Beautyguru’s I’m loving

{ 12 mei }

PicMonkey Collage

Behalve alle grote, bekende beautyguru’s op YouTube volg ik ook een heleboel iets ‘kleinere’ meiden die video’s over make-up maken. Ik heb de laatste tijd weer een aantal supertoffe kanalen over beauty ontdekt, soms ben ik echt onder de indruk van tutorials op YouTube. Ik leer door het kijken van zulke video’s nieuwe technieken en producten kennen, maar vooral krijg ik er veel inspiratie van. In dit artikel deel ik de beautyguru’s I’m loving met jullie!

DesireePerkinsMakeup

Desiree, ook wel Desi, maakt prachtige video’s. Al haar filmpjes hebben een mooie achtergrond, perfecte belichting, zijn mooi bewerkt en zien er stuk voor stuk professioneel uit. Ze maakt veel verschillende tutorials van draagbare looks en heeft echt skills waar je u tegen zegt.


GlitterGirlC

Dit meisje komt uit Noorwegen, ze heeft Cecilie. Haar looks zijn niet bepaald draagbaar, maar daarom niet minder leuk om naar te kijken. Ze maakt de meest geweldige, fantasierijke creaties. Veel Disney prinsessen, maar ook Halloween looks, make-up voor een gala of bruiloft, en natuurlijk de ‘gewone’ kleurrijke looks die ze tussendoor doet. Oh ja, en ze gebruikt graag glitter!


ChloeMorello

Chloe Morello heeft mijn hart gestolen, ik vind haar zo leuk! Ze komt uit Australië en maakt vooral veel draagbare looks waarin ze trends van het moment verwerkt. Chloe gebruikt in iedere video weer andere producten en geeft dan ook een eerste indruk, waardoor je ook nog nieuwe producten leert kennen. Tijdens het make-uppen kletst ze lekker veel, wat het persoonlijk en gezellig maakt.


BatALashBeauty

Dit kanaal wordt door twee meisjes onderhouden, Samantha en Angela. Samantha is een all round make up artist en ze is KEI goed. Echt, zij laat elke look er makkelijk uitzien. Angela zit nog maar net bij Batalash Beauty, maar heeft zich ook al bewezen in tutorials. Samantha is lekker gek, ze is niet vies van een beetje schelden en laat haar humor goed doorkomen in haar video’s.


BangerBeauty

Al jaren volg ik de blog van Linda Hallberg en sinds een tijdje ook haar kanaal op YouTube. Linda is een Zweedse make up artist en ook zij is écht goed in wat ze doet. Haar looks zijn out of the box en ze kent alle technieken om make-up perfect aan te brengen. Ik versta geen woord van wat ze zegt in haar tutorials, maar gewoon kijken is al voldoende om te volgen wat ze doet.

Wie heb jij onlangs ontdekt op YouTube?

39 reacties op “Beautyguru’s I’m loving”

 1. Martina zegt:

  Ik zie een aantal prachtige looks voorbij komen !

 2. Eline zegt:

  Ooooh, dit ga ik vanmiddag met een kopje thee eens bekijken, ziet er zo tof uit allemaal!

 3. Sofie zegt:

  Hele leuke guru’s!

 4. Manon zegt:

  Wauw geweldig!!! Ik ga eens wat vaker naar ze kijken

 5. Suzanne zegt:

  Ik zie prachtige meiden voorbij komen.

 6. Desmain zegt:

  Ik kende ze nog niet, maar ik ga even een kijkje nemen!

 7. Esmee zegt:

  Ziet er erg leuk uit, leuk dat ook hele kleine youtube kanalen zo tof kunnen zijn inplaats dat we steeds teruggrijpen naar de wat grotere youtube kanalen!
  XOXO esmee

 8. Svenja zegt:

  Wat een hoop prachtige dames, ik kende de meeste nog niet. Leuk om zo weer nieuwe youtubers te ontdekken. En fijn voor nieuwe inspiratie natuurlijk!

 9. Griet zegt:

  Oh Samantha is een topfavoriet van mij 🙂 de rest ken ik nog niet denk ik. Ga ze vanavond eens bekijken!

 10. Allemaal onbekenden voor mij en daarom des te leuker om ze te gaan ontdekken! Ik kijk graag make-up tutorials wanneer ik op zoek ben naar specifieke inspiratie voor een bepaalde feest look

 11. Sarah zegt:

  Chloe morella kende ik al een tijdje. Mijn favoriete beautyblogger ooit is karima mckimmie van shameless fripperies. Ik heb echt ontzettend veel van haar geleerd.

 12. Zitten leuke guru’s bij, de meesten zijn onbekend voor mij;)

 13. Denise zegt:

  Leuk dat je een artikel schrijft over de iets minder bekende youtubers! Ze maken prachtige looks!

 14. Leuke artikel, ik ga even een kijkje nemen op de kanalen!

 15. Natascha zegt:

  Wat een fijn artikel, dit gaat zeker voor inspiratie zorgen. Vanavond maar eens languit op de bank deze video’s bekijken.

