Filmpje: Bronze, aqua & peach || SPRING MAKEUP TUTORIAL

{ 30 april }

Een nieuwe seizoen staat voor een nieuwe, frisse make-up look! In deze tutorial laat ik jullie zien hoe je een neutrale lente look kunt creëren met brons- en perziktinten, maar toch een pop of color van turquoise kunt toevoegen. Gecombineerd met een stralende huid en een zachte zalmroze lipstick. Zouden jullie deze look dragen?

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

8 reacties op “Filmpje: Bronze, aqua & peach || SPRING MAKEUP TUTORIAL”

 1. Maritte zegt:

  Zo’n mooie look! <3 Ik houd van de combinatie van warme bronstinten met een opvallende kleur erbij, in dit geval dus een blauwe wing.

 2. Nicole zegt:

  Prachtige kleur combinaties! Staat je echt heel mooi.

 3. Die Smashbox oogschaduwprimer heb ik nog niet geprobeerd ben er wel benieuwd naar. Sowieso is less always more met primer. Die turquoise eyeliner is echt suuuuuperleuk van kleur, lekker knallen!

 4. Silke zegt:

  Niet mijn ding, maar ik vind het wel echt leuk dat je specialere dingen aandurft! Het hoeft niet altijd ‘hetzelfde’ te zijn :D. X

 5. Laura zegt:

  Je ooglook vind ik echt prachtig!
  Maar met gekleurde lippen erbij vind ik persoonlijk iets teveel worden.

 6. Caitlyn zegt:

  Buiten die eyeliner (met zo’n kleurtje valt het extra goed op dat ik die niet zo goed kan aanbrengen) wil ik deze look meteen uitproberen!
  xx

 7. femketje zegt:

  ik HOU hier van 😀 gorgeous!

 8. Lonneke zegt:

  Super mooi! Ik ga dat ook maar eens uitproberen!

Home About Contact
sluit