Printic: Foto’s van je telefoon geprint in goede kwaliteit, voor weinig geld!

{ 02 mei }

IMG_0494

Tegenwoordig maken we allemaal veel foto’s met onze mobiele telefoons. En waarom zouden we het ook niet doen? De meeste smartphones hebben een goede camera die mooie foto’s kan maken. Zelf sleep ik echt niet overal mijn echte camera mee naartoe, maar mijn mobieltje heb ik altijd bij me en snel gereed om een moment vast te leggen. Hartstikke praktisch natuurlijk, maar foto’s op een beeldscherm zijn toch net wat minder leuk om als herinnering te bewaren dan echte, tastbare foto’s die je in je hand kunt houden. Gelukkig is er nu een hele handige, goedkope manier om je foto’s van je telefoon uit te printen en zelfs te laten bezorgen, mΓ©t goede kwaliteit!

Er is een app ontwikkeld waarmee je de foto’s op je telefoon kunt laten afdrukken, die dan vervolgens bij je thuis worden bezorgd. Printic, zo heet deze geweldige app die ontwikkeld is voor de iPhone. Met deze app kun je foto’s van je telefoon, maar ook van Instagram en Facebook kiezen om te printen. Het werkt snel en makkelijk, is goedkoop en je zit nergens aan vast.

IMG_3297

Als je de foto’s die je wil laten afdrukken hebt uitgekozen en je gegevens hebt ingevuld, krijg je dit te zien op je iPhone. Yay, gelukt! Handig ook dat er bij staat hoelang het gaat duren tot je bestelling binnen is. Drie tot vijf werkdagen, lekker snel!

IMG_0493

En ja hoor, keurig op tijd lag er na vier dagen een oranje envelopje in de bus.

IMG_0495

In de envelop zaten mijn zes geprinte foto’s. De foto’s zien er uit als polaroids, wat ik echt heel tof vind! Qua afmeting zijn ze net iets kleiner, ze zijn 7,5 x 10 cm.

Ik heb gekozen voor een recente foto van mezelf waar ik tevreden over ben, als herinnering voor later. Natuurlijk kon een foto van m’n vriend en mij niet ontbreken, evenals van Jamilla en mij. De foto met mijn vader en mijn zus is bijzonder voor me, die moest er dan ook echt bij. Jammer dat ik geen recente foto van mijn moeder en mij samen heb, anders had die er ook tussen gezeten. En de foto rechtsonder, van Prince en mij, zit erbij omdat die me herinnert aan een leuke dag met Joey en Prince op het strand van Scheveningen.

IMG_0496

De foto’s worden in goede kwaliteit afgedrukt. Ze komen op glad fotopapier, zijn scherp en vooral niet korrelig. Ik ben echt heel blij met mijn zes tastbare foto’s, ik ben dan ook zeker van plan om er nog meer te laten printen met de Printic app!

Per foto betaal je €0,79 cent.

Laat jij foto’s nog weleens afdrukken of heb je genoeg aan foto’s op je computer/telefoon?

28 reacties op “Printic: Foto’s van je telefoon geprint in goede kwaliteit, voor weinig geld!”

 1. Martina zegt:

  Dit lijkt me erg leuk en handig!

 2. Sofie zegt:

  Wat leuk zeg!

 3. Kimberly zegt:

  Super leuk! πŸ™‚

 4. Esther zegt:

  Wow, 80 cent per foto is echt mega duur! Je kunt ze beter gewoon op je computer zetten en dan laten afdrukken via hema of kruidvat bijvoorbeeld, of via een andere site waar je vaak maar 4 cent per foto betaald (:

  • melissa zegt:

   dat was ook het eerste waar ik aan dacht!
   stel je wilt veel fotos afprinten, dan betaal je echt superveeeeel bij Printic

  • Lotte zegt:

   Ik weet dat het goedkoper kan, maar dat kan niet met instagramfoto’s. Die zijn zo klein dat ze dan korrelig worden. Deze app is dus speciaal voor foto’s van klein formaat! πŸ™‚ Maar goed dat jullie meedenken, haha.

 5. Ingeborg zegt:

  Ziet er heel leuk uit!

 6. Soesja zegt:

  Wat een goede tip, dit ga ik ook doen! Zijn dit de Instagram versies van je foto’s?

 7. Laura zegt:

  Oh dit is zo leuk! πŸ™‚ Lijkt me heel leuk om op te hangen in mijn kamertje.. ik heb nog wel een stel erg lege witte muren :’)

 8. Super leuk dit πŸ™‚ en je haar zit zo mooi op die foto!

 9. Joyce zegt:

  €0,79 is best wel veel voor een foto afdruk, ik laat vaak foto’s bij de Hema afdrukken, gewoon via hema.nl – werkt elke keer. Vind het altijd leuk om foto’s in huis te hebben van leuke momenten πŸ˜€

  • Lotte zegt:

   Ik weet dat het goedkoper kan, maar dat kan niet met instagramfoto’s. Die zijn zo klein dat ze dan korrelig worden. Deze app is dus speciaal voor foto’s van klein formaat! πŸ™‚ Maar goed dat jullie meedenken, haha.

 10. Anna zegt:

  Goede foto’s uitgekozen! Wij moeten ook weer eens een leuke recentere foto van ons 2en maken.. Maandag misschien!?!

 11. Silke zegt:

  Wat een mooie kwaliteit voor foto’s van je telefoon! Ze zien er helemaal niet korrelig uit! En je hebt super leuke foto’s uit gekozen ^^

 12. Edith zegt:

  Wat leuk en mooie foto’s heb je uitgekozen!

 13. Vera zegt:

  Wat een fijne tip! De foto’s zien er echt mooi uit πŸ™‚

 14. Joyce zegt:

  Leuk zeg! Inderdaad handig voor Instagram foto’s!

 15. Cynthiiaa zegt:

  Wat ontzettend gaaf zeg! Oh ma ga, I like. Ik vind de kwaliteit van de foto’s ook op en top. πŸ™‚ Damn, ik zou best weleens een hele set aan foto’s willen uitprinten, omdat ik bang ben dat ik ze zou verliezen. En de krullenpicture is nog steeds een favoriet!

 16. Myri zegt:

  Superleuk! Ga ik binnenkort ook eens doen. Maar hoe betaal je dan? Via paypal?

 17. Marjolein zegt:

  Leuk, en leuke foto’s! πŸ˜€

 18. mai zegt:

  leeeuk! ik ga denk ik ook wel een paar fotos bestelllen πŸ˜€

 19. Danielle zegt:

  Wat tof! Ik wil dit ook een keer doen.

 20. Sofie zegt:

  Heb het ook net uitgeprobeerd, echt ontzettend fijn!!!
  Leuke review! xx Sofie

 21. Janneke zegt:

  Kei leuk! πŸ™‚

 22. Evelien zegt:

  Wat een leuk idee! Ik weet nog wel wat foto’s die ik uitgeprint zou willen hebben. Dit is handiger dan bestellen via de Hema of Kruidvat fotoservice!

Home About Contact
sluit