 16. Esmée zegt:

  Als je Chloe Morello leuk vind, ga je Karissa Pukas, Shaaanxo, Sally Jo en Lauren Curtis ook leuk vinden! Die zijn ook echt geweldig, en via Shaaanxo heb ik zo veel leuke andere kanalen (waaronder Chloe) ontdekt! X

 17. femketje zegt:

  love linda 😀

 18. Miranda zegt:

  Oh wat leuk zeg. Ik heb me direct geabonneerd. YT kanalen als GlitterGirlC vind ik juist ook wel leuk, leuk om eens wat anders te zien, en vooral leuk om te zien hoe ze dat dan maken.

 19. Lisa zegt:

  Heel erg leuk, ik kende ze nog niet!

 20. Céline zegt:

  Altijd leuk, nieuwe inspiratie. Ik wist niet dat Linda nu ook een youtube kanaal heeft. Happy dat ik Zweeds spreek 🙂
  Ik ga lekker wat filmpjes kijken onder het samenvatten, ben ik bang

 21. Kirsty zegt:

  Vooral BatALashBeauty vind ik wel erg tof!

 22. Melissa zegt:

  Mijn favo youtuber is Jaclyn Hill. Dat is zeker een aanrader om naar te kijken!
  Uit jouw lijstje ken ik alleen Chloe. Ik ga zeker even naar de andere youtubers die je hebt genoemd kijken 🙂

 23. Myri zegt:

  De filmpjes doen het niet bij mij 🙁

 24. Amber Naomi zegt:

  Wauw Linda Hallberg is echt een heel knap meisje en wat een geweldige ooglook!
  Mijn favoriete youtubers zijn: Zoella en Tess Christine!

 25. Laura Elisa zegt:

  Ik ben stapelgek op Camila Coelho (makeupbycamila & makeupbycamila2)! Maar hier staan ook weer een paar leukerds tussen die ik aan mn lijst heb toegevoegd!

 26. Laura zegt:

  Deze kende ik nog niet!

 27. Hanny zegt:

  Aah wat leuk! Samantha ken ik van toen ze net op Reddit begon met posten, toen was ze ook al zo goed. Tof om te zien dat ze nu zo populair is op Youtube ook! Linda Hallberg is ook een favoriet van me. Sandra Holmbom is ook echt fantastisch, ik weet niet of ze filmpjes maakt maar al haar posts zijn geweldig.

 28. Cynthiiaa zegt:

  Jaaaa, ik ben ook een groot fan van GlitterGirlC! Ze is ook enorm lief, praat heel rustig en maakt incredible eyelooks! Linda, yeap.. Zij heeft mijn hart echt veroverd. Ik volgde haar al, voordat ikzelf aan het bloggen was. Echt een inspiratiebron mrt al die looks! Ik ben niet zo actief at the moment qua beauty guru’s, maar Goldiestarling en Thris Paytas.. LOVE THEM!

 29. Beau zegt:

  Ik vind de ooglook met Tinkerbell echt heel gaaf!

 30. Agneta zegt:

  Wat een prachtige inspirerende vrouwen allemaal! Sommige kende ik al, anderen nog niet. Leuk om nieuwe beauty mensen te ontdekken.

 31. Lys zegt:

  Oh, leuk! Sommige kende ik al. Ik heb de voorbije week ook constant filmpjes van Lauren Curtis zitten kijken, zij maakt ook prachtige looks.

 32. Leuk! Ik kende er nog geen enkele!

 33. Amelie zegt:

  Ik zie heel veel van mijn eigen favorieten! Die tinkerbell look is echt prachtig!

 34. Sandenova zegt:

  Ik denk dat ik mijn horizon eens ga verbreden… Leuke sites! <3

 35. Pink Rose zegt:

  Sommige ken ik, andere wel benieuwd naar. Ik kijk graag naar de ooglooks van AlisonLovesJB, zo mooi wat zij kan.
  Eerlijk gezegd vind ik veel Nederlandse blogsters helemaal niet zo geweldig op dit gebied, beetje huis tuin en keukenlooks.
  Al vind ik dat jij wel originele looks maakt met mooie kleuren! Sharon vind ik ook goed.

 36. Luna baggen zegt:

  Ik heb laatst SACCONEJOLYs ondekt en ik begin echt een beetje fan te worden

 37. Hester zegt:

  Ik kijk amper make-uptutorials en al helemaal niet van buitenlandse meiden, maar misschien moet ik dat toch eens gaan doen want wát een skills! Linda herkende ik meteen, haar blog staat onder mijn favorieten en klik ik af en toe weer eens aan. GE.WEL.DIG.

 38. Nadia zegt:

  Linda ken ik ook al jaren en Chloe volg ik al een tijdje op Insta, zo een mooie ogen heeft zij!

Home About Contact
sluit