Filmpje: Hardlopen, bullet journal kopen & bbq’en! || WEEKVLOG #59

{ 11 juli }

Vorige week ben ik begonnen met hardlopen! In de vlog vertel ik je over mijn eerste bevindingen. Verder kocht ik eindelijk een bullet journal! Daar kun je dus binnenkort een video over verwachten. Ook ging ik twee avondjes yahtzeeën en kwamen er vrienden langs om te barbecueën!

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Drie keer per week een nieuwe video!

5 reacties op “Filmpje: Hardlopen, bullet journal kopen & bbq’en! || WEEKVLOG #59”

 1. Susan zegt:

  Leuke weekvlog Lotte! Geniet van je vakantie en gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 2. Loes zegt:

  Ik vind het echt knap dat je het hardlopen meteen zo goed oppakt! Ik haat hardlopen haha, dus ik vind het echt knap van je. En wat spannend van je nieuwe baan, ik ben benieuwd hoe het uit pakt!

  • Lotte zegt:

   Haha dankjewel! Ik dacht ook altijd dat hardlopen echt héél stom was, maar toen ik het één keer deed vond ik het meteen wel leuk eigenlijk.

 3. Suzanne zegt:

  Door jouw weekvlog ben ik zelf meer informatie gaan opzoeken voor Bullet Journal. Ik ben er erg geïnterneerd in geraakt. Ik ga morgen mijn eigen Bullet Journal halen en ook beginnen. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan maakt.

  • Lotte zegt:

   Leuk! Ik ben zelf ook erg benieuwd haha, ik vind het een beetje spannend om eraan te beginnen merk ik. Bang dat het niet wordt zoals ik voor ogen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Home About Contact
sluit