LOTD: Livin’ my life like it’s golden

{ 12 januari }

IMG_7846

De eerste LOTD van het nieuwe jaar, hoera! Ik ben de laatste tijd een beetje laks wat oogschaduw betreft. Ik gebruik het bijna niet omdat ik er ‘s ochtends geen zin in heb en nu door een ‘natuurlijke make-up periode’ ga. Toch kriebelt het af en toe wel een beetje. Op die momenten pak ik mijn palettes erbij en ga ik lekker aan de slag met een look! Dit maal een look met glitterige goud- en bruintinten, mede mogelijk gemaakt door onder andere Sleek en Urban Decay.


PicMonkey Collage1

Hierboven zie je de vier oogschaduws die ik heb gebruikt voor de look. Allereerst pakte ik de glitterige medium bruintint uit het Sleek Original palette en bracht deze aan op de buitenste helft van het ooglid en in de arcadeboog. Om wat meer diepte te creëren en de look donkerder te maken gebruikte ik een iets donkerdere matte bruintint uit het Sleek Storm palette. Deze oogschaduw bracht ik alleen in de buitenste ooghoek aan en een piepklein beetje in het buitenste deel van de arcadeboog. Toen was het tijd voor goud! Met Maui Wowie, een prachtige koele, gouden tint uit het Urban Decay BoS III, vulde ik de eerste helft van het ooglid in. Ik vond het niet glitterig genoeg en besloot nog een andere goudtint te gebruiken, de shimmery lichtgouden tint uit het Sleek Storm palette. Deze is wat warmer dan Maui Wowie en bevat véél meer opvallende glitterdeeltjes. Ik heb deze tint alleen op het middelste deel van het bewegende ooglid gebruikt, precies boven de iris. Dit zorgt voor dat echte knaleffect en laat je ogen groter en meer open lijken. Deze tint bracht ik ook een beetje aan in de binnenste ooghoek om deze ook wat op te lichten. Voor de onderste wimperrand gebruikte ik een oogpotloodje van Zoeva in de kleur 107, een shimmery metallic bruinkleur.

IMG_7837

Zie je hoe mooi het stuk boven de iris opvalt? Dat komt door die pop of gold! Deze foto is gemaakt in daglicht.

IMG_7855

De foto hierboven heb ik met flits gemaakt. Hier zie je goed hoe shimmery de look is geworden. Ik ben echt gek op oogschaduw met glitters, het zorgt ervoor dat alle aandacht naar je ogen wordt getrokken en laat ze extra mooi uitkomen.

IMG_7877

Natuurlijk hoort een full face photo ook bij een LOTD, aan alleen een ooglook hebben jullie niet zoveel. Op de wangen heb ik een perzikkleurige blush van Rimmel aangebracht, met de naam 190 Coral. Omdat de ogen al zo glitterig zijn heb ik geen highlighter gebruikt, dat zou een beetje too much worden voor een dagelijkse look. Op de lippen heb ik Frozen Rose van Catrice aangebracht, een babyroze lipstick. In het midden van de lippen heb ik een klein beetje lichtroze lipgloss gedept om ze iets voller te laten lijken, hiervoor heb ik My Favorite Milkshake van Essence gebruikt.

Hoe vaak draag jij oogschaduw?

36 reacties op “LOTD: Livin’ my life like it’s golden”

 1. Velaija zegt:

  Prachtige look! Ik ben gek op goud/champagne met koele bruine kleuren. Ik draag mijn oogmake-up volgens mij wel hetzelfde als jij, als ik meerdere kleuren gebruik tenminste. De afgelopen tijd gebruik ik ook vaak maar één kleur en die blend ik heel goed!

 2. Lifesplash zegt:

  Damn, staat je heel mooi!

 3. femketje zegt:

  super pretty look 😀

 4. Hester zegt:

  Hele mooie look, die ‘pop of gold’ is ook superleuk!

 5. Joyce zegt:

  wauw, staat je mooi lotte!

 6. Les is more zegt:

  Staat je prachtig!
  xoxo
  Win Sans-Online shoptegoed bij Les is more

 7. Suzanne zegt:

  Erg mooi gedaan, staat je ook erg goed.

 8. Lisa zegt:

  Wauw dit staat je echt prachtig!!

 9. Wendy zegt:

  Super mooie look! Staat je goed!! Ik kies zelf ook vaak voor brons- en goudtinten. Lijken mijn ogen wat blauwer! 😉

 10. charile zegt:

  Staat je heel mooi!

 11. het staat je heel mooi! 🙂

 12. Lizzy zegt:

  Wauw wat een prachtige ooglook! Ik houd van bruin en goud in een ooglook. Kan je eigenlijk bij alles dragen. Zelf draag ik met school nooit oogschaduw, maar in de vakantie altijd en in het weekend ook.

 13. Tara zegt:

  Je look is eel mooi <3
  Ik zou hem zelf alleen niet dragen, odat hij niet bij me past.

 14. Fenna zegt:

  Mooie look 🙂

 15. Tessa zegt:

  super moooie look met mooie kleurtjes!
  x

 16. Annabel zegt:

  Staat je super! Mooie kleuren combinatie 🙂

 17. Dionne zegt:

  Wauw, staat je erg mooi zo`n goude ooglook 🙂

 18. Valerie zegt:

  Wow erg mooie look zeg! Staat je heel goed!
  Nu krijg ik ook zin om zulke kleuren oogschaduw te pakken.

 19. judith zegt:

  Mooi! Alleen wel een beetje spinnepoot mascara..

 20. Eva zegt:

  Wauw prachtige look! Dat goud staat je erg goed en wat zijn je wimpers mooi lang!

 21. Esmay zegt:

  Heeeeeeeeeey, sexy lady, tum tum tum tum tum, of zoiets.
  Anyways: beauty!

 22. Sharon zegt:

  Pretty as always lotte 😀

 23. Sherr zegt:

  Erg mooie look 😀

 24. Ayla zegt:

  heel mooie look, staat je goed! liefs

 25. Miranda zegt:

  Wat een mooie look (a)

 26. Cynthiiaa zegt:

  Wauw, de kleuren sluiten heel nauwkeurig op elkaar aan! Prachtige look Lot en wat zijn je wimpers weer goed aanwezig. ^^ Last Call is mijn favoriet, sowieso wil ik nog een palette van UD zien te veroveren! Hell yea, ik draag echt retevaak oogschaduw. 🙂

 27. stacey zegt:

  mooie look 🙂 Ik hart gouden oogschaduw

Home About Contact
sluit