Filmpje: De beste beauty producten van 2014

{ 30 december }

Mijn laatste video van 2014 is een feit! Dit jaar heb ik zoveel fijne, mooie, góede make-up producten ontdekt, dat ik het wel op zijn plaats vond om beauty awards uit te delen. Per categorie benoem ik mijn favoriete producten van het afgelopen jaar, de echte winnaars wat mij betreft. Het is een mooie mix geworden van budget (Catrice en Hema) tot high end (NARS en Estée Lauder). Dit zijn de beste beauty producten van 2014!

Geniet van oudjaarsdag! Ik wens jullie allemaal een prachtige, spetterende jaarwisseling!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Elke maandag en vrijdag een nieuwe video om 16.00 uur!

22 reacties op “Filmpje: De beste beauty producten van 2014”

 1. […] Mijn laatste video van 2014 is een feit! Dit jaar heb ik zoveel fijne, mooie, góede make-up producten ontdekt, dat ik het wel op zijn plaats vond om beauty awards uit te delen. Per categorie benoem ik mijn favoriete producten van het afgelopen jaar, de echte winnaars wat mij betreft. Lees verder […]

 2. Anouk zegt:

  Wat een fijn overzicht!! Alvast fijne jaarwisseling en ik blijf je zeker volgen in 2015

 3. Amelie zegt:

  Hele leuke video en wat een mooie merken allemaal, nars, too faced, mac…
  gelukkig nieuwjaar!

 4. Kirsty zegt:

  Wat een mooie favorieten! Ik vind het altijd leuk om de grootste favorieten van het jaar bij iedereen te zien, omdat je dan alleen de allerbeste producten voorbij ziet komen 🙂 Vooral de blush, highlighter en bronzer van Too Faced vind ik er erg mooi uitzien!

 5. Anneloes zegt:

  Wat een prachtige producten zitten hier tussen! Ik wens jou ook een geweldige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en succesvol 2015 toe!

 6. Wat een mooie favorieten

 7. Svenja zegt:

  Prachtige producten laat je zien! De hartjes blush van Makeup Revolution staat ook nog hoog op mijn wishlist <3

 8. Manon zegt:

  Superfijn dat je ook budgetmerken noemt! Ik heb nooit het geld er voor over om dure make-up te kopen 😉 Fijne jaarwisseling alvast! :*

 9. Maaike zegt:

  Mooie favorieten! Ik heb zelf een artikel met mijn favoriete make up producten online staan en ik besef me nu dat ik de Too Faced Bronzer vergeten ben er tussen te zetten. *fail*. Nou ja, dan volgend jaar maar.

 10. Julie zegt:

  Wat een mooie favorieten! Fijn dat je inderdaad een mix gemaakt hebt tussen budget en high end! 🙂 Leuke video! 🙂

 11. Amber zegt:

  Je laat weer zo veel prachtige producten zien… mhm 🙂 Vrolijk nieuwjaar!
  Liefs

 12. Manon zegt:

  Wat een mooie favorieten heb je!

 13. Rachel zegt:

  erg mooie items laat je zien!

 14. Evelien zegt:

  Wat een mooie favorieten! De hartjesblush van Too Faced vind ik echt prachtig. Jij ook een hele fijne jaarwisseling gewenst <3

 15. femketje zegt:

  super awesome producten 😀 vind je filmpjes altijd zo leuk om te kijken!

 16. José zegt:

  Heel leuk filmpje weer! Fijne jaarwisseling alvast gewenst. 🙂 Liefs

 17. Marjoleinee zegt:

  Wat een prachtige producten, wauw! Leuk om al die producten terug te zien nadat ik jouw enthousiaste review gelezen heb 🙂 Grappig hoe je Kylie Jenner lipstick zegt hihi
  Jij ook een gelukkig nieuwjaar Lotte x

 18. Lenke zegt:

  Heel erg fijne selectie die je gemaakt hebt, Lotte! Mag ik één puntje van kritiek geven? Ik bedoel dit helemaal niet slecht maar het viel me op dat je enorm vaak je haarlok naar achteren ‘zwiert’. Dit leidt me soms af! Een fijn oudjaar gewenst!

  • Lotte zegt:

   Ik heb het zelf ook gemerkt tijdens het editen, ik snap dat het vervelend is om naar te kijken. Ik zal erop letten in het vervolg! Bedankt voor je reactie.

 19. Ness zegt:

  Mooie blushes! Ik wens je véél geluk, liefde, een goede gezondheid en nog veel succes met je opleiding en de blog in 2015!!!

Home About Contact
sluit