Sleek Face Form Contouring And Blush Palette Light

Sleek Face Form Contouring And Blush Palette Light

IMG_3220

Sleek is een van mijn favoriete merken als het gaat om blushes. Ze zijn er in prachtige kleuren, zijn enorm gepigmenteerd en hebben een hele fijne, zachte formule. Geen wonder dat ik al erg lang nieuwsgierig ben naar het Sleek Face Form Contouring And Blush Palette! Ik ontving dit mooie palette onlangs in een goodiebag, waar ik natuurlijk intens gelukkig mee was!

IMG_3185

IMG_3198

IMG_3206

Over het Sleek Face Form Contouring And Blush Palette

Dit mooie trio van Sleek bestaat uit een bronzer, highlighter en blush. Je kunt hier je gezicht compleet mee contouren! De bronzer is bedoeld om mee te shapen, deze breng je aan op plekken waar je optische schaduw wilt creëren. De highlighter is bedoeld om delen van het gezicht mee op te lichten, bijvoorbeeld de hoogste punten van de jukbeenderen, de cupidoboog of het wenkbrauwbot. De blush kun je gebruiken om wat kleur en glans aan je wangen toe te voegen, voor een stralend blosje.

Zoals we gewend zijn van Sleek zit het palette in een mooi vormgegeven, kartonnen verpakking. Daarin zit het palette, in een kunststof doosje met grote spiegel aan de binnenkant. Geen extra poespas, de drie poeders zijn zo groot mogelijk en zijn goed van elkaar gescheiden.

IMG_3190

Hierboven zie je de bestanddelen van de bronzer, blush en highlighter.

IMG_3232

Het Sleek Face Form Contouring And Blush Palette komt in vier kleuren, waarvan ik de versie ‘Light’ heb. Er is één lichtere variant en er zijn twee donkerdere palettes. Dat vind ik echt tof aan Sleek, er is zowel voor de hele blanke huidjes als voor de dames met getinte/donkere huid echt veel te krijgen. Zo hoort het ook! Voor mij is Light precies goed.

IMG_3241

Van links naar rechts zie je de bronzer, de highlighter en de blush. De bronzer is mat en vrij warm van kleur, maar gelukkig niet te donker. De highlighter zou ik omschrijven als champagnekleurig, en heeft een neutrale ondertoon. Er zitten fijne glittertjes in, maar vooral bevat de highlighter een hele mooie glans. De rechter swatch komt jullie misschien bekend voor, dit is namelijk Rose Gold, de populairste blush van Sleek! Het is een prachtige, koraalroze kleur met een gewéldige gouden glans. Onwijs mooi!

De drie poeders zijn allemaal goed gepigmenteerd. Je kunt ze opbouwen, maar producten van Sleek zijn wel intens. Twee keer voorzichtig deppen met je kwast is genoeg. Het trio heeft een romige, zachte en vooral niet poederige formule. Eigenlijk heeft Sleek de perfecte formule gebruikt in dit product.

PicMonkey Collage

Linksboven draag ik alleen foundation, rechtsboven heb ik de bronzer aangebracht, linksonder heb ik de blush er nog bij gedaan en rechtsonder heb ik ook de highlighter op het jukbeen aangebracht.

IMG_3353

IMG_3357

De producten zijn perfect op elkaar afgestemd! De bronzer brengt een mooie, natuurlijke schaduw aan onder mijn jukbeenderen, de blush zorgt voor een mooi blosje op de wangen en de highlighter topt het af met een geweldige glans. Ik vind dit een prachtig trio, de poeders werken heel goed samen en zorgen voor een stralende, gedefinieerde huid.

IMG_3237

Conclusie

Ah, wat een topper weer! Nu ben ik nóg gekker op Sleek. Het Sleek Face Form Contouring And Blush Palette bestaat uit drie mooie poeders die goed te combineren zijn, heeft een fijne formule die niet te poederig is, blijft de hele dag prachtig zitten en is eigenlijk gewoon perfect. Niks op aan te merken, it’s a keeper!

Prijs en verkrijgbaarheid

Sinds een tijdje is Sleek verkrijgbaar bij een aantal filialen van V&D! Je kunt de producten van Sleek vinden bij V&D in Hoofddorp, Dordrecht, Amsterdam Noord, Roosendaal, Heerlen en Rotterdam Zuidplein. Het Sleek Face Form Contouring And Blush Palette kost €12,99. Mocht je niet in de buurt wonen van een van die filialen, kun je Sleek ook online bestellen bij onder andere Boozyshop en Alice & Jo.

Deze post heeft 50 reacties

  1. Wauw, wat ziet dat er mooi uit! 🙂

  2. Ik vind hem echt prachtig !!!

  3. Dit is een prachtige palette!

  4. Ah deze ziet er altijd zo goed uit 🙂

  5. Super handig zo een palette met highlighter, blush en bronzer in één. En wat blijft rosegold toch een mooie blush <3 De combinatie van de drie producten staat echt super mooi bij jou!

