Essence nieuwe Colour & Go nagellak

{ 22 augustus }

Gisteren liet ik in mijn shoplogje al zien dat drie nagellakken van de vernieuwde Colour & Go lijn van Essence kocht. Veel van jullie gaven aan hier benieuwd naar te zijn,and your wish is my command!In dit artikel review ik de lakjes en laat ik natuurlijk bijbehorende swatches zien.

De Colour & Go lakjes die ik kocht zijn nieuw en spraken me meteen aan. De roze omdat…. ik hou gewoon van roze, okay?! En de twee blauwe omdat ik nog niet zoveel blauwe nagellak heb (dit is niet sarcastisch). Van links naar rechts: 127 I Love Bad Boys – 135 I’m Bluetiful – 107 Naughty And Pink!.

127 I Love Bad Boys

Deze zeeblauwe nagellak heeft ook wel iets grijs’ en groens in zich, maar is toch wel echt blauw. In het flesje zie je heel veel fijne, lichtblauwe en lichtgroene shimmer, helaas zie je die op de nagels wat minder goed terug. Ze zitten er wel, maar ze zijn echt heel subtiel en alleen in fel (zon)licht goed te zien. I Love Bad Boys dekt in twee laagjes en lakt prettig, ik heb geen problemen ondervonden. De lak droogt snel op, zoals we gewend zijn van de Colour & Go lakjes. Oh, en ik vind de naam van deze nagellak te gek!

135 I’m Bluetiful

Nog zo’n mooi blauwe lakje, maar wel totaal anders dan de nagellak die ik hierboven al besprak. I’m Bluetiful heeft een frisse, blauwe kleur met grote zilveren glitters erin. Ook wel eens leuk voor de afwisseling, normaal draag ik nagellak met multicolor glitters of met hele fijne shimmer. De zilveren glitters doen me aan sterren denken, ik vind ze ook erg mooi passen bij de blauwe kleur. Ook I’m Bluetiful dekt netjes met twee laagjes en lakte niet lastig. Deze heb ik nu overigens sinds maandagochtend op en het is nu dinsdagavond. Niet lang genoeg om te beslissen of de houdbaarheid goed is natuurlijk, maar tot nu toe heb ik nog geen enkele chip en ben ik dus tevreden.

107 Naughty And Pink!

Dit is een typisch roze lakje dat ik mooi vind. Niks bijzonders op zich, gewoon een knalroze nagellak waar je ook wel over zou kunnen zeggen dat ‘ie iets weg heeft van de kleur van frambozen. Naughty And Pink! is creamy en bevat, in tegenstelling tot de vorige twee nagellakken, geen glitters of shimmer. Wederom dekt ook deze met twee laagjes en ging de lak makkelijk op m’n nagels.

De vernieuwde Colour & Go lakjes hebben naast een nieuw uiterlijk ook een nieuw kwastje gegeven. Het nieuwe kwastje is breder en lakt, naar mijn mening, prettiger dan die van de vorige Colour & Go lakken. Met dunne kwastjes wordt nagellak sneller streperig en met dikke kwastjes hoef je maar twee keer over je nagel te strijken om de lak goed verdeeld te krijgen.

De Colour & Go lakjes zijn iets in prijs verhoogd en kosten nu €1,69, maar er zit wel 3 ml meer in dan in de oude flesjes. Niet alle kleuren zijn overigens verkrijgbaar in het gewone Essence schap, sommige Colour & Go lakjes staan in het extra (nail-art) schap.

26 reacties op “Essence nieuwe Colour & Go nagellak”

 1. Esmay zegt:

  I love Bad Boys heb ik zelf ook!
  I am Bluetiful vind ik ook wel tof, die gaat op mijn lijstje 🙂

 2. Lotte zegt:

  Ziet er goed uit! Leuke lakjes!

 3. Mandy zegt:

  Heel mooi zijn ze, de 1e 2 heb ik ook;)

 4. LounaBeauty zegt:

  Ik vind ze allemaal leuk, dat blauwe lakje vind ik ook een beetje paarsig .. hihi 🙂 erg leuk!!

 5. Hester zegt:

  Ik vind I’m Bluetiful het leukst (en die naam…), maar ik ga toch liever voor een iets frissere, heldere kleur dan dit blauwgrijzige. Het komt meer door die grijze glitters die ik er heel leuk in vind!

 6. Isabel zegt:

  In welke filialen hebben ze eigenlijk allemaal zo’n nail-art schap?

 7. Lisa zegt:

  Ziet er goed uit! Ik vind I love bad boys erg mooi!

 8. De roze is heel erg mooi!

 9. Toen ik deze in het Essence schap zag staan dacht ik eerst dat één of andere grapjas er allemaal Bourjois lakjes had neergezet. Die vorm is vrijwel exact hetzelfde, maar dan kleiner! Van deze drie vind ik het blauwe kleurtje het leukst 🙂

  • Lotte zegt:

   Haha, ze lijken er inderdaad heel erg op! Toen ik ze voor ‘t eerst op persfoto’s zag moest ik er ook meteen aan denken.

 10. femketje zegt:

  erg mooie kleurtjes 😀 zelf heb ik nog geen nieuwe lakjes kunnen scoren omdat ik atm in een no buy zit >.<

 11. Celine zegt:

  We hadden het gister over deze lakjes!! Als mijn no buy over is wil ik er zeker een paar kopen 🙂

 12. Nicole zegt:

  vooral I’m Bluetiful vind ik erg leuk 🙂

 13. Kimberly zegt:

  I’m Bluetiful is best een mooi blauw lakje!

 14. Cynthiiaa zegt:

  Ik vind het kwastje er gewoon al fijn uitzien, de vorige had echt crapkwastjes. Mooie kleuren heb je weten te bemachtigen Lot, vooral de lichtblauwe met de paarse shimmers, gorgeous one.

 15. Suus zegt:

  Vind de blauwe met de glitters erg mooi!

 16. Juliette zegt:

  Ziet er leuk uit!x

 17. Juudith zegt:

  Mooi zijn ze!! De roze is zo cutee!

Home About Contact
sluit