Filmpje: VLOG One Direction concert in Brussel

{ 16 juni }

Jaaa, afgelopen zaterdag was het zover! Sharon en ik gingen een weekendje naar Brussel, om de jongens van One Direction van dichtbij te bewonderen. Tja, als ze niet naar Nederland komen, dan maar naar België! Het concert was echt fantastisch en het weekendje zelf was ontzettend gezellig. Natuurlijk heb ik het vanaf de heenreis voor jullie (en voor mezelf) vastgelegd.

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

11 reacties op “Filmpje: VLOG One Direction concert in Brussel”

 1. Do zegt:

  Leuke vlog, wat leuk dat je weer naar One Direction bent geweest 🙂 Het hotel ziet er ook goed uit, ook lekker dichtbij het stadion!

 2. Svenja zegt:

  Super leuk dat je het One Direction concert hebt bezocht in Brussel! Zo te zien hebben jullie een te gekke dag gehad! Fijn dat het zonnetje ook zo lekker scheen <3

 3. Sofie zegt:

  Gaaf! Erg leuk om te zien.

 4. Thari zegt:

  Ik vond het echt een super leuke vlog!

  Als ik een tip mag geven: het zou leuker zijn als je de vlog niet eerst online zet op youtube en pas een dag later op je site, maar gewoon beiden op één dag. Het ligt misschien aan mij hoor, maar ik ben nu altijd een beetje teleurgesteld als ik zie dat de vlog/video van gisteren de post van vandaag is. Ik wil meer lottelovesbeauty haha :). Als je het op één dag post is dat denk ik niet het geval.

 5. Roshelle zegt:

  Echt supertof dat je geweest bent! Supermooi uitzicht vanuit je kamertje daar!

 6. Femke zegt:

  Leuke vlog!! Ik hou van Brussel, ik kom hier 1 tot 2 keer per jaar om een weekendje of doordeweeks in mijn vakantie heen te gaan. Zo fijn :-)!

 7. Leuke vlog weer! Jullie zijn wel echte trouwe fans dat jullie naar Brussel zijn gegaan hihi! Leuk om te zien. 🙂

  • Es zegt:

   Ik reis heel Europa door voor mijn favoriete bands, Brussel is wat dat betreft vlak om de hoek. 😉

 8. Hihi leuk om te zien. Het ding met de bollen heet trouwens het Atomium 😉 Ik woon er op 10 minuutjes van en ga daar vlakbij altijd naar de bioscoop, mooi he zo met de lichtjes! Grappig om jullie op die plaatsen te zien rondwandelen! 🙂 Ik ben eigenlijk helemaal geen One Direction fan maar hun muziek is eigenlijk echt wel leuk, zo’n concert lijkt me ook wel eens leuk om te doen! 🙂

 9. Manon zegt:

  Zo te zien heb je genoten, erg leuk dat je naar One Direction bent geweest in Brussel

 10. Emma ♥ zegt:

  Ik ben ook naar ze toe geweest en het was echt de beste dag van mijn hele leven! Ze zijn zo zo zo leuk in het echt! 🙂 Ik was mijn stem na de show echt helemaal kwijt, haha 🙂 Echt een hele leuke vlog! xxxx

Home About Contact
sluit