  6. Wauw, ziet er echt heel mooi uit!

  7. Ziet er heel goed uit!

  8. Wauw! Ziet er echt mooi uit! Zeker ook voor alle bleekscheeten (zoals ik;)) mooi hoor

  9. Rosegold is écht een prachtige blush zeg, wauw! Ook de Bronzer en highlighter zijn mooi, maar die blush.. Wishlist! Ze staan je alledrie heel erg goed. X

  10. Hij is prachtig! Erg mooi dat er drie producten in 1 zitten, heel handig en alle kleurtjes zijn goed te gebruiken. Je foto’s zijn trouwens ook prachtig, is dit met een 50mm lens gemaakt?

  11. Hij is zeker mooi! Ik ben echt dol op dit soort kits, en deze neem ik ook absoluut ooit nog eens mee. En die van Nars ook :’)

  12. Wat een mooi palette blijft dit. Ik baal nog steeds dat ik hem niet kocht toen ik hem een tijd geleden in mijn handen had (maarja, ik kocht nog veel meer haha). Misschien moet ik hem toch gewoon eens gaan bestellen!

  13. Ik heb deze topper ook en ik gebruik dit palette heel erg graag! Alles past perfect bij elkaar zoals jij ook al zegt. Ik heb er heel veel plezier van en ik vind het ook een makkelijk palette om mee te nemen. Meteen lekker alles bij de hand! Fijne review Lotte!

  14. Wow wat een gaaf palette, deze wil ik ook al zo lang en na het zien van je review alleen maar nog meer!!

  15. Ik heb dit palette ook maar gebruik hem echt veel te weinig!

  16. Wat een mooie kit, ik wilde deze ookal heel lang hebben, maar heb hem nooit gekocht. Deze was altijd al uitverkocht of mijn held was alweer op haha. Toch vind ik het nog steeds een prachtig product! Het effect is gewoon super 🙂

  17. Heel mooi resulaat. Fijn dat het ook zo’n goedkoop paletje is 🙂

  18. Ja ik heb deze kit ook en ik ben echt verliefd op!

    Btw prachtige (gezichts)foto’s vooral die laatste.

  19. Mooi palette! Superhandig dat ze een blush, highlighter en bronzer in één hebben gedaan. Ik heb het andere palette, met alleen de bronzer en highlighter. Die is ook heel fijn! Sleek is een mooi merk en ook nog eens goed betaalbaar.

  20. Top review! Dit lijkt me zo’n fijn product <3

  21. Aaah nee he, ik koop veel te veel door jou haha! Maar je hebt gelijk, dit palette is prachtig. Ik weet zeker dat deze nog in mijn stash komt 🙂

  22. Het is echt een prachtige palette.
    Liefs, xxx

  23. Ziet er goed uit!

  24. Deze ga ik echt kopen, perfect voor een beginner zoals mezelf!

  25. Dat ziet er heel erg mooi uit! mooie look en mooi palette 🙂

  26. die is echt gorgeous 😀

  27. wauwwww, ik had het niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn. Die blush!!

  28. Dat ziet er echt heel mooi uit, Lotte!

    Liefs

  29. Wat een mooie pigmenten zeg! Lijkt me echt een heel fijn palette om in huis te hebben.

  30. Wauw, dit ziet er echt heel goed uit!

  31. Ik heb deze ook en gebruik ‘m echt elke dag!
    Helemaal geweldig, prachtige kleuren!

  32. Heel mooi! De blush heb ik alleen al haha

  33. Mooi palette, als Sleek bij de V&D is zal ik hem toch eens halen! De blush is echt prachtig!

  34. Ziet er echt gaaf uit!

  35. Wat een prachtig palette! Handig om bronzer, blush en highlighter bij elkaar in één palette te hebben.

  36. Ziet er mooi uit!

  37. Wauw wat een mooi en fijn palette! Ik vind rose gold ook echt een mooie kleur.

  38. Ik heb dit palette zelf ook, en gebruik het zo graag!

  39. Wat een prachtig palette! <3

  40. oh wow een heel mooi resultaat!
    staat super mooi
    en ik moet zeggen dat ik je ooglook ook geweldig vind!

    liefs
    Karlien

  41. Je ziet er weer prachtig uit! Ik had deze eerst ook in mijn stash. Ik vind hem erg fijn maar daarna ontdekte ik Hoola en Albatross en daardoor gebruikte ik hem niet meer. Heb hem weggegeven aan een vriendin. Maar het is wel een mooi budget product! 🙂 xx

  42. Ik heb dit palette pas in Londen gekocht en ik heb het nog niet gereviewd, maar nu word ik er wel heel benieuwd naar! Je hebt ook hele mooie foto’s gemaakt!

  43. je ooglook is supermooi. Prachtig kleurtje.Kan je me vertellen welk eentje het is? Maak je hier een filmpje van?

  44. Ik heb hem ook, vind hem prachtig maar eigenlijk gebruik ik hem te weinig!

  45. Wauw wat een mooi palette, en wat een mooie look heb je er mee gemaakt!
    En dit is ideaal voor op reis of een weekendje weg!

  46. Hij ziet er mooi uit, ik twijfelde laatst om hem te kopen maar bedacht mij dat ik genoeg mooie contour producten heb hihi

  47. Echt een perfect paletje. Ik wil hem al zo lang, ik denk dat ik ‘m toch maar eens moet gaan bestellen! Hele goede review trouwens!

  48. Prachtig!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu