Birthdays aren’t that bad.

{ 17 augustus }

IMG_9221

Gisteren was ik jarig en dat heb ik geweten! Ik werd bedolven onder felicitaties op mijn site, Instagram én Twitter. Thanks y’all! Zoals ik gisteren al schreef, vierde ik voor het eerst sinds járen mijn verjaardag weer een beetje. Ik geef jullie even een sfeerimpressie met wat foto’s!

IMG_6516

IMG_6537

Ik had er zin in. Ik nam uitgebreid de tijd voor mijn make-up en haar en was uiteindelijk dik tevreden toen ik in de spiegel keek. Voor de look gebruikte ik als main eyeshadow MAC Dazzle Shadow in Let’s Boogie, waar ik nog altijd gek op ben. Mijn haar krulde ik met de dikste krultang uit de Titan 3 set van NuMe.

IMG_9220

IMG_9217

 

IMG_9218

IMG_9230

Later in de middag kwam de visite en werd het al snel gezellig. Natuurlijk was het ook tijd voor cadeautjes! Het grootste cadeau had ik eigenlijk al gehad van mijn moeder en Joey’s ouders en zusje: Joey en ik gaan samen naar Disneyland in september! Daar heb ik echt onwijs veel zin in. Van lieve vriendinnetjes Marjolein en Sharon kreeg ik de boeken Up van Myrthe van der Meer en Looking for Alaska van John Green, en een lekkere chocoladereep van Tony’s Chocolonely. Heb ik weer wat om te lezen (en te eten)! Er kwamen ook nog twee lieve volgers aan de deur, die gezellig een uurtje bleven. Van hen kreeg ik douchegels, chocolade en een bon voor de ijssalon hier in de stad. Altijd goed! Jamilla kwam met het schattigste cadeautasje ever aanzetten, waar hét masker van GlamGlow in zat, samen met een kaneelstok, een make-up tasje, en een boekje met een heleboel foto’s en herinneringen van ons samen. Van haar vriendje, Beau, kreeg ik twee producten van Zoella’s beautylijn, waar ik al zo lang nieuwsgierig naar ben! Grote zus Anna schreef op de kaart dat ze Joey en mij een dagje Efteling met haar en haar vriend Paul cadeau doet, jippie! Ook kreeg ik er twee watermeloen douchegels van Balea bij, die wilde ik graag. En heel veel later op de avond kwam mijn ‘stiefbroer’ nog, van hem kreeg ik een heerlijk verzorgingspakketje van Dove. Ik ben een gelukkig, verwend meisje!

IMG_9235

Natuurlijk werden er ook de nodige (polaroid)foto’s gemaakt. Leuke dingen moeten worden vastgelegd!

IMG_9233

Het was een heel gezellige dag! Van tevoren was ik een beetje verdrietig en toen ik na afloop in bed lag ook, maar gedurende de dag heb ik het hartstikke naar mijn zin gehad. Het is toch best fijn om je verjaardag te vieren en je één keer per jaar te laten verwennen door familie en vrienden. Misschien doe ik het volgend jaar wel weer. En Marjolein, bedankt voor de foto’s!

38 reacties op “Birthdays aren’t that bad.”

 1. Kelly zegt:

  Ahh ik ben blij om te lezen dat je het zo leuk hebt gehad! Het verdriet mag er ook wezen, maar ik ben blij dat je zo hebt kunnen genieten van de mensen en alle leuke cadeautjes <3

 2. Lonneke zegt:

  Leuk dat je ondanks alles toch een mooi en bijzonder verjaardag hebt gehad. De foto’s zijn leuk van je B-day!

 3. Fijn om te lezen dat je het toch leuk hebt gehad. Wat zag je er mooi uit! xx

 4. Evelyne zegt:

  nog gefeliciteerd! Een beetje laat, maar ik was gisteren ook jarig….
  Ik hoop dat het komende jaar je rust en geluk brengt.
  Wat heerlijk dat je cadeautjes krijgt die bij je passen☺️

 5. Wat ziet het er gezellig uit zeg!! Ik ben er blij om dat je ondanks het grote verdriet, een fijne verjaardag hebt gehad!! <3

 6. Jolien zegt:

  Genieten! Nog een late gelukkige verjaardag meid!

 7. Je bent goed verwend, dat verdien je ook!

 8. Alyssa zegt:

  Wat fijn Lotte, dat je zo’n leuke dag hebt gehad! Verjaardagen zijn er om gevierd te worden :-)! En wat heb je toffe cadeautjes gekregen.

 9. Ashley zegt:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat fijn om te zien dat je een fijne dag hebt gehad. Je bent lekker verwend zo te zien en te lezen. Geniet nog even fijn na van dit mooie moment!

