Filmpje: What’s on my bookshelf

{ 30 augustus }

Deze week maakten we allemaal een what’s on my… video voor Femme. Ik sluit de week af met deze what’s on my bookshelf video, waarin ik laat zien welke boeken er allemaal op mijn boekenplanken staan. Ik lees voornamelijk chicklits, maar heb ook een aantal mooie waargebeurde verhalen en romans in mijn kast staan.

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen? En welk boek MOET iedereen lezen, als het aan jou ligt?

Dit is trouwens mijn laatste video voor Femme! Vanaf volgende week komen er dus weer twee video’s per week op mijn eigen kanaal, eentje op maandag en eentje op vrijdag – altijd om 16:00 uur. Ik hoop dat jullie mijn filmpjes voor Femme leuk vonden om te zien, voor mij was het een toffe kans. Bedankt voor al jullie lieve reacties en steun! Jullie zijn de liefste lezeressen die er zijn. ♥

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag om 16:00 uur een nieuwe video!

12 reacties op “Filmpje: What’s on my bookshelf”

 1. Kimberley zegt:

  Leuke video! Ik hou echt van lezen maar neem er te weinig tijd voor.. goed om hier nieuwe inspiratie uit te halen 🙂

 2. Idhuna zegt:

  Leuk filmpje! Ik ben dol op lezen! Mooie boeken zeg! 🙂

 3. Maaike zegt:

  Ik lees een hele andere soort boeken ;-). Het is een mix van literatuur en young adult met een vleugje thriller en detective. En alles in het Engels.

 4. Amber zegt:

  Wat een leuke boeken! Een boek dat jij misschien ook nog leuk vind om te lezen is De Boekendief, aangezien je toch wel een paar oorlogsverhalen in je boekenkast hebt staan. Ik heb toevallig laatst no g een review geschreven over dit boek 🙂
  Liefs, Amber

 5. Daphne zegt:

  Er zitten echt leuke boeken tussen, zelf houd ik niet zoveel van lezen maar soms vind ik het wel super leuk 🙂

 6. Denise zegt:

  Wat jammer dat het alweer de laatste video voor Femme is! Ik vind je een super blogger <3

 7. Suzanne zegt:

  Jammer, alweer je laatste video voor femme. Ik houd echt van lezen, maar het komt er niet altijd van.

 8. Roos zegt:

  Wat leuk om te zien! Ik hou zelf erg van lezen en lees nu toen ik je zag van isa hoes. Een nul voor de autisten lijkt mij ook een erg interessant boek, die ga ik onthouden.

 9. femketje zegt:

  super leuke video 😀

 10. Femke zegt:

  Ik ben op dit moment een boek aan het lezen genaamd: De jongen in het achterhuis van Sharon Dogar. Dat gaat over Peter een jongen die in het achterhuis zat net zoals Anne frank en haar familie. Alleen word het verhaal nu verteld vanuit zijn perspectief en hoe hij dat dus ervaart. Anne en Peter hebben twee hele verschillende karaktereigenschappen en daarom is het vrij interessant voor mij omdat ik Anne’s perspectief ook al heb gelezen.

 11. Lisanne zegt:

  Wat een leuke video, weer eens wat anders! Vind ik echt heel leuk. Ik vind dat je heel fijn kunt vertellen over alle boeken. Heerlijk om even zo naar je te luisteren! Ik heb op dit moment net Het diner van Herman Koch uitgelezen voor mijn leeslijst. Als het aan mij ligt, moet iedereen Haar naam was Sarah lezen. Heel mooi boek is dat.

 12. Wat lijken het me mooie en interessante boeken, ja, ik ga er zeker een paar van lezen!

Home About Contact
sluit