Filmpje: Let’s Talk & Make Up #3

{ 12 april }

Daar is ‘ie weer! In Let’s Talk & Make Up video’s maak ik me op terwijl ik lekker tegen jullie klets over mijn oh zo bijzondere leven en gedachten van dat moment. Een soort get ready with me, maar dan een chit chat variant. Ditmaal maak ik een frisse lente look met felle lippen.

Ik wens jullie allen een fijn weekend en natuurlijk, zoals altijd, bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag om 16.00u een nieuwe video!

23 reacties op “Filmpje: Let’s Talk & Make Up #3”

 1. Laura zegt:

  Leuk weer even gekletst te hebben! πŸ˜‰ Mooie look heb je gemaakt en tutorials vind ik altijd leuk om te zien, maar jij moet het natuurlijk ook leuk vinden om te doen!

 2. Todayslife zegt:

  Staat je goed, deze lipstick heb ik zelf ook πŸ™‚ en ik zou zeker tutorials blijven doen en het gewoon een beetje doseren πŸ™‚

 3. Charile zegt:

  Leuke video weer πŸ˜€

 4. Mirthe zegt:

  TOTURIALS VIND IK SUPERLEUK,JE KAN DAN HEEL GOED UITLEGGEN EN ZO, WIL JE DAAR PLEASE NIET MEE STOPPPEN????

 5. Kirsty zegt:

  Leuk filmpje! Ik vind tutorials wel leuk, het hangt er een beetje vanaf of ik de look interessant vind; wat gewaagdere looks en thema tutorials vind ik vaak wel erg gaaf! Dit soort kletsfilmpjes vind ik trouwens ook erg leuk πŸ™‚

 6. alexa zegt:

  Wat een super leuk filmpje! Wel jammer dat je camera zo slecht bevalt met het filmen πŸ™

 7. femketje zegt:

  ugh, ik weet nog wel toen ik nog studeerde ik soms ook voor 1 random les, waarin we niks moesten doen behalve zitten >.<, naar school moest.. zo doelloos XD

 8. Dionne zegt:

  Ziet er heel mooi uit!

 9. Samantha zegt:

  Super leuk filmpje! Ik vind dit soort video’s altijd zo leuk om te kijken tijdens het opmaken of tijdens het ontbijten. Ik vind het ook altijd vervelend als ik voor één uurtje naar school moet of gewoon iets nutteloos heb op die dag. En wat stom dat je camera maar een kwartier meegaat! Ik snap sowieso niet, wat je dan aan een camera hebt, maar goed. Gelukkig kan je hem terug sturen. πŸ™‚

 10. NENACECILIA zegt:

  Hele leuke video πŸ™‚
  Leuk dat je die serie gestart bent!

 11. saskia zegt:

  ik vind het leuk om tutorials te zien, maar ik vind je filmpjes zoiezo leuk om te kijken!
  wat balen van je batterij, nou is het zo dat je van cannon heel goedkoop nieuwe batterijen kan kopen, verder als je een goede vlog camera wil, let er dan op dat hij een goede microfoon heeft en full HD kan filmpen dan heb je denk ik altijd wel een goede vlog camera!

 12. Suzanne zegt:

  Weer lekker gekletst! Ik vind het heerlijk om zulke filmpjes te zien.

 13. Elise Joanne zegt:

  Haha, heerlijk hoe jij lekker babbelt tegen de camera! Gewoon make-uppen en kletsen over de meest random dingen; koffie, Diana, persevent, bioscoopje? Nee, toch maar niet! Haha, heb echt even genoten en gefascineerd gekeken :). En wat je zegt over tutorials, dat ervaar ik hetzelfde. Ik krijg er enorm veel vraag over maar die enkele keren dat ik het dan doe word zo’n video relatief weinig bekeken!

 14. Robin zegt:

  Jij kletst zo lekker tegen de camera haha! Ik heb je echt zien groeien wat dat betreft, zo leuk om te zien!
  Hele leuke video, Lotte! <3

 15. Anouk zegt:

  Ik kijk op alle blogs alleen video’s. artikelen lees ik eigenlijk nooit. Ik ben bloggers gaan volgen om meer te leren van mooie make up looks verder niet eigenlijk dus make up filmpjes kan mij niet genoeg zijn. Kom maar op!

 16. Lisanne zegt:

  Leuke video weer! Tijdens het kijken en vooral luisteren naar jou, heb ik zelf ook even mijn make-up gedaan. Ja, ik weet het, raar tijdstip, maar ik ga straks de deur pas uit. Haha! Stom van die vlogcamera zeg. Echt jammer dat ‘ie maar zo kort met de batterij doet!

 17. Petra zegt:

  een heel erg leuke video, ik vind het babbelen wel heel erg leuk om te zien…

 18. Wat een prachtige look heb je gemaakt Je lipstick staat je erg goed !

 19. Judith zegt:

  Waar heb je het blousje in het filmpje gekocht?

  Ik vind deze heel erg leuk πŸ™‚ !

 20. Ik hou van deze filmpjes πŸ™‚

 21. Amelie zegt:

  Leuk filmpje!!! En de makeup is ook goed gelukt!

 22. Bianca zegt:

  Altijd leuk om deze filmpjes te zien x

Home About Contact
sluit