Filmpje: Unboxing 5 perspakketjes (The Body Shop, krultang en meer!)

{ 13 januari }

Ding dong, pakketjesman! Stond de pakketbezorger daar ineens, met vijf pakketten voor mij alleen. Dat vroeg natuurlijk om een unboxing video! Het waren allemaal perspakketten en in dit filmpje laat ik zien wat er in zat, met bijbehorende informatie uit de persberichten. Vinden jullie dit soort video’s leuk om te zien? Zo krijg je alvast een sneakpeek, van deze producten ga je binnenkort namelijk reviews zien!

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

20 reacties op “Filmpje: Unboxing 5 perspakketjes (The Body Shop, krultang en meer!)”

 1. […] Ding dong, pakketjesman! Stond de pakketbezorger daar ineens, met vijf pakketten voor mij alleen. Dat vroeg natuurlijk om een unboxing video! Het waren allemaal perspakketten en in dit filmpje laat ik zien wat er in zat, met bijbehorende informatie uit de persberichten. Vinden jullie dit soort video’s leuk om te Lees verder […]

 2. Kelly zegt:

  Ik vind het super leuk om alvast een preview te zien van deze producten! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten van TBS! De verpakking met de mooie klaproos ziet er erg tof uit en ik ben benieuwd naar de geur. Vooral omdat je zegt dat die ook een beetje kruidig en warm is en daar ben ik dol op!

 3. Nicole zegt:

  Erg leuke video! Ik ben zo benieuwd naar die nieuwe poppy lijn van de bodyshop!

 4. priscilla zegt:

  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de nieuwe lijn van TBS. Wanneer deze in de winkel ligt ga ik meteen even eraan snuffelen!

 5. Marloes zegt:

  Wat een mooie pakketjes heb je mogen ontvangen. Leuke unboxing! Ik ben benieuwd naar de geur van TBS!

 6. Esmee zegt:

  Ik vind het altijd super leuk om zulk soort video’s te zien, leuk on te zien welke producten er allemaal in de pakketjes zaten! Ook ik ben benieuwd naar de The Body Shop producten, de verpakking vind ik erg leuk en ik ben benieuwd naar de geur!
  XOXO esmee

 7. Leuke producten heb je ontvangen! Ik ben zelf heel tevreden over die Remington krultang, hij maakt prachtige, grote krullen/slagen. Ben verder wel heel benieuwd naar het scheermes voor onderweg. Wat zou dat handig zijn als je op reis gaat!

 8. Kirsty zegt:

  Wat een leuke video! Van mij mag je dit echt wel vaker doen, ik vind het altijd leuk om unboxings te zien 🙂 Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de producten van the Body Shop, die Poppy lijn klinkt alvast heel goed! En die kabuki brush vind ik erg schattig!

 9. Desiré zegt:

  Thx voor je filmpje, leuk om te zien Lotte 🙂
  van mij mag je dit zeker vaker doen!

 10. Wat een leuke video! Ik moet zeggen dat ik wel heel nieuwsgierig ben geworden naar de producten van TBS! 🙂

 11. Manon zegt:

  Ik ben best benieuwd naar de head en shoulders shampoos ! En ben trouwens ook heel benieuwd naar TBS producten!

 12. Caro zegt:

  Oehh ik ben zo benieuwd naar die nieuwe producten van the body shop! Ben benieuwd hoe de geur is, kan niet wachten tot het in de winkel ligt! 🙂

 13. Anna30 zegt:

  Jaaa superleuk zo’n video!

 14. Vera zegt:

  Wat leuk dat je ons meeneemt met het unboxen. Ben heel benieuwd naar de nieuwe lijn van The Bodyshop.

 15. Wat een leuk filmpje om te zien! En heel toevallig heb ik die krultang net eergisteren besteld, maar ik heb ‘m nog niet binnen. Ben heel erg benieuwd wat jij er van vindt!

 16. Jennifer zegt:

  Erg leuke unboxing video!!

 17. Anniek zegt:

  Jaaa dit soort video’s vind ik altijd leuk! Ik zeg doen!

 18. Echt leuke pakketjes weer 🙂 Ik vind dit soort video’s erg leuk

 19. Anouk zegt:

  Leuk filmpje!! Het lijkt me heerlijk al die pakketjes

 20. Wat een superleuke pakketjes

Home About Contact
sluit