MAC x Caitlyn Jenner

{ 29 februari }

lottelovesbeauty mac x caitlyn jenner 2

Korte update tussendoor, MAC heeft namelijk een samenwerking met Caitlyn Jenner aangekondigd! Wellicht kennen jullie Caitlyn Jenner nog als Bruce Jenner, uit Keeping Up With The Kardashians. Bruce is een transgender en gaat sinds een tijdje door het leven als vrouw, als Caitlyn. Onbevreesd heeft ze haar transitie met de wereld gedeeld, en nu is ze eindelijk wie ze altijd al wilde zijn. In de serie I Am Cait is haar weg naar haar nieuwe leven te zien, en als kers op de taart is Caitlyn nu een samenwerking met MAC aangegaan om complete vrijheid te vieren.

lottelovesbeauty mac x caitlyn jenner

De MAC x Caitlyn Jenner collectie bestaat uit één product: de MAC Lipstick met de naam Finally Free. The name says it all! Caitlyn koos voor een kleur die door alle leeftijden, rassen en geslachten kan worden gedragen. Het is een medium roze my lips but better kleur geworden, met een cremesheen finish. Ik vind het een heel goede kleurkeuze, zeker met de gedachte die achter de lipstick zit. Ik denk dat de Finally Free lipstick heel hard zal gaan!

En het mooiste van de samenwerking met Caitlyn Jenner: 100% van de verkoopprijs gaat naar het MAC Aids Fonds Transgender Initiatief, zodat de transgender gemeenschap nog verder kan worden ondersteund. Ik ben alvast enthousiast!

De MAC x Caitlyn Jenner lipstick zal in april exclusief bij MACcosmetics.nl verkrijgbaar zijn. Ik heb nog geen exacte verkoopdatum- en prijs, maar zodra ik meer weet, breng ik jullie op de hoogte!

12 reacties op “MAC x Caitlyn Jenner”

 1. Jana zegt:

  Ik wil de lipstick graag kopen! Het lijkt me een mooie everyday kleur en dat ik ondertussen ook nog een goed doel steun, is natuurlijk mooi meegenomen!

 2. Manon zegt:

  I want!!!!!! Precies mijn kleur

 3. Heidi zegt:

  Wat leuke artikel meid.
  Super mooi kleur is het.

 4. Saraya zegt:

  Wat een prachtig kleurtje, die gaat op mijn Wishlist 🙂
  X

 5. femketje zegt:

  ben benieuwd 😀

 6. Eva zegt:

  Het is een mooie kleur en voor een goed doel!

 7. Denise zegt:

  Klinkt als een kleur die ik heel graag zou dragen! Mooie gedachte erachter ook inderdaad <3

 8. Jessy zegt:

  Oeh, mooie kleur! En zo’n goed doel steunen is altijd een mooie bijkomstigheid 🙂

 9. Meike zegt:

  I LOVE THIS! Caitlyn for the win:)

 10. Nicole zegt:

  Oeh wat gaaf!

 11. Nicole zegt:

  Wat een mooie gedachte achter de kleur!

 12. Danique Krol zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar de lipstick. Hij ziet er in ieder geval erg mooi uit!

Home About Contact
sluit