in een nieuwe woning en zeker als je samen gaat wonen. Wennen, maar zo te zien vind je het al heerlijk :-).

 2. Charlotte zegt:

  Super leuk die verhuisvlogs! Veel plezier samen in het nieuwe huisje!

 3. Svenja zegt:

  Super fijn dat jullie nu in de woning wonen! Het ziet er echt onwijs mooi en netjes uit! En ik snap wel dat het even wennen is, had ik ook toen ik voor het eerst ging samenwonen met mijn vriend. Komt vanzelf goed <3 Leuk dat je weekvlogs voor ons gaat maken, kijk er naar uit!

 4. Suzanne zegt:

  Heel erg leuk om te zien Lotte!

 5. Caitlyn zegt:

  Leuk dat je jouw camera terug hebt gevonden, komt goed van pas voor die weekvlogs. Ik vind het een ieder geval een topidee.
  xx

 6. Danique Krol zegt:

  Erg leuk om te zien hoe het verhuizen je af gaat. Het ziet er al erg leuk uit van binnen!

 7. Nicole zegt:

  Ah jammer dat dit de laatste is! Het lijkt mij wel leuk als je echt een weekvlog gaat doen. Mijn moeder had het er ook moeilijk mee toen ik 4 maanden geleden het huis uitging. Ik zelf ook wel haha maar toen ik verhuisde gingen mijn ouders op vakantie dus ik moest het echt zelf doen en kon niet zomaar op mijn ouders terug vallen (wat denk ik ook wel goed geweest is voor mij!).

 8. Heidi zegt:

  Wat een leuke film was het weer.
  Hihihi wat kan je mooi zingen meid.
  Het is altijd heel erg moeilijk als je de eerst keer in je leven verhuist.
  Denk wel dat iedereen dat vind, bij mij was het vooral de stilte dat ik gewoon moest worden wand ik kwam uit een huishouden van zeven en dat is elke dag lawaai.

 9. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat leuk dat je nu aardig gesetteld bent Lotte.
  Ik vind het leuk als je met week-vlogs komt.

 10. Kim zegt:

  Jeeej, weekvlogs! Helemaal leuk! 🙂 en mede dankzij jou gaat het bij mij ook echt kriebelen om te gaan samenwonen. Ik hoop in juni klaar te zijn met school, dus nog heel eventjes wachten 🙂 X

 11. Manon zegt:

  Fijn dat jullie nu echt samenwonen, geniet ervan! Ik snap wel dat je je nu ineens heel erg volwassen voelt haha.

 12. Georgina zegt:

  Lotte super leuke video’s dit!
  Hoop inderdaad dat je die weekvlogs gaat doen, vind je n super leuk persoon om te volgen. Heel veel plezier met jullie twee.

  Xxxxx

 13. Jessy zegt:

  Jaaa voor de weekvlogs!

 14. Kelly zegt:

  Weekvlog yay <3
  Je verhuisvlogs brachten zulke leuke herinneringen terug aan toen ik met mijn vriend ging samenwonen, nu alweer 3 jaar geleden 😮

Home About Contact
sluit