Filmpje: Perfect Palette Tag

{ 17 december }

De beeldige Sharon tagde me om de Perfect Palette tag te doen en dat wilde ik wel. Sterker nog: ik had al gehoopt dat iemand me zou taggen! In de Perfect Palette tag reik je awards uit aan je eigen palettes, in verschillende categorieën. Welk palette heeft de leukste namen? Van welke aankoop heb ik spijt? Welk palette gebruik ik het vaakst? En welke heeft de beste pigmentatie? Als ik naar een onbewoond eiland zou gaan, welk palette nam ik dan mee? In de video geef ik op deze en nog veel meer vragen antwoord en laat ik de bijbehorende palettes zien.

Wat is jouw favoriete oogschaduwpalette?

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke week minstens één nieuwe video!

28 reacties op “Filmpje: Perfect Palette Tag”

 1. Laura zegt:

  Wat super leuk om te zien! Je hebt echt mooie paletten in je stash! 🙂

 2. Anneloes zegt:

  Superleuke tag! Op dit moment is mijn Urban Decay Vice 2 palette zeker mijn favoriet! Ge-wel-dig-e kleuren en pigmentatie.

 3. Sofie zegt:

  Wat een mooie paletten heb je!

 4. Simone zegt:

  Wat een leuke tag! 🙂 ik ga hem zelf maar niet overnemen want ik heb nog geen enkel pallet! (Ja in het Nederlands is het gewoon pallet hoor, hoef je geen e achter te zetten! Vind je het trouwens vervelend als ik je verbeter? Zo ja dan hou ik daar mee op hoor. Bleek achteraf ook dat het inderdaad ook koraalroze kan zijn, ik had het fout sorry xD)

 5. Wat een leuke tag, mijn favoriet is op dit moment de Naked 2 palette.
  Liefs, xxx

 6. Dionne zegt:

  Wat een leuke tag!

 7. Martina zegt:

  Erg leuke tag, mooie collectie!

 8. femketje zegt:

  Prachtige palettes! ♥

 9. Sophie zegt:

  Je hebt mooie paletten! Vooral Too Faced heeft leuke 🙂

 10. Anne Solveig zegt:

  Super leuke video, je hebt prachtige palettes!

 11. Caro zegt:

  Echt een leuke tag, ik ga deze ook nog is doen! 🙂

 12. geweldige tag! erg leuk!

 13. Julia zegt:

  Super pallettes!

 14. Robin zegt:

  Wat een leuke tag is dit toch! 😀

 15. wies zegt:

  Mijn favoriete palette is van Inglot. Maar ik heb er drie en ik kan eigenlijk niet kiezen!

 16. Daphne zegt:

  Dit blijft altijd zo’n leuke tag! Ik vind je palletten supermooi <3

 17. Miranda zegt:

  Wat een leuke tag! Oh wat heeft too faced en Urban Decay hebben zulke mooie paletten, echt met al die details. Het palette van Urban Decay – NYC is ook erg gaaf!

 18. Joyce zegt:

  Oehlalala wat een heerlijke tag! Waarom kende ik deze nog niet? : D Love it! Ik ga zeker in de nabije toekomst ook eens lekker door mijn palette-stash grabbelen (addict as well!) en mijn versie van de tag opnemen. Dankjewel voor het tangen lieve Lotte!!

 19. Jamilla zegt:

  Leeeuk! Ik vind het pin-up pixie palette echt nog steeds zo cute. Mijn mooiste blijft toch UD ♥ NYC! En mijn top 3: Urban Decay Naked 2, Urban Decay Ammo en het Natural Eye palette. En ik moest echt lachen om je minst gebruikte want ik moest daar ook gelijk aan denken, ik heb die San Francisco versie en ik gebruik hem echt NOOIT.

 20. Esmay zegt:

  Woah, ik wist helemaal niet dat je zoveel palettes had Lot! Vooral Too Faced en Urban Decay zijn held in palettes, maar Sleek vind ik ook enorm fijn inderdaad.

 21. wies zegt:

  wat een onwijs leuke tag!

 22. Kirsty zegt:

  Wat een mooie palettes heb je! Vooral die van Too Faced vind ik erg mooi 🙂

 23. Ceetje zegt:

  Heel erg Lotte hahahaha. Mijn Naked2 is ook wel mijn favoriet. En mijn minste is er één van ELF, de pigmentatie viel heel erg tegen 🙁

 24. Jose zegt:

  Must. Have. Naked 2! Volgens mij is dat palette me op het lijf geschreven <3

 25. Josanne zegt:

  Oeh heel mooi! 🙂 Mooie kleuren ook allemaal.

 26. Jitske zegt:

  Wat een leuke tag!

 27. Maud zegt:

  Ik had hem gisteren al gezien, maar was compleet vergeten te commenten ^^’ Nogmaals bedankt voor het taggen! En wauw, jij hebt ook veel moois wat ik volgens mij nog niet allemaal voorbij heb zien komen! Het Pixie Pin-ups wel, da’s ook eentje om niet te vergeten, zo mooooi! En wauw, dat pigment van Sugar Pill, echt het merk waar ik nog steeds heel nieuwsgierig naar ben.

Home About Contact
sluit