Filmpje: FIRST IMPRESSION – Nieuwe producten van W7

{ 29 januari }

Laatst kreeg ik een heel pakket met superveel nieuwe producten van W7! Ik kon natuurlijk alle producten los reviewen, maar het leek me leuker om een first impression video te maken. Dus pakte ik alle producten erbij, maakte ik er een look mee en gaf ik mijn eerste indruk! Van de lipstick komt nog wel een aparte review, omdat ik die niet allemaal heb laten zien. Mochten er nog andere producten zijn die jullie graag uitgebreider terug willen zien op mijn blog, let me know!

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

11 reacties op “Filmpje: FIRST IMPRESSION – Nieuwe producten van W7”

 1. Suzanne zegt:

  Op het eerste gezicht ziet het er erg goed uit! Leuke video.

 2. Svenja zegt:

  Leuk om aan de hand van een video kennis te maken met een hoop mooie W7 producten! Vooral de groene lipbalsem vind ik een erg grappig product! Summer Berry vind ik je ook heel mooi staan, ideaal dat je het met die balsem gewoon mat kan maken, dat product moet ik ook hebben!

 3. Femke zegt:

  Fijne producten. Vooral naar de lipproducten was ik erg benieuwd. De Summer Berry vind ik erg mooi alleen jammer dat de finsih niet helemaal je ding is. Ik hoorde over dat mat makende spul juist wat negatieve verhalen, nu ben ik wel benieuwd!

 4. Laura zegt:

  Superleuke video!

 5. Nicole zegt:

  De contour en highlight sticks vallen een beetje tegen terwijl ik het echt een leuk idee vind. De lip producten vind ik wel erg mooi, vooral de matterende stick!

 6. femketje zegt:

  ik vind de ooglook super pretty en soft 🙂

 7. Manon zegt:

  wat een mooie producten, ben ook wel benieuwd naar de lip poducten!

 8. Caitlyn zegt:

  Echt een heel toffe video van hele leuke producten, goed gedaan! Zo’n videos mag je meer maken 🙂
  xx

 9. Goede video, ben erg benieuwd na deze producten!

 10. Die foundation lijkt me heel interessant, zeker als het een dupe voor de MAC Waterweight foundation zou kunnen zijn. Die Hourglass dupe ziet er ook wel mooi uit.

 11. Emma zegt:

  Hele leuke video!

Home About Contact
sluit