Looks met het Too Faced Natural at Night palette

{ 12 september }

Laatst konden jullie hem al bewonderen op m’n site: het Too Faced Natural at Night palette! En móói dat ‘ie is, wauw. Ik heb het oogschaduwpalette al volop gebruikt sinds ik ‘m in huis heb en ik laat nu zelfs ietsje vaker mijn Too Faced Natural Eye palette liggen (dat zegt behoorlijk wat). Vandaag laat ik jullie de drie looks zien die maakte met behulp van de stappenplan-kaartjes.

Deze drie kaartjes komen bij het Natural at Night palette van Too Faced. Het palette is onderverdeeld in drie rijen oogschaduws, waarmee je samen een look van het kaartje na kunt maken. De bovenste rij uit het palette vormt samen de Night look, de middelste de Classic look en de onderste rij zorgt voor de Fashion look.

Hierboven zie je hoe de Night look er op de ogen uitziet. Ik heb de lichtbruine, glitterige Full Moon aangebracht in de binnenste ooghoek, op het ooglid en vervolgens vervaagd naar boven, richting de wenkbrauw. Nightcap is iets donkerder, deze mediumbruine tint met fijne shimmer depte ik op het hele ooglid en een beetje in de crease, over Full Moon heen. Als laatst gebruikte ik de matte donkerbruine Cocoa Star als eyeliner en zette ik deze aan op zowel de onderste als de bovenste wimperrand, en vervaagde ik deze tot in een puntige vorm in de outter V.

De eerste stap van de Classic look was het aanbrengen van Night Light over het hele ooglid, tot en met het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. Deze shimmery champagnekleur zorgt meteen voor een frisse blik. After Hours is een donkere champagnekleur met veel kleine, fijne glittertjes en deze bracht ik aan in de arcadeboog en de buitenste ooghoek. De laatste stap was Eclipse als eyeliner aanbrengen, deze onder het oog te smudgen en in de buitenste ooghoek te gebruiken om nog meer definition te creëren.

Tot slot zie je hierboven de Fashion look op het oog. Deze look is mijn favoriet! Als eerst heb ik Spotlight over het hele oog aangebracht, deze matte, lichtgelige kleur zorgt voor een egale basis en camoufleert roodheden en adertjes. Hierna heb ik mijn favoriete kleur uit het palette, Moon Stone, aangebracht in de arcadeboog en dit goed geblend. Deze mosgroene tint met fijne gouden glittertjes vind ik echt gorgeous, geweldige kleur! Night Fever diende als eyeliner, hiermee omlijnde ik de ogen. Zie je die gouden glittertjes tussen de wimpers door? Love!

De oogschaduws van Too Faced zijn onwijs gepigmenteerd, zoals ik gewend ben van het merk. Ze werken prettig, je hoeft de kleur niet vaak aan te brengen voor een intense look en de oogschaduws zijn niet te poederig of te korrelig. De Night look is mijn minste favoriete, omdat ik de glitters in Full Moon toch net iets te chunky vind om deze kleur tot aan het wenkbrauwbot aan te brengen. Zoals ik al zei is de Fashion look mijn favoriet, dit is echt een look die ik veel draag. Ik combineer de oogschaduws uit de verschillende rijen overigens ook met elkaar, ik hou me niet aan de stappenplan-kaartjes. Binnenkort komt er dan ook een artikel online van een LOTD waarin ik het palette op mijn eigen manier heb gebruikt. Welke look vind jij het mooist?

29 reacties op “Looks met het Too Faced Natural at Night palette”

 1. Delphine zegt:

  Heel mooi gedaan!

 2. Chantal zegt:

  Errug mooi, maar wat wil je ook met zo’n prachtig palette! <3

 3. Mooie looks. Ik weet al wat ik wil hebben met kerstmis, haha!

 4. Lifesplash zegt:

  Hele mooie looks! Maar het is ook een prachtig palette, haha.

 5. Maud zegt:

  Mooie looks Lotte! Zelf vind ik de fashion look ook het mooist, Spotlight en Moon Stone zijn zulke prachtige kleuren <3

 6. Hester zegt:

  Mooie looks! Je foto’s zijn ook erg duidelijk 🙂

 7. annelie zegt:

  Prachtige palette, je hebt er ook super looks mee gemaakt!
  Ik vind Fashion look het mooist.

 8. Kimberly zegt:

  Die fashion look is ook mijn favoriet!

 9. Tedje zegt:

  Heel mooi zeg 🙂

 10. Esmay zegt:

  Die laatste look is mooi, maar eigenlijk vind ik ze allemaal tof. Het is gewoon een práchtig palette. Hóe the hell doet Too Faced dat? Ik wil AL hun spullen .. 🙂 Of nouja .. 🙁 voor mijn bankrekening!

  • Lotte zegt:

   Haha, dat het een prachtig palette is helpt ook wel veel bij het maken van de looks! En de kwaliteit natuurlijk ook. Jammer hè, die prijs… Maar des te leuker is het als je na eventjes sparen toch zo’n mooi palette kunt kopen!

 11. Ik heb hem ook, ben er ook zo blij mee.
  Liefs, xxx

 12. Joyce zegt:

  Mooie look, het is zo’n mooi palette he!

 13. Angelique zegt:

  Hele mooie looks heb je gemaakt! Palette heb ik ook en is zeker prachtig!

 14. Nicole zegt:

  hele mooie looks!

 15. Cynthiiaa zegt:

  Oh my, Fashion is ook mijn favoriet! Ik vind het geweldig hoe je de wing hebt vervaagd, maar ook echt op in de make-up zelf heb laten gaan. Geen harde lijnen, smooth vervaagd, lange wimpers, gorgeous look! God, wat is dat trouwens een prachtige palette. Heb er echt even naar staan staren.. LOT! Kijk wat je doehooet! *schuift wishlist weg.*

  • Lotte zegt:

   Ah, wat overlaad je me weer met complimenten over de looks! Dankjewel, lieve Cynth. Voel me toch altijd vereerd als iemand als jij dat zegt, aangezien jij in mijn ogen toch wel de queen of blending bent, haha. En sooorry, maar hij is ook zo mooooi! Je mag hem met trots op je wishlist zetten.

 16. debby zegt:

  Wat een mooi palet is het toch! Net zo veelzijdig als het andere palet van Too faced. Ik ga eind oktober naar amsterdam wellicht dat ik hem toch maar eens koop.

 17. Annelies zegt:

  *kwijl kwijl* Haha 😀 echt mooi, jammer dat de pallettes zo duur zijn 🙁

 18. martina zegt:

  Oh wauw deze wil ik !

 19. Annabel zegt:

  Wat leuk bedacht van die kaartjes, ik vind alle kleurtjes in het palette zelf echt prachtig!

Home About Contact
sluit