 10. Hester zegt:

  Genoeg cadeaus in elk geval, haha! Onwijs lief 🙂 Zo te lezen was het hartstikke gezellig en wat leuk dat er ook twee volgers langskwamen!

 11. Rahma zegt:

  Wat leuk om te lezen! Heel veel plezier alvast in Dinseyland Parijs!

 12. Claudia zegt:

  Nog gefeliciteerd! Het ziet er erg gezellig uit!

 13. Daphne zegt:

  Superfijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad met allemaal lieve en leuke mensen om je heen, ik weet zeker dat je vader ook een beetje mee feestte daarboven. Je hebt het helemaal verdiend <3

 14. Kim zegt:

  Dat ziet er onwijs gezellig uit! <3

 15. Naomi zegt:

  hi lieve lot! Dat verdriet mag er wezen! Ik snap je helemaal… Mijn verjaardag was een week na de begrafenis van mijn broer. Heel heftig maar ik heb net zoals jij genoten van de liefde van vrienden en familie om je heen. Fijn dat je genoten hebt! Kus

 16. Esther zegt:

  Ahh wat leuk om te lezen! Je hebt het verdiend 🙂

 17. Wat onwijs fijn dat je ondanks alles toch nog een fijne dag hebt gehad! Ik moet je toch even zeggen dat ik je een verdomd sterke vrouw vind! Ik weet (helaas) hoe het is, maar kon daar echt niet staan zoals jij er nu staat. Je doet het goed!

 18. Fleur zegt:

  Dat ziet er onwijs gezellig uit!
  Fijn dat je zo’n leuke en gezellige dag hebt gehad, heb je meer dan alleen maar verdient:).

 19. Het zag er super leuk uit!! <3

 20. Amy zegt:

  Klinkt als een hele fijne en gezellige verjaardag, heel blij voor je!

 21. Yara zegt:

  Hele leuke foto’s! Je ziet er erg mooi uit, op de eerste foto zie je er ook zo vrolijk uit!

 22. Maaike zegt:

  Fijn dat je het toch leuk gehad hebt op je verjaardag! Wat heb je ook lieve spullen gekregen van vrienden en vriendinnen.

 23. Naomi zegt:

  Je haar zit echt super mooi!

  x

 24. Mira zegt:

  Nog gefeliciteerd! Je vader was er bij, dat weet ik 100% zeker, je doet het super en knap dat je kan genieten:)

 25. Manon zegt:

  Je bent echt lekker verwend zeg en dat mag ook wel!

 26. Marjolein zegt:

  Jaaaa het was super gezellig! En vond het zelf ook fijn om je weer even te zien :). En ik ben jaloers op je Zoella producten, haha.

 27. Stephanie zegt:

  Wat fijn dat je toch een fijne dag hebt gehad door alle mensen om je heen. Je ziet er ook prachtig uit!

 28. Caitlyn zegt:

  Blij om te lezen dat je het ondanks alles overdag toch naar je zin hebt gehad. Ik denk dat iedereen begrijpt dat je “s avonds je dipje hebt gekregen gezien je situatie.
  xx

 29. Edith Sofia zegt:

  Wat een mooie en lieve foto’s, ziet er erg gezellig uit!

 30. Angela zegt:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Het ziet er echt super gezellig uit!

 31. Manouk zegt:

  Wat leuk dat je het zo hebt vastgelegd. Ik hoop dat het een beetje goed met je gaat xx

 32. Anna30 zegt:

  Leuk dat je ook Zoella producten hebt gekregen! Ik heb er sinds kort ook aantal in huis en vind ze erg lekker! Alleen de nieuwe Tutti frutti range is wel verreweg mijn favoriet boven de originele range.. Hopelijk kun je die ook nog uitproberen!

 33. Saraya zegt:

  Wat fijn voor te lezen dat het een leuke dag was, leuke cadeautjes heb je gekregen! Het altijd leuk voor op je verjaardag verwent te worden 🙂
  X

 34. Femke zegt:

  Wat fijn dat je toch zo’n fijne verjaardag hebt gehad ondanks dat je het normaal eigenlijk niet viert!

 35. Suzanne zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd. Beter laat dan nooit. Hele mooie foto’s en fijn dat je toch hebt kunnen genieten ondanks het feit dat je vader er niet meer is.

 36. Carolien zegt:

  Beter laat dan niet. Het is alweer een paar daagjes geleden maar ik wil je toch nog feliciteren met je verjaardag! Fijn dat je ondanks het grote verdriet ook nog een fijne dag hebt gehad met allemaal lieve mensen om je heen. Op de foto’s ziet het er in ieder geval heel gezellig uit.

 37. Eilish zegt:

  Wat fijn om je lach te zien lotte! Nog gefeliciteerd!

Home About Contact
sluit