Filmpje: VLOG School, lunchen met Jamilla en terreurdreiging

{ 20 januari }

Afgelopen vrijdag ging ik naar school, lunchte ik met Jamilla bij een hamburgerrestaurant en at ik koud eten van de Surinaamse afhaal. Ook praat ik over de terreurdreiging en ben ik benieuwd naar jullie mening hierover.

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

14 reacties op “Filmpje: VLOG School, lunchen met Jamilla en terreurdreiging”

 1. Bianca zegt:

  Had de vlog gisteren op Youtube al gezien 🙂 Heel gezellig! x

 2. Esmee zegt:

  Leuk filmpje om te zien, fijn dat je aandacht besteed aan wat erop dit moment gaande is in de wereld… Ik vind het moeilijk om erover te praten maar ik vind onze samenleving op dit moment een beetje klote (mag ik dat zeggen? Haha)!
  XOXO esmee

 3. Anouk zegt:

  Ontzettend leuke vlog! Ik heb hem gisteravond al eventjes bekeken via youtube 🙂

 4. Manon zegt:

  Wat een super leuke vlog is dit!

 5. Svenja zegt:

  Leuke vlog! En hmm de burgers van Meneer Smakers zijn echt zo jummie! Absoluut mijn favoriet! Ik was tijdens de aanslagen in Parijs, en toen liepen overal in de stad onwijs veel agenten en soldaten. Aan de ene kant vond ik het ook beangstigend, want ik had daardoor het gevoel dat er elk moment wat kon gebeuren. Maar aan de andere kant voelde het wel veilig, want als er wat gebeurd zijn zij wel meteen in de buurt. Maar wel heel zonde dat zo iets nu wellicht ook in Nederland komt. Maar hopen dat het nooit nodig hoeft te zijn!

 6. Caro zegt:

  Jeej altijd leuk om weer een vlog te zien! 🙂

 7. Kirsty zegt:

  Leuke vlog! Die burgers zien er lekker uit, alleen wel minder dat het Surinaamse eten niet zo lekker was! Ik heb zelf ook altijd dat ik het ook wel een beetje eng vind juist als er veel politie op straat loopt, omdat die er dan wel niet voor niks zullen zijn en er dan waarschijnlijk wel wat gebeurd. Als er dan ook echt wat gebeurd vind ik het pas fijn dat ze er zijn!

 8. Nicole zegt:

  Echt een super leuke gezellige vlog. Ik heb ook wel een beetje gemerkt van de politie, en ik vind het opzich wel goed dat ze het doen, maar dat geeft me inderdaad wel een gevoel dat ik bang moet zijn dat er iets gebeurt.

 9. Jamilla zegt:

  “Kijk daar heb je Willibrord” hahaha still funny.

 10. femketje zegt:

  super leuke video 🙂 gezellig!

 11. Danielle zegt:

  Balen dat de cv ketel kapot was, maar gelukkig is hij weer gemaakt! Die burgers zien er echt heerlijk uit!

 12. Sofie zegt:

  Leuke vlog, die hamburgers!!! <3

 13. Kelly zegt:

  Hier in België is het veiligheidsniveau ook omhoog gegaan, maar persoonlijk vind ik dat ook eerder beangstigend dan rustgevend. Oké, ze zijn dan wel meteen in de buurt, maar ik zou liever hebben dat die extra beveiliging dan niet echt zichtbaar is in het straatbeeld :/
  Wel een hele fijne vlog trouwens!! 🙂

 14. Rachel zegt:

  Leuke vlog meid en je make-up zit altijd zo mooi!

Home About Contact
sluit