Filmpje: DIY Easy Friendship Bracelets

{ 04 juli }

Wooo, eindelijk een DIY! Ik laat jullie zien hoe je zelf vier verschillende friendship bracelets, oftewel vriendschapsarmbandjes kunt maken. Ik laat ook twee verschillende sluitingen zien, waardoor je de armbandjes ook weer af kunt doen. Zo worden ze niet zo snel vies en gaan ze langer mee. Ze zijn leuk om te dragen, makkelijk te maken en het is ook nog eens een fijne tijdsbesteding voor de zomer! Welk armbandje vind jij het leukst?

Bedankt voor het kijken!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

17 reacties op “Filmpje: DIY Easy Friendship Bracelets”

 1. Do zegt:

  Wat een leuke DIY en niet zo heel moeilijk. De armbandjes staan ook nog eens superleuk, vooral in de zomer vind ik dit soort armbandjes erg leuk 🙂

 2. Wow, ik heb een soort 90’s flashback, uren hebben van deze bandjes zitten knopen, we leerden dat zelfs bij handvaardigheid op school.. Super leuk dat je me hieraan herinnert en ga zeker weer aan de slag!!

 3. Femke zegt:

  Wauwww, die heb ik heel wat jaren geleden echt ontzettend veel gedaan haha, leuk om weer eens voorbij te zien komen!

 4. Wat leuk zeg!! Echt leuk om dit soort bandjes in de zomer te dragen. En ook handig die sluitingen dat je ze weer af kunt doen. 🙂

 5. Hey Lotte,
  Ik ben zelf ook erg fan van vriendschapsarmbandjes, vooral in de zomer! Het is het perfecte detail voor een zomerse outfit! Erg leuk!

 6. Anouk zegt:

  Leuk en simpel wat wil je nog meer. Maar dit deed ik ook al in mijn jeugd maar voor de kinderen van nu ook super leuk en het blijft tijdloos

 7. Esmee zegt:

  Heel leuk en simpel om te maken! Ik ga ze ook weer is maken!

 8. femketje zegt:

  ik vind ze allemaal super leuk 😀

 9. Wat een leuk idee!

 10. Nicky zegt:

  Dit is mijn andere hobby, naast het bloggen. Ik maak nu ongeveer een jaar zelf armbandjes. Helaas door mijn drukke schema de laatste maanden niet zoveel tijd voor gehad maar ik ga het zeker weer doen!

 11. Wat leuk! Ik vind die bandjes er altijd zo vrolijk uit zien.

 12. Jonne zegt:

  Wat een leuke armbandjes! Ga het zeker ook proberen!
  Liefs. Jonne

 13. Suzanne zegt:

  hey, echt een superleuke diy!
  Ik heb alleen een vraagje: kan je de sluiting van het blauw met roze bandje voor alle armbandjes gebruiken? Ik vind die sluiting namelijk veel mooier dan een knoop.

  X Suzanne

 14. Tamara zegt:

  Schattige armbandjes!

 15. Donna Luisa zegt:

  Super leuke DIY’s zeg!

 16. Marit zegt:

  Haha superleuk, dit heb ik vroeger echt dagenlang gedaan!

 17. Dit is zo leuk om te doen! Het ziet er altijd ingewikkelder uit dan dat het eigenlijk is haha! Vooral als kind snapte ik nooit wat van de voorbeelden in mijn boekje

Home About Contact
sluit