Filmpje – No mirror make up challenge

{ 29 september }

Eindelijk heb ik de No Mirror Make Up Challenge gedaan! Ik wilde het al heel lang doen, maar steeds kwam het er niet van. De challenge houdt in dat je je make-up doet zonder daarbij in de spiegel te kijken. Echt een uitdaging, heel leuk om zoiets een keer te proberen! Klik verder als je wat foto’s van het resultaat wil zien.

Linkeroog

 Rechteroog

Haha, van dichtbij ziet het er allemaal een stuk minder netjes uit dan het leek op camera, zo ver weg. Ik vond dit echt een hele leuke challenge om te doen, heel vermakelijk! Grappig om te zien hoe afhankelijk je bent van je spiegel tijdens het aanbrengen van je make-up. Sommige dingen gaan prima zonder (goed om te weten voor noodgevallen) en andere dingen kún je bijna niet zonder spiegel doen.

Welk onderdeel zou jij goed kunnen zonder spiegel?

19 reacties op “Filmpje – No mirror make up challenge”

 1. Debora zegt:

  ik vind het je nog best goed gelukt ! al zou je die masacara-klodder op je neus even weghalen kan je zo de straat op ! 🙂

  • Lotte zegt:

   Hahaha, dat zou ik niet zo snel doen, dan zou ik toch eerst m’n ene wenkbrauw en m’n ene eyeliner bijwerken. Maar verder viel het mee, inderdaad!

 2. Esmay zegt:

  Haha, “waar is mijn kwastje nouuuuuu? .. Oh hier.” Heel droog. :’)
  En ja, bij mij vind ik links veel moeilijker dan rechts haha!
  En ik vind het nog best goed gedaan hoor Lot 😀

 3. AnnaSophia zegt:

  Valt best goed mee 🙂 Die mascara klodder heb ik dagelijks met spiegel. poor little me 🙁

 4. Kimberly zegt:

  Je eyeliner is goed gelukt zeg, ik kan het nog niet eens zo netjes met spiegel haha

 5. Laura zegt:

  ik vind het goed meevallen xx

 6. Rose zegt:

  Het valt erg mee! Leuk filmpje!

 7. Debby zegt:

  Je hebt het wat mij betreft prima gedaan 🙂 Mooie kleur lippenstift trouwens!

 8. Joyce zegt:

  ‘t is je goed gelukt!

 9. Hester zegt:

  Je eyeliner op je linkeroog is wel echt goed gelukt zeg! En de rest ook. Je filmpje vind ik sowieso heel erg leuk, je bent hier zo lekker ‘puur’. Haha, en ik zou ook helemaal kriegel worden als ik mezelf niet kan zien terwijl ik het idee heb dat dingen helemaal fout gaan 🙂

  • Lotte zegt:

   Haha, dankje. Ik voel me ook steeds meer op m’n gemak voor de camera. Eerst dacht ik steeds dat ik heel netjes en professioneel moest doen maar het is juist leuker als ik een beetje van mijn persoonlijkheid/karakter laat zien, denk ik.

 10. Jamilla zegt:

  Hahaha! Ik moest steeds lachen, ook echt “ik weet gewoon waar mijn kin zit”
  Ik ben echt super onder de indruk van die eyeliner op je linkeroog!
  Ik kan dat niet eens zo mét spiegel!

  • Lotte zegt:

   Hahaha wel joh, het was echt niet heel netjes! Maar ik stond er zelf ook wel van te kijken, ja. Je moet het ook eens proberen joh, is echt leuk!

 11. Vind echt dat je het goed hebt gedaan! Leuk filmpje

 12. Cynthiiaa zegt:

  .. .. .. dabuck.. zo verkeerd vind ik hem niet eens! Lot, je bent hier een kei in lady! De wing aan de linkerkant is echt uitstekend, misschien niet zo smooth als je normaal doet, maar echt wauw. Wat leuk zeg! 🙂 Mooie look heb je trouwens ook gemaakt. ^^

  • Lotte zegt:

   Haha, thanks! Jij deed het zelf anders ook behoorlijk goed in jouw filmpje. Gek hè, dat die wing zo lukte! De andere kant was dan weer een ramp, haha.

 13. Emma zegt:

  Wow die eyeliner bij je linkeroog ziet er nog super goed uit! Haha, ik draag het bijna nooit, dus ben zelf nog een grote kluns met eyeliner, haha en jij maakt het zonder spiegel…Leuk filmpje!

Home About Contact
sluit