Haartrends voor zomer 2015

{ 27 mei }

PicMonkey Collage

Tijd om het haar wat meer aandacht te geven! Bij Fashionweek zagen we veel modellen met nonchalante kapsels en dat is precies hoe de zomertrends van 2015 er ook uitzien. Kapsels die eruit zien alsof je er weinig aandacht aan hebt besteed, maar toch verzorgd ogen. En wat nog leuker aan deze haartrends is, is dat ze niet moeilijk zijn om te maken!

2 blog guhl

Het gewafelde haar

Deze trend hebben we eerder gezien en was in de 80’s helemaal hot! Deze leuke knikjes in het haar staan speels en zijn weer heel anders dan de gebruikelijke krullen en golven. Pak die wafeltang maar weer van de zolder!

Het wafelen kun je door het hele haar doen, voor een complete crimped look. Het zal je haar een stuk voller maken, door de grote hoeveelheid textuur. Wat je ook kunt doen, is een simpele hairstyle omtoveren tot iets creatievers, door enkele plukken door de wafeltang te halen. Zo kun je een simpele paardenstaart net even wat specialer maken en je haar meer structuur geven.

Helaas drogen stylingapparaten het haar wel uit. Goed verzorgen is een must! Met het Guhl Vochtherstel Gelmasker herstel je het haar, dankzij de hydraterende werking die tot diep in het haar doordringt. Het masker gaat vochtverlies tegen en maakt je haar heerlijk zacht, zonder het te verzwaren.

Op de blog van Guhl bespreek ik nog twee andere zomertrends en hoe je het haar het beste kunt verzorgen, voor die kapsels. Neem zeker even een kijkje!
3 blog guhl

Dit artikel maakt deel uit van een samenwerking met Guhl.

14 reacties op “Haartrends voor zomer 2015”

 1. Denise zegt:

  Ik vind de producten van Guhl echt ontzettend fijn in gebruik!

 2. Het gewafelde haar is toch niets voor mij hoor…

 3. Nicole zegt:

  Erg leuke trends! Vroeger was dat gewafelde haar al helemaal hip, en ik vond het eigenlijk altijd al best leuk!

 4. De gewafelde kapsels skip ik, maar die gevlochten kapsels zijn erg mooi, lekker zomers!

 5. Lisa Heleen zegt:

  Oeh die wafeltrend ga ik oppakken! Ik heb toevallig laatst een tang gekocht met verschillende opzetstukken: incl. wafeltang!

 6. Kirsty zegt:

  Ik vind dat gewafelde haar wel wat hebben! Ik weet niet of het iets voor mij is, maar het lijkt mij wel leuk om het een keer te proberen 🙂

 7. Femke zegt:

  Ohnee, waffel is totaal niet mijn ding. Ik ga eens even je blog op Guhl lezen, ik ben benieuwd!

 8. Nicky zegt:

  Ik weet nog dat je vroeger als kind van die kleine tangetjes had om ‘wafels’ te maken in haar. Alleen het werkte nooit maar als kind vond ik het geweldig 🙂

 9. Daniëlle zegt:

  Leuk dat je haartrends met ons deelt! Het gewafelde haar is voor mij net iets to much, ik houd meer van losse naturelle golven of slag! Ik ben nieuwsgierig naar je artikel van Guhl, ik neem gelijk een kijkje! De laatste tijd heb ik geen update gezien over het ongeluk van je vader. Gaat je vader al stapjes vooruit? Toen ik het artikel voor de eerste keer las raakte het mij zo erg! Ik hoop dat het allemaal goed komt, ik duim voor je Lotte!

 10. Anouk zegt:

  Oehh haar inspiratie!! Super fijn en leuk

 11. Esther zegt:

  Hmm die wafel trend vind ik niet echt wauw! Doe mij maar balayage 🙂

 12. Lisa zegt:

  Leukleuk! En toevallig heb ik precies dezelfde Rayban, ik had hem nog nooit bij iemand anders gezien haha 😉

 13. Hester zegt:

  Linksboven <3 De wafeltrend vind ik altijd een beetje twijfelachtig moet ik zeggen, dan vind ik alleen de derde foto leuk, dat het een beetje rommelig is. Mijn zus stond gisteren trouwens model voor een vriendin die de kappersopleiding op B Academy doet en d'r haar zat zó mooi, vind ik ook echt gaaf!

 14. Anouk zegt:

  Ik heb nog nooit een Guhl product gebruikt, maar dat ga ik zeker doen! Ik vind de wafeltrend heel leuk, maar ik heb zelf geen wafeltang. Weet jij misschien hoe je ook ‘knikjes’ in je haar kunt maken zonder een wafeltang? Ik vind de eerste foto van dat rijtje van drie foto’s heel erg mooi!

Home About Contact
sluit